IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ст10 - какво да ти коментирам на тази месечна графика?
    Първо си отговори сам на въпроса - В коя вълна сме в месечна графика?
    След това сегментирай(раздели) вълната на вълни от по-ниска степен в седмична.После същото упражнение в дневна.
    И като си готов-знаеш къде можеш да ме намериш и да дискутираме.
    Това което си качил е една графика(на вече отминали курсове) и опит да проектираш в бъдещето в месечна на база дневна.Е няма как да стане.

Коментар

• Форексов , къде ги видя 15 те фигури или това е репортаж от бат Петър

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          Какъв си ми мазен като си си сложил сайта в местожителството ... ама нали е реклама за без пари. След толкова години евтина самореклама още не можеш да схванеш че на нея се гледа с много лошо око. Друго си беше обаче през 96та и 97ма-народа да мре, ние да сме добре - ставаше и без да броим вълни, нали.

Ето какво мисли един твой колега за еврото. Може да брои вълни и да борави с тях колкото всеки обущар.

"Здравейте Спекуланти.
          Разглеждах доста внимателно в последния час графиката на Е/$ и стигам до следните заключения.
          Имаме ясно изразени 1ва ( 1.2470-1.3365) и 3та вълна(1.2860-1.3770) които са почти равни от по 9 фигури. => 5та трябва да бъде удължена и по метода на алтернацията => да бъде с дължина от 14.5 фигури.Това означава,че началото на 5та вълна от 1.3260 + 14.5 би трябвало да завърши в зоната 1.47/1.48.Знам че за някои това звучи доста еретично и едва ли не като заклинание за някаква магия, но поне аз стигам до тези изводи.Това повтарям е в дневна графика
          Успех на всички Спекуланти"

Чао,чао , Спекуланте.
          Дядо Елиът ако ви види каква гавра си правите с вълничките му ще се обърне в гроба.От кога почнахме да гледаме нещата на парче?След малко ще ви направя графика и ще я коментираме

Коментар

• Отиваме е/д= 1,60
            А помислете какво има там!
            И се молете да не падне това ниво, щото иначе ще останем всички без пукната пара!

Коментар

• Какъв си ми мазен като си си сложил сайта в местожителството ... ама нали е реклама за без пари. След толкова години евтина самореклама още не можеш да схванеш че на нея се гледа с много лошо око. Друго си беше обаче през 96та и 97ма-народа да мре, ние да сме добре - ставаше и без да броим вълни, нали.

Ето какво мисли един твой колега за еврото. Може да брои вълни и да борави с тях колкото всеки обущар.

"Здравейте Спекуланти.
              Разглеждах доста внимателно в последния час графиката на Е/$ и стигам до следните заключения.
              Имаме ясно изразени 1ва ( 1.2470-1.3365) и 3та вълна(1.2860-1.3770) които са почти равни от по 9 фигури. => 5та трябва да бъде удължена и по метода на алтернацията => да бъде с дължина от 14.5 фигури.Това означава,че началото на 5та вълна от 1.3260 + 14.5 би трябвало да завърши в зоната 1.47/1.48.Знам че за някои това звучи доста еретично и едва ли не като заклинание за някаква магия, но поне аз стигам до тези изводи.Това повтарям е в дневна графика
              Успех на всички Спекуланти"

Чао,чао , Спекуланте.

Коментар

• Здравейте Спекуланти.
                На къде ще ходим днес при Е/$ и кабела?

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                  Днес е/y е рекордьора по дълъг скок и копира ситуацията при c/y , започвам да си мисля че йената е достигнала дъното по обезценяване и започва да прави опити да се съвземе.Чакам коментар
                  Виж сега колега, никой за нищо не ти е длъжен особено пък за коментар, затова само промени тона с който говориш много банки дават за тримесечна прогноза 120 някой даже и 115, но ... кери трейда няма да свърши скоро имай го предвид лихвата вероятно ще я вдигнат август но пак си остава най-ниската на пазара което ще продължи керито. По-интересно е лихвата на австралииците довечера.ако и там ни изненадат и вдигнат...австралиеца направо не знам докъде може да стигне. но според мен няма да сме свидетели на вдигане което временно очаквам да задържи нещата при австралиеца след жестоки тренд и импулс (от 0.83 до 0.86). При кабела положението е интересно....нов връх (това ясно) но картинката (структурата ) нашепват здраво нагоре...2.05 може би, не се наемам да гадая тъй като вече съвсем навлизаме в активния отпускарски сезон и никой няма да се хвърля на сляпо в рискови сделки
                  Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                    Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                    Конкретни очаквания за пазара - имам дълги долар/франк, половината от които закрих на 2150 (на Mataf-ите стопа :lol, останалата част от позицията ще продължава с трейлинг от 20п или ще я затворя собственокрачно в случай че баба Цона ме посъветва така.
                    Ти нали уж само по тренда играеше? Хванал си ти някоя кука на Рос май При това дънце е логично да отидем докъм 1,22

Приятен и успешен ден на всички

"Другари, вие имате информация, и ние имаме информация..." :lol:

Такъв беше/е интрадей тренда. Щом съм на печалба, значи съм с тренда :lol:

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      Конкретни очаквания за пазара - имам дълги долар/франк, половината от които закрих на 2150 (на Mataf-ите стопа :lol, останалата част от позицията ще продължава с трейлинг от 20п или ще я затворя собственокрачно в случай че баба Цона ме посъветва така.
                      Ти нали уж само по тренда играеше? Хванал си ти някоя кука на Рос май При това дънце е логично да отидем докъм 1,22

Приятен и успешен ден на всички
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Добро утро, дотук всичко върви по план

Коментар

• Добро утро, колеги. Много сте мълчаливи - тренда (какво е това?!?) надявам се да не ви е измъчил, а да ви е направил по-богати. Всъщност май рейнджовете са веселото време на форума.

Сентимента беше доста ясен вчера. Днес вероятно ще е първия от няколко рейнджови и не чак толкова импулсивни дни.

Силна съпротива би трябвало да е 1.2168-70

Коментар

• Днес е/y е рекордьора по дълъг скок и копира ситуацията при c/y , започвам да си мисля че йената е достигнала дъното по обезценяване и започва да прави опити да се съвземе.Чакам коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              Първоначално изпратено от kritelin
                              long usdjpy 122.27 sl 122.11 tp open
                              Шат на патката главата :lol:
                              Сега ще стоя настрана.Мисля ако видим ниво около 121.50 да се огледам пак за дълга.
                              Ееее ударил ти стопа точно и айде на горе - а аз си мисля, че само аз съм карък..

Коментар

• ... Валутен тероризъм ...

Успех
                                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Working...
                                X