IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    ти кво искаш да падне още 90 фигури ли и да предават долара за вторични суровини
    Спомням си Роската /rosen_at/ един ден в Лавацата лансираше такива подозрения :lol:
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• В момента 09151 слагам 0 стоп на дългият кад и местя ТП със 100п нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от koko
        от 091 пак навлязох в канадеца
        И пак дълъг предполагам.......и без стоп,защото "От тук няма накъде"
        Петър ти нямаш ли си пишка да си играеш ами гледаш да се заяждаш, споко не съм умрял за 100те долара които ми дължиш.
        Наистина Спеко е прав че хайде 85, аз си мисля че ще видим дъно 89 ниво и мога да ти посоча хора на които това по тел им го говоря от няколко дни. При тия нива ще настане един шопинг туризъм в другата посока доколкото до момента беше голям хит хамериканци да ходят в кенада да пазаруват е верно основно алкохол, двете икономики са толкова свързани че няма как да се получи голямо отклонение и наистина ОТ ТУК НЯМА НАКЪДЕ, ти кво искаш да падне още 90 фигури ли и да предават долара за вторични суровини

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
          Кой брокер в БГ дава котировки и търгува с рубли? Като гледам света со все сила върви къмто световна енергийна криза, а единствено руснаците са бетон в това отношение. Имат много енергийни запаси, а имат и с какво да ги защитят!
          Тези
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Пък аз днес играх дълги GBP/CAD и немога да се оплача : http://forum.finance5.bg/index.php?topic=33.0

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
              Първоначално изпратено от koko
              Ако имаш Стоп и той е някъде около 0.9090 да знаеш къде са ти паричките - при мен
              Стопът е под дъното 9055 отигравам 2в - Цел за половин позиция 92

ПЙ следващата ми цел за половин позиция е 235.50
              ........
              Евро имам ударен стоп

http://golohoro.hit.bg/py.png

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                Швейцареца проби дъното на 1.1300 работата е ясна и той ще гони паритет .
                Нека първо видим какво ще направи на това дъно, после на 1,11 пак имаме дъно.
                Безплатен обяд няма!

Коментар

Ако имаш Стоп и той е някъде около 0.9090 да знаеш къде са ти паричките - при мен

Коментар

И пак дълъг предполагам.......и без стоп,защото "От тук няма накъде"

Коментар

• Така на 237.25 затворих пловин къса паундйена от 240.57 преди малко на 238.21 отново удвоих

Коментар

• от 091 пак навлязох в канадеца

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                          А паритет межди $ и Лев????
                          Кога?????
                          Генералният секретар на БКП Владимир Спасов го обяви още през 1999 г. Обеща като вземат властта ситуацията да стане "доляр - ляв"...

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                            Швейцареца проби дъното на 1.1300 работата е ясна и той ще гони паритет .

Tова ще поредния паритет навярно
                            Всички са натоварили каруци(вагони)
                            с евра ,канадски, кивита и т.н. и
                            всички доволно потриват ръчички.
                            Въпроса е докога ще е така????
                            И до какво ще доведе това????

А паритет межди $ и Лев????
                            Кога?????
                            Това ако стане ще е голямо шоу
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Кой брокер в БГ дава котировки и търгува с рубли? Като гледам света со все сила върви къмто световна енергийна криза, а единствено руснаците са бетон в това отношение. Имат много енергийни запаси, а имат и с какво да ги защитят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                                Kiyosi Ito
                                Изчакай започването на Американския пазар преди да играеш, тогава обема нараства и шанса за интервенция намалява.
                                За мене ще е интересно какво ще стане след затварянето на Американския пазар (особенно ако сме вече 200+ нагоре на Е/$)
                                какви интервенции бе хора...
                                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Working...
                                X