IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте, колеги.

Съвсем близо сме до върха в евро/долар. За сега все още съм в почивка, но към четвъртък мисля да се включа с едни къси в очертаващата се антарктическа експедиция с цели долния край на рейнджа (с близък стоп, разбира се!).

Възхосящото движение се получи доста екстремно (не го очаквах чак толкова силно и безкорективно), което предполага и вероятността за ново дъно съвсем малко под 3262 (наистина съвсем малко, колкото да увлече масата).

Към момента ориентировъчно се очертава къса от 3650 (грубо). А в сряда през нощта ще конкретизирам нивата. Целите надолу са предното дъно (около 3300, но и те подлежат на доуточняване според развитието до сряда срещу четвъртък през нощта).

Успех!

П.С.: 3570/75 ще затвори пазара отдолу до утре вечерта/четвъртък следобед, а последващият отскок ще е ориентировъчен относно нивата, подходящи за влизане в къси.

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
      Първоначално изпратено от Han Krum
      Колеги какво се случва с CAD-а
      Посоката е нашата или си закрил позицията
      Абе не съм я закрил ама тук само се люшкаме нагоре-надолу. Айде ако ще е нагоре да избичи до 1.11 за 2-3 дена, кво да му мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
        Посоката е нашата или си закрил позицията
        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
          Абе къде е Коко?
          Да не му е писнало от финансово неграмотните гурута във форума?
          Той явно е обратно на Хоската - като натрупа пачки и изчезва.
          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
            Отработва Hammer в комбинация с 2В и дивергенция.
            Безплатен обяд няма!

Коментар

• Колеги какво се случва с CAD-а

Коментар

• Абе къде е Коко?
                Да не му е писнало от финансово неграмотните гурута във форума?

Коментар

• Причината да катери евро/долар фундаментално е ясна за мен - икономическият ръст в САЩ се забави,а е Европа всичко бумти и трещи,лихвите катерят и за това преди промяна на това не мисля,че можем да станем свидетели на края на цикъла на покачване от най-голям порядък.Въпросът е до къде може да издържи икономиката в Европа това покачване на лихвите преди да започне нейното "охлаждане" и циклите да се завъртят.Тогава ще започне голямото спускане.
                  Мисля,че е много грешно тренд от най-голям порядък да се определя чисто технически.

Коментар

• Е/УСД

От където и да го погледнеш сме в края на тренда(и то от висок порядък), но все пак трябва да имаме още ходене нагоре поне до 1.3800/50 ,а е възможно и 1.40 от които нива лично аз очаквам ривърс . Има вариянти за нива над 1.40 , но не ми се говори сега за това тъй като съвсем не са на дневен ред .
                    Успех на всички .

Коментар

• http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.jpg
                      Ето ви едно броене.Според него връх ще има между 1.40-1.45 и с него ще се сложи край на 5-та вълна от най-голям цикъл и началото на низходящо движение към 1.16.
                      Преди този връх може да има още връщания към 1.33/1.34.После може и до 1.29 финално да слезем преди голямото последно покачване
                      Лично аз сляпо не вярвам на Елиот,защото е прекалено субективна теория,но мисля,че може да се използва като съветник за евентуалната посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        ст10 - какво да ти коментирам на тази месечна графика?
                        Първо си отговори сам на въпроса - В коя вълна сме в месечна графика?
                        След това сегментирай(раздели) вълната на вълни от по-ниска степен в седмична.После същото упражнение в дневна.
                        И като си готов-знаеш къде можеш да ме намериш и да дискутираме.
                        Това което си качил е една графика(на вече отминали курсове) и опит да проектираш в бъдещето в месечна на база дневна.Е няма как да стане.
                        st10 - теб май те мързи 5 изречения да прочетеш? Какви 5мин, какви 5лв. бе човек?Просто ти обясних че се опитваш да проектираш месечна графика с дневни движения.

И освен това не ми отговори на въпроса - в коя вълна сме в МЕСЕЧНА графика?

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                          Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                          Първоначално изпратено от st10
                          Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                          След това сегментирай(раздели) вълната на вълни от по-ниска степен в седмична.После същото упражнение в дневна.
                          Това което си качил е една графика(на вече отминали курсове) и опит да проектираш в бъдещето в месечна на база дневна.Е няма как да стане.
                          Петре
                          Неискам да влизам в заядлив спор с тебе , но ако искаш да гледам графиките на молекулярно ново , ще трябва да ми купиш микроскоп.Единствените читави графики това са месечните ,на 5 минутна графика вълни не се гледат.А японците непризнават графика под 1 ден.
                          Гледат се гледат се, но има повечко шум и трудно се хващат последователностите защото са прекалено бързи
                          Имах в предвид думите на един мъдър чавек , който ми е казал " Не е важно движението в дневния бар , важни са 4 параметъра :мин ,макс,отворен,затворен.А който има добро въображение може да търси и вълни там където ги няма.
                          Със отричане на доказани теории (поради неразбирането им или поради мързела за разбирането им) не се стига далеч рано ии късно ще преоткриваш топлата вода
                          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                            Първоначално изпратено от st10
                            Петре
                            Неискам да влизам в заядлив спор с тебе , но ако искаш да гледам графиките на молекулярно ново , ще трябва да ми купиш микроскоп.Единствените читави графики това са месечните ,на 5 минутна графика вълни не се гледат.А японците непризнават графика под 1 ден.
                            Гледат се гледат се, но има повечко шум и трудно се хващат последователностите защото са прекалено бързи
                            Имах в предвид думите на един мъдър чавек , който ми е казал " Не е важно движението в дневния бар , важни са 4 параметъра :мин ,макс,отворен,затворен.А който има добро въображение може да търси и вълни там където ги няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                              Петре
                              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                                Петре

Коментар

Working...
                                X