Първоначално изпратено от koko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
В $/кад може и малко да поконсолидираме, но за обръщане на тренда може да си говорим след много време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от kokoти кво искаш да падне още 90 фигури ли и да предават долара за вторични суровини
П.С.
А алкохолна среща винаги можем да си направимFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoХане те горките верно си е редно да са бесни защото основните им резерви са в долари а те не са малко близо 2 трилиона и от това обезценяване си е цифра, е те не че не са си ги избили и то с лихвата но те са играчи от класа- хехе
Коментар
-
И ся кво Китай шели да си обръшат $ в други валути. Дотук добре, ама миналата година при 1.33 пак същото говореха, а пък и аз ако искам да не всявам паника(ако това не е целта), ще си ги обръщам тихо и кротко, но те явно не разсъждават така. Т.е.сега свалиха $ с това изказване за да може да го продават още по-ниско или нещо логиката ми бяга а....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от kokoот 091 пак навлязох в канадеца
Лека вечер на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от kokoПетър ти нямаш ли си пишка да си играеш ами гледаш да се заяждаш, споко не съм умрял за 100те долара които ми дължиш.
2.Ето как си играя на Форекса : http://forum._/index.php?topic=33.0
3. Хиляда пъти ти обясних,че тези 100$ съм ти ги превел по сметката която ми даде още миналата година. Но понеже ми ПИСНА да слушам тези глупости те КАНЯ да заповядаш в офиса ми. Ще ти дам още веднъж 100$ - и без това сигурно съм ги изкарал от теб за последните 24ч. часа.
Ясно ли се изразих?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от kokoти кво искаш да падне още 90 фигури ли и да предават долара за вторични суровини
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПетър ти нямаш ли си пишка да си играеш ами гледаш да се заяждаш, споко не съм умрял за 100те долара които ми дължиш.
2.Ето как си играя на Форекса : http://forum.finance5.bg/index.php?topic=33.0
3. Хиляда пъти ти обясних,че тези 100$ съм ти ги превел по сметката която ми даде още миналата година. Но понеже ми ПИСНА да слушам тези глупости те КАНЯ да заповядаш в офиса ми. Ще ти дам още веднъж 100$ - и без това сигурно съм ги изкарал от теб за последните 24ч. часа.
Ясно ли се изразих?
Коментар
Коментар