IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vhk
    Risuvame triagalnik pri E/D s cel 200 p. nagore
    Поздрави и от мен
    според мен завършваме 5 вълна от 3 на 5 с цели около 1,48.От там очаквам по дълбока корекция за 4 от 5 до 38-50 фибо около 1,44 и ход за последния напън на 5 от 5.Някой има ли мнение по въпроса.

Коментар

• Risuvame triagalnik pri E/D s cel 200 p. nagore

Коментар

• Re: СТС Финанс

Първоначално изпратено от BNBB
        Здравейте отново колеги,
        искам съвет от онези които са при СТС Финанс. Смятам да бегам от Евър, писна ми от ежедневното им блокиране на търговията уж по независещи по тях причини. Та смятам да ходя при СТС. Кажете коректни ли са, правят ли кофти номера с шипове и големи отклонения от котировките, които дава Нетданията. Въобще има ли нещо което да ви дразни там. Също така се интересувам колко от вас търгуват при тях с ливъридж 1:200. Досега съм бил на 1:100. Смятам че рискът е разумен и приемлив за хора, които търгуват със стопове и са с интрадей позиции.
        Благодаря, за да не досаждам на колегите по частни въпроси пращайте ми ЛС.
        В МОМЕНТА ПАК" КОРЕГИРАТ" ,ДОКОЛКОТО ЗНАМ СТС И ТРЕЙДЪР ИМАТ ЕДИН СОБСТВЕНИК
        УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ

Коментар

• Абе, банда, защо няма 1.25 в анкетата?
          Keep going ...

Коментар

• Отдавна не съм се занимавал с валутна търговия, че пак ядох дървото ама СТС от времето на Матеев бяха много добри. Спомням си, че той лично заяви как Алфа Финанс щели да продължат добрата практика.

Бъди здрав и успех!
            Keep going ...

Коментар

• СТС Финанс

Здравейте отново колеги,
              искам съвет от онези които са при СТС Финанс. Смятам да бегам от Евър, писна ми от ежедневното им блокиране на търговията уж по независещи по тях причини. Та смятам да ходя при СТС. Кажете коректни ли са, правят ли кофти номера с шипове и големи отклонения от котировките, които дава Нетданията. Въобще има ли нещо което да ви дразни там. Също така се интересувам колко от вас търгуват при тях с ливъридж 1:200. Досега съм бил на 1:100. Смятам че рискът е разумен и приемлив за хора, които търгуват със стопове и са с интрадей позиции.
              Благодаря, за да не досаждам на колегите по частни въпроси пращайте ми ЛС.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                че е назрял момента за корекция на доларовия колапс.
                Форексов, алкохола да не е бил фалшименто? Или твоя колега ебач да е от тези ебачи които всеки ден им се привижда връх? Много заразна психоза !!!:lol:

Коментар

• supertrader

supertrader, казваш, че американските фирми инвестират в Азия, приемаш го просто като факт, а аз си мисля че нещата са наопак. И това е нормално, иначе нямаше един да продава а друг да купува на пазара, наистина перфектна илюстрация колко са субективни всички анализи.

И преди съм писал на какво мнение съм по въпроса. Инвеститора е този, който има спестявания, не този който има дългове. В момента Америка паразитира Азия и в крайна сметка дори и да е болезнено за момент отделянето ще е от полза за Азия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                    Първоначално изпратено от Форекс Форексов

следя 15-20 валутни двойки, злато, петрол, стоки, индекси, фючърси на индекси и трежърита. Всичкото това е в 3 отделни терминала и ми е много лесно и приятно.

Часовника ми се движи по Гринуич, а отделно имам още четири, които ми показват часа във Франкфурт, Лондон, НЙ и Токио.

Но щом си убеден - отивам да пия Jim, за здравето на именниците и разбира се - за кеф. 8)
                    Ха! Братле! Не ти ли стават като на охлюв очите?!! Аз ако го следя това ще започна да си приказвам сам на третия ден

Jim нямам , но ще си сипя едно малко Jameson.
                    Наздраве за всички именници
                    Аз понякога си говоря сам :lol: Това има 2 предимства:

1. Знам че чувам честно мнение
                    2. Винаги ме изслушват, преди да ми отговорят :lol:

Наистина следя около 25-30 графики, нито ме натоварва, нито ми отнема толкова време, колкото изглежда на пръв поглед.

Според него, след 28 часа трябва да има нещо като двойно дъно или сложна корекция с цел на север.

Да видим ще се получи ли!
                    Това си го говорим от два-три дни с един колега-отворко и ебач 8) - че е назрял момента за корекция на доларовия колапс. Ама тъй като си спазих обещанието да пия Джим (пих!), ако ще се ангажирам с цифри ще е утре.

Ех, Джей, помниш ли като отнесохме хурката в "дългосрочната" долар/йена лятото - пък за какви профити се бяхме приготвили - ехееееееее....

Коментар

• Значи джентълмени, експериментирам нещо ново, на едночасова графика. Според него, след 28 часа трябва да има нещо като двойно дъно или сложна корекция с цел на север.

Да видим ще се получи ли!
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов

следя 15-20 валутни двойки, злато, петрол, стоки, индекси, фючърси на индекси и трежърита. Всичкото това е в 3 отделни терминала и ми е много лесно и приятно.

Часовника ми се движи по Гринуич, а отделно имам още четири, които ми показват часа във Франкфурт, Лондон, НЙ и Токио.

Но щом си убеден - отивам да пия Jim, за здравето на именниците и разбира се - за кеф. 8)
                        Ха! Братле! Не ти ли стават като на охлюв очите?!! Аз ако го следя това ще започна да си приказвам сам на третия ден

Jim нямам , но ще си сипя едно малко Jameson.
                        Наздраве за всички именници
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• karakondjul

Как мислиш могат ли да охладят Азия като и отрежат много голям пазар - една яка криза в страните които са този пазар и американските компании ще вкарат много долари в Щатите обратно ..сега се знае че те инвестират в Азия яко и само реинвестират и реинвестират и така а парите са на каубойците с лошите кредити и онези чакат доходност да си плащат кредитите.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Добър вечер колеги,
                            Мисля че на евро/долар на един час се сформира вече вимпел с цели на горе при пробив на 1.4700 ще бъде задействан http://forexmorex.hit.bg/eufimpel.gif,
                            Лека вечер

Коментар

• karakondjul

На колко възлиза цената при която долара е претърпял крах на колко трябва да се разменя към другите.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• http://www.fxstreet.com/news/forex-n...1-ea17c80ce652

Пламене, един елементарен конкретен пример за теб -

ECB's Trichet: "Brutal" Forex Moves Unwelcome

Разбирай - Да, искаме да продължим да обезценяваме долара, когато се обезценява равномерно, контролираме нещата и можем да се намесим и да спрем, ако е необходимо и когато е необходимо. Проблема е, че можем да видим брутални - разбирай - неконтролируеми движения - крах на долара.

Сега въпросче към теб - какво може да предизвика такива движения и какво според теб трябва да следиме като данни?

Коментар

Working...
                                X