С удължаването при канадеца внимавайте , че има голяма вероятност да ударим двойно дъно че и да го подминем.Движим се в як мечи тренд и няма никакви сигнали че скоро ще обърнем посоката.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от IronhorseПървоначално изпратено от IblisДобро утро и успешен ден на всички. При usdcad си мисля че при пробив на 1.1075 може да се надяваме на 1.11. Някой да мисли като менСамо че първо да видим дали ще го стигнем 1.1075
а те са лоши за долара и добри за канадеца.
Според техн. анализ може да върви нагоре, но имай едно наум.
То и на мен всички индикатори посочват да купувам, но ще изчакам.
Успех
Коментар
-
Добро утро на всичкиhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от IronhorseПървоначално изпратено от IblisДобро утро и успешен ден на всички. При usdcad си мисля че при пробив на 1.1075 може да се надяваме на 1.11. Някой да мисли като менСамо че първо да видим дали ще го стигнем 1.1075
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от IblisДобро утро и успешен ден на всички. При usdcad си мисля че при пробив на 1.1075 може да се надяваме на 1.11. Някой да мисли като менСамо че първо да видим дали ще го стигнем 1.1075
Успех
Коментар
-
Добро утро и от мен.
За днес очаквам по-слаба търговия по една причина.
Днес е 9 май. Ние не го тачим, по ред причини, но западняците си го уважават този праник ( Ден на Европа).
Днес ще има паради, музика и тем подобни.
Така че големите движения ги оставям за утре.
Пък и докато не се изкажат ФЕД и ЕЦБ, на дали някой ще посмее да натиска пазара, щото може да глътне вода яко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовДокато ме е нямало гледам сте пощракали с ксерокса :lol:
Крит, поздрави на бай Хибиц и да се оглежда за нови модели ферари че моето новото ще го засенчи :lol:
поздравити няма ли да се появиш в скайп скоро,че имам да ти разказвам новини :lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yulian AПървоначално изпратено от Happy68Крителин, канадеца май направи това, от което се опасявах. Да видим докъде ще го докараБезплатен обяд няма!
Коментар
Коментар