If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля неправилно го тълкуваш! То просто означава че сумата суап се получава в някаква валута и после понеже сметката примерно както казваш е в лева , тя се обръща в лева и се начислява към сметката - текущия баланс. Това си е нормално да е така , нещо са си усъвършенствали софтуера предполагам и всеки ден просто по курса за деня да се обръщат - трансформират сумите от суапите а не да стоят във валутата в която са получени...нещо такова така го тълкувам.
In order to even more-accurately reflect the current balance of your account, starting 15.05.2007, the rollover of the open Forex positions in Delta Trading, that are transferred to the next business day, will be calculated at 0:00:01 EET in the currency of the respective instrument. When calculating your daily account balance, these amounts will be converted to the base currency of your account.
Означава че ако имам открита позиция в евро/долар и сметката ми е в лева, ще ям дървото два пъти... За една и съща позиция ще плащам спреда на суапа за евро/лев и втори път суапа за долар/лев. Надявам се, че няма да се стигне до там та да ме минават и през съответните курсове купува/продава на евро/лев и долар/лев???
Фактс то това и до сега го правеха сега само ще го правят в 00.01 часа.
In order to even more-accurately reflect the current balance of your account, starting 15.05.2007, the rollover of the open Forex positions in Delta Trading, that are transferred to the next business day, will be calculated at 0:00:01 EET in the currency of the respective instrument. When calculating your daily account balance, these amounts will be converted to the base currency of your account.
Означава че ако имам открита позиция в евро/долар и сметката ми е в лева, ще ям дървото два пъти... За една и съща позиция ще плащам спреда на суапа за евро/лев и втори път суапа за долар/лев. Надявам се, че няма да се стигне до там та да ме минават и през съответните курсове купува/продава на евро/лев и долар/лев???
Петрола беше евтин понеже преди това беше скъп и почнаха да добиват много също както и сега , разликата е че сега опитват да го държат скъп с евтин долар и всякакви трикове. Докога? ами докато могат да издържат ще е тъй после ще падне.
Моля те не се излагай, като пишеш дигитални ГЛУПОСТИ !!!
QATAR OIL MINISTER SAYS HIGH OIL PRICES ARE RELATED TO GEOPOLITICAL TENSIONS, NOT ANY LACK OF SUPPLY
Става въпрос за паралел между кризата от '73-'74г. и цените сега. А такъв е доста трудно да се направи .... но както и да е.........
Петрола беше евтин понеже преди това беше скъп и почнаха да добиват много също както и сега , разликата е че сега опитват да го държат скъп с евтин долар и всякакви трикове. Докога? ами докато могат да издържат ще е тъй после ще падне.
QATAR OIL MINISTER SAYS HIGH OIL PRICES ARE RELATED TO GEOPOLITICAL TENSIONS, NOT ANY LACK OF SUPPLY
Петрола беше евтин понеже преди това беше скъп и почнаха да добиват много също както и сега , разликата е че сега опитват да го държат скъп с евтин долар и всякакви трикове. Докога? ами докато могат да издържат ще е тъй после ще падне.Икономиките могат да растат с 4% , всеки ръст на цена с някави високи проценти и в пъти е спекулативен и няма как да не бъде последван от спад. Не е трагедия за САЩ че долара им ще се обезцени , обаче е голям проблем Европа да губи експорта си , те сега от Европа траят понеже уж е в интерес на всики но темповете с които се развиват събитията ще объркат уговорките.Вярно че манипулират пазарите с вербалните си интервенции , но икономиката да я манипулират няма да могат тя просто си се развива както Ричар Ран е казал. А евтиния долар и скъпия петрол са си инфлация която може да застави ФЕД да вдига здраво лихвите , нищо че сега спукания уж балон на цените на къщите водел до дефлация. Само как се отразява на печалбите и транспортните фирми високата цена на горива в САЩ и идея си нямаме , карат хората на запаси и изкуствено дишане с пари от банките докато надуят яко цените поради фалити и инфлацията изведнъж ще избухне.Та какво могат да направят и да се уговорят а във времената на фалити и консумацията на горива ще падне. Може и други планове да имат и уговорки обаче как ще станат.
usd/cad проби низходящия канал и се запътва като за начало към 1.122+, next 1.138+ buy 1.1069 re-buy 1.094 stop na vsichko na 1.086
Незнам как го играете канадеца,но аз го играя 70% bay 30%sel
и в тези рейнджове по по 5 6 фигури без стопове си вадя добри парици.За 2006 ми е най печелившата двойка.Успех желая на всички.
В момента имам малко дълги,но за по-сериозно влизане ми се ще
да минат лихвите днес и утре.Мисля,че има смисъл в момента да се
влезе късо евро/кад.
Коментар