IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Проблемът/кризата с рисковите ипотеки се пренася върху кредитните карти... Там също има класация на длъжниците - тройно А, двойно А+, тройно Б и т.н. Очертава се погром... в скоро време! За тази седмица май достигнахме върховите нива, защото курсът на долара към другите валути вече капитулира... с едно съществено изключение - йената. Там 110 ще го видим съвсем скоро... и съвсем изненадващо!
    Facts
    Като се има впредвид че Азиатските валути са вързани и че всички други вече поскъпнаха доста, нямаше как и йената да не поскъпне, единствената причина която я държеше надолу беше кери традес но с нарастващите проблеми апетита за тях спада и това дава шанс на йената да догони. 108 до 3 месеца ако нещата с ипотечната криза не се оправят (а шанса е минимален)

Коментар

• Швейцареца проби дъното на 1.1300 работата е ясна и той ще гони паритет .

Коментар

• Проблемът/кризата с рисковите ипотеки се пренася върху кредитните карти... Там също има класация на длъжниците - тройно А, двойно А+, тройно Б и т.н. Очертава се погром... в скоро време! За тази седмица май достигнахме върховите нива, защото курсът на долара към другите валути вече капитулира... с едно съществено изключение - йената. Там 110 ще го видим съвсем скоро... и съвсем изненадващо!

Коментар

• Kiyosi Ito
          Изчакай започването на Американския пазар преди да играеш, тогава обема нараства и шанса за интервенция намалява.
          За мене ще е интересно какво ще стане след затварянето на Американския пазар (особенно ако сме вече 200+ нагоре на Е/$)

Коментар

• доста волатилен ден за еврото и не само. дневната вола при еврото е изчерпана че и 180 пипса мина...за по-рисковите играчи това може даде един сигнал за малка къса, която да бъде затворена бързо и да се дебнат дълги в съответствие с очакванията за ивсоко затваряне при такива силно волатилни дни. другото което навява този дневен бар и динамика е или наближаването на обръщане (корекция при това по-стабилна) или сравнително рейнджов утрешен ден кое ще стане ще видим, но това дава време за прецизиране на стратегията за томоро и малко за днес, като покупки от 4690/80 са добри с цел високото затваряне към 4720 а може и още...до края на деня има още време...и да не се забравят стоповете при такива екстремни ситуации...
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
              sdp
              Ако търгуваш само валути използвай FXCM a za graphikite MegaTrader4.0.
              Еинственото което не съм тествал при FXCM е да тегля печалбите си...
              Но мисля че не бу трябвало да има проблем ако си направил кинти да може да си ги теглиш.
              Да благодаря ти,въпрос на дни е да се прехвърля при FXCM
              И второ искам да ти кажа,че те поздраеяеам за анализите,които правиш само на база новини.
              Успешен ден

Коментар

• sdp
                Ако търгуваш само валути използвай FXCM a za graphikite MegaTrader4.0.
                Еинственото което не съм тествал при FXCM е да тегля печалбите си...
                Но мисля че не бу трябвало да има проблем ако си направил кинти да може да си ги теглиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arsen
                  Първоначално изпратено от sdp
                  Първоначално изпратено от IVO_
                  Някой ползва ли Традер.бг ? Защото нямам достъп до сайта !
                  Аз говорих с тях ---отговор
                  "Проблемът е в БТК" хахахахах поредните номера на Трайдъра при
                  движение на пазара
                  Разбира се,че е в БТК-то.Сигурно кабелите се износват бързо от големия им трафик.

Мисля,че от българските брокери тези са най- нагли ..... просто спират търговията.....

Коментар

• Първоначално изпратено от alekio
                    движение на пазара
                    Ясно.Благодаря. Ще чакаме ....
                    Вече си работи
                    Байранда сура ...... нищо ново за тях./

Коментар

• Първоначално изпратено от sdp
                      движение на пазара
                      Разбира се,че е в БТК-то.Сигурно кабелите се износват бързо от големия им трафик.
                      Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.

Коментар

• Статията за срещата от "Плаза" е съвсем на място. От много години е в ход програма за "sustained devaluation of the US dollar". За тези, които са хвърлили един поглед на "Alchemy of Finance" на Джордж Сорос, знаят че не е за първи път, да се организират подобни "concerted efforts". Колата се катурна заради безконтролната алчност в лицето на банките, които поради огромното количество доларчета се чудеха вече за какво да ги дават - subprime. Това което усложнява ситуацията е, че като партньор трябва да бъдат привлечени и страни като Китай, Бразилия и Иран, а те не са очаровани от идеята да спасяват световния ред, за който нито са ги питали, дали им харесва, нито пък имат намерение. Едно внезапно диверсифициране на валутни резерви може да изкара нещата от контрол и доведе до прекомерна турбуленция. Така че и за следващата година можем да очакваме силно евро с една-две корекции, които да показват, че корабът не потъва, а се движи защото така трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                          движение на пазара
                          Вече си работи

Коментар

• Първоначално изпратено от sdp
                            движение на пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                              движение на пазара

Коментар

• Някой ползва ли Традер.бг ? Защото нямам достъп до сайта !

Коментар

Working...
                                X