IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Валутна търговия - FOREX
    « Отговор #1935 : 01, Юни, 2007, 18:02:51 » Цитат

--------------------------------------------------------------------------------
    След бързо обиране на стоповете в зоната на подкрепа около 1.3400 и малко под това ниво, Е/$ отново се върна на нива около 1.3420 и следва да очакваме приключване на седмицата в зоната 1.3440/60

Паунда успя да се задържи над 1.9770 и в случай че преодолее съпротивата на 1.9800 следва да очакваме тест на 1.9830 и 1.9870

Луни USD/CAD успя да достигне основното ниво на подкрепа на 1.0630/35 и в тази зона е добре да се касират печалбите от късите позиции,пък следващата седмица ще го мислим отново.

Ози AUD/USD също продължава да поскъпва но нивата от 0.8310/20 са добри за закриване на дългите позиции в края на седмицата.

Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• Кои беше недоволен от анализа?
      Така ЕUR/USD 1.3440/1.3460
      Kaбела 1.9830/65
      това е за тая седмица другата посоката е нагоре

Коментар

• Много ясно, че не се добавя към губеща позиция.:lol:

Война да има.

Коментар

• зарежи тая работа Kiyoso темата за стоп или без стоп винаги е предизвиквала оживление така е и вдругия форум фрии зоната а ако добавиш солта на ястието тоест усредняването или да добавяш в губеща позиция става воина
          Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
            Движението в када е показателно. Подобни примери за силен тренд са рядкост Всеки ден (с малки изклщчения) от началото на април имам ново дънце (пробив на лоу-а на предишния бар). Всички очаквахме подобно нещо я при еврото я при кабела, я при двете и се готвехме за бой а то какво стана...изненада пазара винаги ни хваща "неподготвени" и ни изтисква до край, именно затова не всеки (а още повече пък и с малко пари) става за тази работа...
            Караиванов, защо си се разписал толкова? емоция ли има или ниска посещаемост и няма с кой да правиш лаф
            Който няма позиции да гаси компютъра и да пие по едно голямо
            Който има позиция, да гаси компютъра и да пие 2 големи
            Следващите исторически стойности се очакват при всичко що е йена
            Емоция , голяма емоция но ще я споделя другата седмица,че не обичам да говоря преди "да сложа рибата в тигана" ;-)

А иначе за канадеца съм писал това и съм качил графиките - беше преди 15 дни:
            16, Май, 2007, 14:17:20 » Цитат

--------------------------------------------------------------------------------
            По долу съм качил графиките на $/КАД както следва : седмична , дневна и 4часова.
            Надявам се да става ясно какви са очакванията ми за движението в двойката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vlad1mir
              Първоначално изпратено от Ajax4o
              Първоначално изпратено от Vlad1mir
              Ти пък отде тая агресия да не би да загубил некои лев днес
              Не, хванах 10 фигури в златото...
              А иначе ще споделяш нашето мнение за стоповете след 3тата си сметка... може би?!
              Аз си мисля да не го споделям никога
              Супер, ще спонсорираш сметката ми... имам нужда от повече такива хора :lol:
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                Да, винаги при наличието на тренд е по-добре да се играе по него
                Кой тренд? По коя графика - по минутната, 5-минутната, 30-минутната, часовата, 4-часовата, дневната, седмичната, месечната???

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                  Петър имам въпрос към теб :
                  В началото си мислех , че този форум ти си го започнал ама вече не съм сигурен. Така ли е? Напиши само едно "да" или "не" за разяснение ако обичаш.
                  ДА - стига да не го изстрият пак :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                    Първоначално изпратено от Vlad1mir
                    А иначе ще споделяш нашето мнение за стоповете след 3тата си сметка... може би?!
                    Аз си мисля да не го споделям никога

Коментар

• бре голяма дискусия днес тц тц ами сега накаде с еврото смятам другата седмица ще поеме нагоре преди време писах че ще тестне седмичния 1.3360 че и по надолу и е вероятно като миналата година да зациклим в реиндж от 1,33 та до 1.37 но това са дългосрочи прогнози все пак надявам се на 11 наистина да е на 1.3660 ще спечеля и тъи като почти винаги играя погрешно и вземе че падне ще взема да спечеля от дългите USD/CHF хе хе успехи
                      Pip master

Коментар

• Niki_Chepel, клоуз на 1/2 от позицията на + 15-16 пипса? Другият вариант е към 0625 да бягаш. Какво мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vlad1mir
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

• [quote="Niki_Chepel"][quote="Kiyosi Ito"][quote="Niki_Chepel"]
                            Първоначално изпратено от Петър Караиванов

Прав си - по звездите е! На работа мога да гледам котировките само от нетданията. Използвам уеб интерфейса на Евър. Просто друго немога, не минава през файърлоу-а на фирмата.

Мотивите ми са:
                            1. Има дъно за деня. ЗАЩО?
                            2. Края на деня е и едва ли ще ходи още много надолу. ЗАЩО?
                            3. Края на седмицата е и едва ли ще затвори на тези нива дори и да има ново дъно. ЗАЩО?
                            4. Суапа е положителен. КАКВО ОТ ТОВА?
                            5. От всичко това горе си мисля че ще върне поне 30 пипа ако не сега то в понеделник. ЗАЩО?

Надявам се в понеделник да мога да затворя ръчно тази позиция поне на 1 пип печалба плюс суапа.

Това е импровизация от която мога да си позволя да загубя 30 пипа и да ми дреме на шишарката.

Киоси извинявай ако това горе звучи по-рязко, просто изложих моите мотиви. Печалбата няма да е голяма но затова пък вероятността да стане е голяма а риска малък.

Купих на 1.0605. Таргета е 635 а стопа е на 575.

УСПЕХ !!!
                            Нямам против позицията ти, но искам да обясниш РАЗУМНО и с факти защо е отваряш, дотогава си остава опит за ловене на падащ кинжал
                            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                              Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                              Buy Cad na 1.06--
                              Stop 1.0575 target 1: 1.0630 Target 2: Open
                              Според мен краткосрочната покупка трябва да е точно там където ти е стопа на 1,0575 и след това затваряш на 1,0605. Изчакай, ако не тая вечер то Понеделник на азиатската сесия се ще го видим това ниво.
                              Е аз вече купух. Незнам човече, може и да си прав но ми се струва че ако има 575 то ще бъде най рано в понеделник след обед!

УСПЕХ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                                Какво се нахвърлихте всички върху човека? Не виждам да е казал нещо кой знае колко обидно за някой, освен това че няма яхта...
                                Опааа... пардон... освен това, че няма яхта от форекс...

Коментар

Working...
                                X