IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от karakondjul
    GOLD 672 Айййй. Златцето му изкърти физиономията на долара Мууууааах!
    Това е заради петрола. Той качи с над 1 $..
    Аз обаче ще го селна сега- SELL 671$...
    И кой, ако не хана ще обръща тренда ;-)
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
      GOLD 672 Айййй. Златцето му изкърти физиономията на долара Мууууааах!
      Това е заради петрола. Той качи с над 1 $..
      Аз обаче ще го селна сега- SELL 671$...

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
        Абе трябваше поне още 10тина пипса на ЮГ.
        Нали?! Хвърлям му по 1 поглед тайм ту тайм и да ти кажа почвам да съжалявам и да се нервя, че не ми докосна бай лимита за 5 пипса... Което е белег, че вече е станало ракиено време...

Първоначално изпратено от trade
        добавя се и още как даже ти дава необходимата доза адреналин както бе написал някои по долу
        То че се добавя, добавя се... пита се обаче, дали е печелившо в дългосрочен план? Защото и през терасата се скача, но не бих го направил доброволно. Целта в крайна сметка не е адреналина, а паричната печалба.

Коментар

• [quote="Петър Караиванов"]Re: Валутна търговия - FOREX
          « Отговор #1935 : 01, Юни, 2007, 18:02:51 » Цитат

--------------------------------------------------------------------------------
          Луни USD/CAD успя да достигне основното ниво на подкрепа на 1.0630/35 и в тази зона е добре да се касират печалбите от късите позиции,пък следващата седмица ще го мислим отново.

Петре
          Съпротивата при канадеца е на ниво 1,04 .Ако там не се спрем следващата съпротива е на 0,9950 .Каква е тази подкрепа на 1,0630.Все още сме на юг.Изненадата може да дойде от йената седващата седмица , защото там целите се постигнаха, но пък златото тръгна смело на север....... нещата са неопределени

Коментар

• GOLD 672 Айййй. Златцето му изкърти физиономията на долара Мууууааах!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
              Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Ози AUD/USD също продължава да поскъпва но нивата от 0.8310/20 са добри за закриване на дългите позиции в края на седмицата.
              Пешо, с тебе не съм се заяждал, не съм и коментирал някоя валутна дваойка, не сме имали допирни точки. За озито съм съглсен, че за завършек на седмицата става да се закрият дългите! Но тренда там доста се ускори и пробив на 8340 ще означава нова поставена цел - нов връх!!! Ако се опъне една ТЛ от върха минаваща през локалния връх от 15.05, ще видим, че е пробита... цялото движение от върха спокойно минава за флаг...
              Стига жокери за Владимирчо!
              Спокойно аз флаг не знам кво означава аз съм от банановите републики мерси за жокера ще си го задържа за друг път

Коментар

• евро/долар другата седмица над 1.35 очаквам даже тест на 1.36
                Приятна почивка на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                  Много ясно, че не се добавя към губеща позиция.:lol:

Война да има.
                  добавя се и още как даже ти дава необходимата доза адреналин както бе написал някои по долу
                  Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Ози AUD/USD също продължава да поскъпва но нивата от 0.8310/20 са добри за закриване на дългите позиции в края на седмицата.
                    Пешо, с тебе не съм се заяждал, не съм и коментирал някоя валутна дваойка, не сме имали допирни точки. За озито съм съглсен, че за завършек на седмицата става да се закрият дългите! Но тренда там доста се ускори и пробив на 8340 ще означава нова поставена цел - нов връх!!! Ако се опъне една ТЛ от върха минаваща през локалния връх от 15.05, ще видим, че е пробита... цялото движение от върха спокойно минава за флаг...
                    Стига жокери за Владимирчо!
                    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      ... ще я споделя другата седмица,че не обичам да говоря преди "да сложа рибата в тигана" ;-)
                      ...както се очертава канадеца безметежно си върви по своя път към паритет....оказа се че силния канадец не им влияе толкова негативно върху търговския баланс....и още просперират.....

Коментар

• Абе трябваше поне още 10тина пипса на ЮГ. На 1,3381, са му 38,2% по фибо. Пък след туй да отпраши на север. Но нека приключи сесията, и утре на трезви глави да анализираме - нов връх ли ще гоним, или 1,3284??????
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                          Много ясно, че не се добавя към губеща позиция.:lol:

Война да има.
                          От твоите пръсти, това изглежда като ерес!
                          Ама най-печелившо е да играеш без стоп и да добавяш към губещата позиция! Аз ей така щях да играя, ако нямах 6 години стаж
                          България Над Всичко

Коментар

• Ето не само аз мисля така

Коментар

Коментар

Коментар

Working...
                                X