If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе не си много прав. Виждал съм как човек звъни (българин в България) и казава искам да купя злато за 4 милиона лв (не говорим за маржин и подобни зарибявки, а за инвестиция). Верно не са 200 тона, но примера съотнесен към нашите мащаби е доста добър
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
ST10- я кажи кажо ти е в главата.
Моето мнение е ясно и е от по минлата седмица. Разходка в зоната 1.3380-- после се изстрелваме на север за нов връх над 1.37
По какво съдиш че ще отидем до 1,37 и защо точно 1,37 а не 1,39 или 1.42 ????
На някой прави ли му впечатление , че 2 седници се въртим около 1,3440 и в същото време правим по ниски дъна и върхове.Какво мислите по въпроса.Аз виждам нещо тук ,но за да не ви подвеждам искам да видя какво мислите по въпроса
като нищо може да се изсулим надолу макар че днес почти я направихме макар и бързо да върна до 1.3430
ST10- я кажи кажо ти е в главата.
Моето мнение е ясно и е от по минлата седмица. Разходка в зоната 1.3380-- после се изстрелваме на север за нов връх над 1.37
На някой прави ли му впечатление , че 2 седници се въртим около 1,3440 и в същото време правим по ниски дъна и върхове.Какво мислите по въпроса.Аз виждам нещо тук ,но за да не ви подвеждам искам да видя какво мислите по въпроса
GOLD 672 Айййй. Златцето му изкърти физиономията на долара Мууууааах!
Това е заради петрола. Той качи с над 1 $..
Аз обаче ще го селна сега- SELL 671$...
Почти съм убеден , че пробива при златото на юг е фалшив и ще гоним 725
ЕЦБ, Испанците и Гърците и няколко фонда разпродадоха около 200 тона. Испанците продадоха 80 и им остават 30 хихихи. Пазара беше
тънък, но тънък, не глупав!
Е щом има кой да купува на тези цени , значи си правят сметката да го продадат по скъпо.Никой не купува 200 тона злато заради спорта
пак стигаме до прозореца въпрос на виждане и усещане на нещата
Това е в основата в крайна сметка. Всичко друго е разтягане на локуми. Докато човек няма стабилни разбирания какво точно прави, а се залъгва с разни теориики, вълнички и индикаторчета, няма как да стане номера. Но след последните няколко опита да обясня за какво иде реч, не мисля да повтарям отново тази грешка.
Фактс, разсмя ме.
Айде стига толкоз, време е за пиене...
аз затва казвам че е важна търговската тактика другото е само успокоение а ще пия утре вечер успех
GOLD 672 Айййй. Златцето му изкърти физиономията на долара Мууууааах!
Това е заради петрола. Той качи с над 1 $..
Аз обаче ще го селна сега- SELL 671$...
Почти съм убеден , че пробива при златото на юг е фалшив и ще гоним 725
ЕЦБ, Испанците и Гърците и няколко фонда разпродадоха около 200 тона. Испанците продадоха 80 и им остават 30 хихихи. Пазара беше
тънък, но тънък, не глупав!
Това е в основата в крайна сметка. Всичко друго е разтягане на локуми. Докато човек няма стабилни разбирания какво точно прави, а се залъгва с разни теориики, вълнички и индикаторчета, няма как да стане номера. Но след последните няколко опита да обясня за какво иде реч, не мисля да повтарям отново тази грешка.
Нали?! Хвърлям му по 1 поглед тайм ту тайм и да ти кажа почвам да съжалявам и да се нервя, че не ми докосна бай лимита за 5 пипса... Което е белег, че вече е станало ракиено време...
Първоначално изпратено от trade
добавя се и още как даже ти дава необходимата доза адреналин както бе написал някои по долу
То че се добавя, добавя се... пита се обаче, дали е печелившо в дългосрочен план? Защото и през терасата се скача, но не бих го направил доброволно. Целта в крайна сметка не е адреналина, а паричната печалба.
Коментар