IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро колеги
    Чета днес анализаторите и започвам да се притеснявам.Очаква се лихва на паунда 6% и скок 200-300 пипа и съответно евро до края на месеца 1,41-причини :висока инфлация в Англия и високи цени на петрола 70$/б .В същото време при цени на петрола 75$/б лирата беше 1,95 и тогава петрола не беше проблем за никого.Започвам да си мисля че някой нарочно пуска слухове за да се обърка пазара или ....
    Какво мислите , колко зле може да бъде $.По принцип аз не обичам да купувам исторически върове и да продавам исторически дъна и се чудя кой го прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
      Колегие, много сте тихи, рани ли ближете...
      Обърнете внимание отново на високите затваряния на върха или макс няколко пипса по д него...това е индикативно за настриенията и силата на фундамента (или ако го няма интерпретацията и очакванията на участниците на пазара)

Много е рано за рани да се ближат!

Коментар

• EUR / USD

Нива около върха на 5 ти , 7 ми или 19 ти Юли.
        Едно движение на север, би било максимум до към 16 ти Август.
        Не бих открил къси поне засега, преди тези дати.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Колегие, много сте тихи, рани ли ближете...
          Обърнете внимание отново на високите затваряния на върха или макс няколко пипса по д него...това е индикативно за настриенията и силата на фундамента (или ако го няма интерпретацията и очакванията на участниците на пазара)
          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
            Първоначално изпратено от na4inae6
            Да прав си ! Това си беше връх и още от понеделник следва спад !
            Не съм убеден че е връх!! Прекалено дълго танцувахме на тези нива. Ако останем август и септември тука(+-2-3фигури), наесен със сигурност ще надуем платната на север!
            Смущава ме че много лесно пробихме 36!! Запазвам си правото да гледам като американски наблюдател. Нямам намерение да влизам в момента на където и да било. Има нещо гнило в Дания!!!!
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
              long usdjpy 122.27 sl 122.11 tp open
              Шат на патката главата :lol:
              Сега ще стоя настрана.Мисля ако видим ниво около 121.50 да се огледам пак за дълга.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианец
                На 2.0175 няма нищо друго освен нов 26 годишен връх. Много рано е да се каже, че има каквато и да е съпротива там.
                Абе до четвъртък когато обявят вдигането на лихвата, още може $ да го изгърбят с Еврото на къс пас..

Коментар

• На 2.0175 няма нищо друго освен нов 26 годишен връх. Много рано е да се каже, че има каквато и да е съпротива там.

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                    Колеги
                    според мен съпротивата при лира/$ е на 2,0175/80.Някой има ли мнение
                    И аз мисля като теб .. кабела в пове4ето слу4аи се движи като по у4ебник.. мисля 4е това му беше... успех

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                      Първоначално изпратено от kritelin
                      Пазарът е отвратителен днеска.Като гледам как се въртят котировките като ротативки смешно ми става .Да видим стопчето ми дали ще оцелее
                      Колега внимавай с дългата $/йена , че баба меца ръмжи.Изглежда правим низходящ триъгълник
                      16 пип-а им ги подарявам ако искат да ги взимат.122.20 е много яка подкрепа по принцип,а и 200 ема на 4 часа е на 122.19
                      Да видим какво ще стане.Ако ми чукне стопа ще стоя настрани поне 2-3 дена докато "схвана" какви ги върши пазарът пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                        Пазарът е отвратителен днеска.Като гледам как се въртят котировките като ротативки смешно ми става .Да видим стопчето ми дали ще оцелее
                        Колега внимавай с дългата $/йена , че баба меца ръмжи.Изглежда правим низходящ триъгълник

Коментар

• Пазарът е отвратителен днеска.Като гледам как се въртят котировките като ротативки смешно ми става .Да видим стопчето ми дали ще оцелее

Коментар

• Колеги има ли тука кабелджии

Коментар

• Верно е че днес $ го изнасилиха от всички фронтове..

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                                Абе днес може и да има някой урок за евробиците - класика някаква..
                                Хане, нищо лично, от думите ти строи силен субективизъм и надежда жесток тренд какво да се прави освен да се меташ на него или като мен да зяпаш отстрани но само да не си му на пътя. силаа е жестока. доалра цял ден по всички фронтове го мачкат а това е видимо и от факта че усд/йен пада, а щом там пада значи проблема е в долара, не само в керитата пазете се на суша да няма изненади.
                                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Working...
                                X