IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• СТ10 - Мисля че ни си прав за фундамента. Фундамента е против $. Така казват познатите ми коио твърдят че разбират а и питай Петър какво мисли по въпроса. Картинката ти е много информатовна и за сега мисля че $ ще яде бой на всички фронтове. Виж кад-а той е ол тайм лоу толкова силен е када че от 1970 не е бил по сине а това е било времето от преди да съм се родил. Както и да е 1.34 е развъзката а аз в момента съм настроен бичо за другата седмица.

Тука се изаиграх с кабела и продадох дъното така че сега затворих 2/3 от позицията на загуба на малко по малко от 4% от капитала. Какво да се прави ;-). Оплесках точно края на седмицата.

УСПЕХ И ПРИЯТНИ ПОЧИВНИ ДНИ КОЛЕГИ. До Другата седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
      картинката доста добре показва един хамър последния бар, който на седмична е доста красноречив. следващата сме нагоре още едно потвърждение е това че всичко се разигра последния ден - денят на умните пари. Разбира се това е само първо четене, но ако забележите ще видите че скоро не сме имали на седмична 5 негативни последователни бара. Това разбира се не е достатъчна предпоставак, но говори доста
      Приятен Уикенд!
      Дали ще е чук ,харами или дожи ще видим , но без бара от следващата седмица немогат да се правят заключения по свещите.От друга страна чакам корекция на Елиът на седмична и от там ще се определи дали е корекция или начало на движение

Коментар

• това е флаг а флага се вее обратно на тренда
        Pip master

Коментар

• картинката доста добре показва един хамър последния бар, който на седмична е доста красноречив. следващата сме нагоре още едно потвърждение е това че всичко се разигра последния ден - денят на умните пари. Разбира се това е само първо четене, но ако забележите ще видите че скоро не сме имали на седмична 5 негативни последователни бара. Това разбира се не е достатъчна предпоставак, но говори доста
          Приятен Уикенд!
          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Ако разгледаме вилата на Андрюз - положението е следното.В момента пробиваме зъб и той става силна съпротива , но до сега се мъчим да го пробием без успех 2 седмици.Днес пак не успяхме.Ако се окаже че неможем да го пробием и стане подкрепа - целта е около 1,38 и втора цел 1,42.Но на 1,3750 минава не много силна съпротива.Ако пробием 1,3750 обаче си подсигуряваме армиран бетон и връщане назад няма
            Ако следващата седмица бетонираме под 1,34 -ход към 1,37 няма да има , тъй като има твърде много силни съпротиви и опциони.
            В този ред на мисли ми е интересно какво мислите.Въпроса е дали фундамента ще си постави цели към 1,37 или 1,25 , но като гледам ниските дъна ми се струва че фундамента работи за $

Коментар

• Това е историята и трябва да я анализираме задружно

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                Първоначално изпратено от st10
                Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                ST10- я кажи кажо ти е в главата.
                Моето мнение е ясно и е от по минлата седмица. Разходка в зоната 1.3380-- после се изстрелваме на север за нов връх над 1.37
                По какво съдиш че ще отидем до 1,37 и защо точно 1,37 а не 1,39 или 1.42 ????
                Опи мисля че си изял димичката "НАД" е колко над незнам. 1.42 е много удобно ниво за връхче също както и 1.45. Обаче мисля че ако избие нагоре тест на пихологическото 1.4 е много вероятен.

Не трябва се се забрая обаче че 1.25 сценарият е също в играта.

Аз обаче предпочитам 1.4. Развръзката ще е скоро.

Упс забравих може и да си реинджим на тези нижа цяло лято но ми се стръва малко вероятно.
                След малко ще сложа една картинка и ще умуваме по нея

Коментар

(българин в България) и казава искам да купя злато за 4 милиона лв (не говорим за маржин и подобни зарибявки, а за инвестиция). Верно не са 200 тона, но примера съотнесен към нашите мащаби е доста добър
                  Ако може да дигне 150 кг... сигурно си е тръгнал по живо, по здраво
                  човека. Какво става ако 100 човека през месец май в Европа направят
                  тоя номер? По 5 човека във всяка страна членка?
                  Ауууууч!

