IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коня........ желанието ми е 200 или 150 и то веднага, ама не става. Кво да подкрепям с анализи като и колегата горе долу така ги вижда нещата, да се надъхваме един друг ли? Ако твоето е различно сподели????? и съответно подкрепи с факти, макар да споделиш страховете ми друго .........242 ? Е и тва сме го предвидили е на колегата стопа къде е, аз нямам тъпо ама..............упорито дет се вика. Аре със здраве иуспехи [/quote]

Коментар

• Докато ме е нямало гледам сте пощракали с ксерокса :lol:

Крит, поздрави на бай Хибиц и да се оглежда за нови модели ферари че моето новото ще го засенчи :lol:

поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от enzo
        Е аман, скина ми нервите тая хиена. Къс съм и аз, към 234 ми е идеята.
        това не ти е идеята, а желанието. Ако е идея трябва да е подкрепиш с факти при това обективни, дотогава си остава само желание

Коментар

• Късо евро 1.3542.
          Ще тестваме утре 1.3480
          Закона на 5 П
          Перфектната
          Подготовка
          Предотвратява
          Провала на
          Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
            Крителин, канадеца май направи това, от което се опасявах. Да видим докъде ще го докара
            От какво се опасяваш за д/када ? Интересна ми е и друга гледна точка,та затова питам..................

Коментар

• Е аман, скина ми нервите тая хиена. Къс съм и аз, към 234 ми е идеята.

Коментар

• Колеги, някой държи ли още тая мастия паунд-йена шорт?
                Стопа ми сега е на 239,10 и си чакам първата цел-233.[/list][/code][/quote]

Коментар

• Доста стабилен интрадей тренд и все още не сме стигнали 23 фибо ритрей което се пада около 1.3490. в момвнта сме на ЕМА 20 на дневна и ако затоврим под нея което ще трябва да е близо до дъното за днес има голяма вероятност утре да сме свидетели на тест на ключовото за момента ниво от 1.3480/90. Дневната свещ е доста импулсна над сто пипа от връх до дъно но доса е важно как ще затвори, ако видим ниското затваряне то импулса ще е налице и доста валиден като добри нива за момента са сел от 1.3550 с цел 1.35-1.3490 и бай от 1.3490/80. При паунд/йена виждаме това за което говорих вчера а именно пробива на болинджъра и там вече следващия добър сигнал за продажба е при пробив на днешното дъно около 238 с цели долната на дневния болинджър около 235, тук имам малко противоречиви мисли тъй като виждаме как реагира долар/йена и поглъщащия бар на 4Н, затова ордера за продажба под днешното дъно е най-добрия вариант за момента
                  Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• blqblq на 100% съм съгласен с теб.Сентиментът и аз го наблюдавах как лека полека се променя и точно за това я очаквах също тази корекция.Сега обаче мисля,че не трябва да забравяме,че като цяло сме в тренд и то доста силен все още.Пиша си с доста опитни колеги по скайп и повечето използваха този спад за да накупят по-евтини евра,въпреки че за мен малко избързаха.Друг е въпросът,че един тренд е много по-вероятно да продължи,отколкото да спре
                    Да дадеш бакшиш добър на серветката да не се стискаш ей !

Коментар

• trade

Направих грешка и с доста издължих на 60 а утре и 3-ни суапи , като не изле пък ще го измъча дългото евро все някак ще го изтърпя , само лошото е че ако си почиваш суапа лапа и трябва да заработваш по мъничко, малко беля.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Да обобщя ситуацията за деня:

100 гущера за бира и картофки - най- благия суапец за трейдъра.

Пуснах и малко бай от 3515 с уговорката, че времето за подобна позиция вече е пропуснато, но винаги мога да отменя ордерите според развитието на картинката:

Хане, един от малкото пъти когато съм съгласен с теб! Наистина от миналата седмица пазарът лека-полека се преструктурира в сентимент отношение, но подобно уравняване на бай и селл позициите е съвсем нормално за рейндж. Ако беше карало още 1000 пипса без откат или цикъл, щеше да има тълпи от продавачи. Все още сентиментът не дава ясни белези за обръщане на тренда. Технически също не може да се твърди подобно нещо.

Айде стига толкова - заплюл съм си една кръчма с безжичен нет и хубава сервитьорка за тая вечер, хехе...

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                          Първоначално изпратено от kritelin
                          Много е важно според мен 4 часовата свещ да затвори под 1.3535,защото тогава фактически ще имаме пробив на дъното истински.Ако това стане очаквам да тръгнем пак надолу и да ходим към моето ниво - 1.3445.Аз затворих на 1.3520 късите и ще влизам евентуално пак къс ако видя достатъчно надеждни сигнали за това.
                          Ако затворим над 3535 щи сготвим супа от костенурки не мислиш ли ?
                          Затворим ли над 3535 аз на 99% влизам дълга със стоп 1.3511

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                            Много е важно според мен 4 часовата свещ да затвори под 1.3535,защото тогава фактически ще имаме пробив на дъното истински.Ако това стане очаквам да тръгнем пак надолу и да ходим към моето ниво - 1.3445.Аз затворих на 1.3520 късите и ще влизам евентуално пак къс ако видя достатъчно надеждни сигнали за това.
                            Ако затворим над 3535 щи сготвим супа от костенурки не мислиш ли ?

Коментар

• Re: kritelin

Първоначално изпратено от supertrader
                              Не се заяждай с адаша ти , сгрешил пък какво толкова то не е лошо човек да си признава обаче какво го топли , пък и като сгрешиш нали си губещ и е напълно достатъчно. Дългите евра от 3560 трябва да излязат познай защо !
                              защо?
                              ?
                              Pip master

Коментар

• Крителин, канадеца май направи това, от което се опасявах. Да видим докъде ще го докара
                                Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X