If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mislq che tezi dni shte vidim niva okolo 1.3550 kato sed tova shte naztupi kolebanie okolo 1.3550 1.3640 pri preodolqvaneto na 1.3550 mislq che shte vidim dori i 1.3470 ako preodolee ganicata 1.3640 to spored men shte vidim niva okolo 1.3760
Дългата позиция от зоната 3610/30 е вече изградена. Имам три покупки от 3625, 3617 и 3610 в съотношение 1:1:8 и средна цена приблизително 3612. Стопът е на 3602, първата цел на 3645, а после 3710 и 3830.
По принцип много рядко си позволявам подобни отигравания и то само в случаите, когато вместо конкретно ниво, от което да лимитирам, ми излиза зона 15-20 пипса широка.
Здравейте голеги.
Бистър ум, късмет и успешна търговия през новата семица!
Абе много много бесни гапове по графиките бе.....честито на отигралите ги )))
Каква е тази сделка с СТС , гледам Булброкерс ги купуват и оттатък всички пишат че са притеснени.Имам приятели със сметки в СТС. Я кажи каква е тази велика работа щом явно споменаваш имаш инфо от Матеев че да не се притесняваме по-малко отколкото трябва.
pisah ti v skype vidqh 4e si mi bil pisal i ti spoki4 ne sum dori namerih oshte malko pari4ki no tqh naesen shte gi vkaram smetka si mi e na 6 malko drupnah v obratna posko posledniq mesec no sum samo s 3 sdelki i to vse mi plushtqt stopovete.
zdraveite sorry za maimunicata po princip sum po4ivka v nesebur no imam 2 dni rabota v pleven i sreshnah v nqkoi post neshto za pleven nqkoi ako iska da se vidim moje da pishe edna li4na! da si polafim i posmeem za forexa malko. Mnogo pozdravi i izvineniq kum georgi 4e vse minavam prez varna i ne ostava vreme da mu zvuna ;( da piem po edno sok4e
Ajax4o,
в четвъртък NZD вдигнаха лихвата, а веднага след това казаха че това е за последно в близко бъдеще (от там тръгна nzdjpy).
(просто мнение изтрих си маила за да ти пратиа линк с инфото( http://news.google.com/news?hl=en&ne...nt&btnG=Search примерно))
...това не отговаря съвсем на въпроса ти за озито, но е все нещо
Коментар