IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С удължаването при канадеца внимавайте , че има голяма вероятност да ударим двойно дъно че и да го подминем.Движим се в як мечи тренд и няма никакви сигнали че скоро ще обърнем посоката.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      Първоначално изпратено от Ironhorse
      Първоначално изпратено от Iblis
      Добро утро и успешен ден на всички. При usdcad си мисля че при пробив на 1.1075 може да се надяваме на 1.11. Някой да мисли като мен Само че първо да видим дали ще го стигнем 1.1075
      Не мисля като теб, защото виждам какви новини идват утре,
      а те са лоши за долара и добри за канадеца.
      Според техн. анализ може да върви нагоре, но имай едно наум.
      То и на мен всички индикатори посочват да купувам, но ще изчакам.
      Успех
      След почти нулевата волалитност през азиатската сесия не мисля,че сигналите по индикаторите са правдоподобни.
      Аз също мисля така. По сигналите на индикаторите удължих от 1.1012, но се основно следя нива на подкрепа и съпротива. Мисля че 1.1059 бъде пробито може да стигне до 1.1048 ако то издържи мисля отново да удължа

Коментар

• Че защо Крителине?
        Дали са графики и по тях ще чертаеш, дали индикатори, те отразяват пазара такъв какъвто е.
        При ниска волалитност, пазара е в много тесни граници и показва, че ще има рязко движение. На къде това е втори въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
          Happy68 да,моята идея отпадна за сега.Аз влязох даже дълъг в канадеца за 20-тина пипа.Сега имам идея да купя отново ако видя стабилен пробив над 1.1056.
          Това е добре (отпадането)

Лек и успешен ден на всички
          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Добро утро на всички
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
              Първоначално изпратено от Iblis
              Добро утро и успешен ден на всички. При usdcad си мисля че при пробив на 1.1075 може да се надяваме на 1.11. Някой да мисли като мен Само че първо да видим дали ще го стигнем 1.1075
              Успех
              След почти нулевата волалитност през азиатската сесия не мисля,че сигналите по индикаторите са правдоподобни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
                Успех

Коментар

• Добро утро и от мен.
                  За днес очаквам по-слаба търговия по една причина.
                  Днес е 9 май. Ние не го тачим, по ред причини, но западняците си го уважават този праник ( Ден на Европа).
                  Днес ще има паради, музика и тем подобни.
                  Така че големите движения ги оставям за утре.
                  Пък и докато не се изкажат ФЕД и ЕЦБ, на дали някой ще посмее да натиска пазара, щото може да глътне вода яко.

Коментар

• Добро утро и успешен ден на всички. При usdcad си мисля че при пробив на 1.1075 може да се надяваме на 1.11. Някой да мисли като мен Само че първо да видим дали ще го стигнем 1.1075

Коментар

• Добро утро колеги.За днес очаквам тест на 1.3445 или нивата близки до това.
                      Успешен ден на всички

Коментар

• Добро утро колеги
                        До няколко дни индикатора Chinkou Span ще си пробие тренда и ще даде сигнал за продажба по повечето кросове,но до тогава са възможни и корекции на север в предвид изказването на Трише в Четвъртък за лихвите.

Коментар

• Добро утро .За всички любители на паундхиената -мисля че днес е денят Х .Имаме пробив на дневния АДХ и днес трябва да сме на пързалката .Къс съм до шия .Дано съм прав и успех на всички днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                            Докато ме е нямало гледам сте пощракали с ксерокса :lol:

Крит, поздрави на бай Хибиц и да се оглежда за нови модели ферари че моето новото ще го засенчи :lol:

поздрави
                            Задължително ти няма ли да се появиш в скайп скоро,че имам да ти разказвам новини :lol:

Коментар

• Happy68 да,моята идея отпадна за сега.Аз влязох даже дълъг в канадеца за 20-тина пипа.Сега имам идея да купя отново ако видя стабилен пробив над 1.1056.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yulian A
                                Първоначално изпратено от Happy68
                                Крителин, канадеца май направи това, от което се опасявах. Да видим докъде ще го докара
                                От какво се опасяваш за д/када ? Интересна ми е и друга гледна точка,та затова питам..................
                                През уикенда колегата имаше идеята да продава под 4-часовия бар, който пресече 1,1040. Моите опасения бяха, че цената ще направи този пробив и ще обърне, защото малко под 1,1 е 2,618 екстеншън. Реално е да направи реакция. Днес е стигнало до 1,1 и е обърнало. Тук обаче остава открит въпроса, дали днешното движение наистина започва нещо ново нагоре, или е някаква мини-корекция и утре-другиден ще продължим пак надолу. Аз лично не се "навирам между шамарите"
                                Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X