Коментар

• СТ10 - Прочвявам интерес към твоето виждане. Можеш ли да го постнеш. Проблема е че трябва да гася компа за да пътувам. А ако го постнеш по къстно сигурно щезабравя да го потърся в понеделник!
                    Ако решиш да го постнеш по късно от 10 мин моляте прати ми го в ЛС!

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                      Колеги
                      искам да чуя вашето обосновано мнение - мисля че ще стане това защото ....
                      мисля че сега е момента да се купуват евра защото сме горе долу на трендлиния на дневна и подкрепа на седмичен връх на 4 часова тестовете на 1.343о може да се нарекат множественно дъно и след неуспешен пробив на тестваното дъно да се изстреля нагоре разбира се мога да ти кажа че дневния рси е направил двоино дъно ако индикаторите имат значение за теб ама всеки сам си избира мотива
                      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                        Това нищо не значи , кои са тези частни лица , все пак говорим за 200т.Абитуриентите могат ли да го изкупят ????????????
                        Правилно. Другуте големи купувачи бяха Barrick и Goldcorp.
                        Спекулациите са че не могат да удържат обещаните доставки и са
                        принудени да купуват...

Но най-важното е че частни лица купуват като никога. В Европейските
                        банки взети заедно има 10 000 тона. Това е нищо в сравнение с парите
                        в циркулация, троха. Става въпрос за 15 милиарда евро - смешна
                        работа... От там идва и проблема с доставките...
                        И аз бих скътал някое кюлче за внуците , но ще чакам цена около 200$

Коментар

Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                          Никой не купува 200 тона злато заради спорта
                          Абе не си много прав. Виждал съм как човек звъни (българин в България) и казава искам да купя злато за 4 милиона лв (не говорим за маржин и подобни зарибявки, а за инвестиция). Верно не са 200 тона, но примера съотнесен към нашите мащаби е доста добър
                          Турците и евреите си обръщат парите в злато , но не и при 60 лева за грам.Това нема как да стане
                          голяма грешка. първо няма смисъл да квалифицираш хората по раса, религия или държава. квалифицирай ги само като бедни и богати второ - основно правило: КУПУВАЙ СКЪПО и ПОРДАВАЙ ПО-СКЪПО. Гарантираш ли че златото няма да се качва. Ако да- извади 50-100 мио и ще направим една сделка с теб с матуритет такъв че да удовлетворява внуците ни
                          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                            ST10- я кажи кажо ти е в главата.
                            Моето мнение е ясно и е от по минлата седмица. Разходка в зоната 1.3380-- после се изстрелваме на север за нов връх над 1.37
                            По какво съдиш че ще отидем до 1,37 и защо точно 1,37 а не 1,39 или 1.42 ????
                            Опи мисля че си изял димичката "НАД" е колко над незнам. 1.42 е много удобно ниво за връхче също както и 1.45. Обаче мисля че ако избие нагоре тест на пихологическото 1.4 е много вероятен.

Не трябва се се забрая обаче че 1.25 сценарият е също в играта.

Аз обаче предпочитам 1.4. Развръзката ще е скоро.

Упс забравих може и да си реинджим на тези нижа цяло лято но ми се стръва малко вероятно.

Коментар

Това нищо не значи , кои са тези частни лица , все пак говорим за 200т.Абитуриентите могат ли да го изкупят ????????????
                              Правилно. Другуте големи купувачи бяха Barrick и Goldcorp.
                              Спекулациите са че не могат да удържат обещаните доставки и са
                              принудени да купуват...

Но най-важното е че частни лица купуват като никога. В Европейските
                              банки взети заедно има 10 000 тона. Това е нищо в сравнение с парите
                              в циркулация, троха. Става въпрос за 15 милиарда евро - смешна
                              работа... От там идва и проблема с доставките...

Коментар

Никой не купува 200 тона злато заради спорта
                                Абе не си много прав. Виждал съм как човек звъни (българин в България) и казава искам да купя злато за 4 милиона лв (не говорим за маржин и подобни зарибявки, а за инвестиция). Верно не са 200 тона, но примера съотнесен към нашите мащаби е доста добър
                                Турците и евреите си обръщат парите в злато , но не и при 60 лева за грам.Това нема как да стане

Коментар

Working...
                                X