IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    следя 15-20 валутни двойки
    Хммм дааа! Знаех си че имаш 20 монитора!

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
      Благодаря ти за "обяснението" беше напълно изчерпателно.
      Това предполагам, че е сарказъм, тоест вид умерен критицизъм. Можеш да бъдеш и по-директен с мен, аз не съм от добро английско семейство. И изобщо не от английско, както и да е...

Начина по който се използват индикаторите е строго индивидуален. Не би било редно да натрапвам начина си на мислене на теб или на някой друг. Това важи и за техниката, ако постна моя графика, някои хора ще я намерят за напълно грешна, а други ще я интерпретират обратно на мен. И тук става въпрос за нещо много по-абсолютно и очевидно на пръв поглед от фундамента.

Ето нещо, което може да ти е от полза повече от моите анализи, защото ще те научи как да ловиш риба, а не просто да ти даде посоката за деня -

http://home.aubg.bg/faculty/kpetrov

ПС Благодаря на Проф Петров за огромната щедрост да предостави тези материали публично! Това е едно малко съкровище!

Коментар

• Re: TIC Report

Първоначално изпратено от karakondjul
        Първоначално изпратено от vodafoneo
        Исках да те попитам знаеш ли кога излиза следващият рипорт след този на 16-и, отнасящ се за Октомври?
        http://www.bea.gov/newsreleases/2007rd.htm ????
        10x.

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
          Освен че разпиляват енергия, разпиляват и излишни ресурси от акаунта като следят по сто кроса едновременно. Много ми се иска някой да ме обори и да докаже че като следи по пет - шест двойки постига впечатляваща доходност.

Убеден съм че да си скъса седалищните части и мозъка от стратегии не постига повече от това, което постигам аз.
          следя 15-20 валутни двойки, злато, петрол, стоки, индекси, фючърси на индекси и трежърита. Всичкото това е в 3 отделни терминала и ми е много лесно и приятно.

Часовника ми се движи по Гринуич, а отделно имам още четири, които ми показват часа във Франкфурт, Лондон, НЙ и Токио.

Но щом си убеден - отивам да пия Jim, за здравето на именниците и разбира се - за кеф. 8)

Коментар

Исках да те попитам знаеш ли кога излиза следващият рипорт след този на 16-и, отнасящ се за Октомври?
            http://www.bea.gov/newsreleases/2007rd.htm ????

Коментар

• Коментарите на Хелибен нямат никакво значение, Хелибен и останалите анимационии герои имат свои интереси и коментарите които правят са за да бранят тези интереси.
              Правилният начин на мислене е - какво иска лъживото овчарче да ни излъже и защо. Оттук нататък вече всеки си прави заключенията.
              karakondjul
              Благодаря ти за "обяснението" беше напълно изчерпателно.

Коментар

Първоначално изпратено от Plamen1967
                Може ли набързо с две думи да обясниш как използващ като индикатор лихвените проценти на дългогодишните облигации.
                Plamen1967, няма чиста формула която да се приложи. Всички индикатори - технически и фундаментални са двуяки. Въпрос на правилен баланс е да се позиционираш в посоката на пазара.

В момента това което се получава е една политеческа игра, като се използват икономически средства за упражняване на ливъридж.

Коментар

да, така е. На мен ми стигат лихвените проценти на дългогодишните облигации. Ако се вдигат при падащ долар мисля, че е ясно какви случки се случват.
                  Следващият доклад излиза петък следващата седмица. Струва ми се, че ако видим увеличение на облигациите и другите ценни книжа дет са за месец септември това със сигурност ще ме изпълни с позитивизъм относно долара. Ако данните са противоположни обаче можем да очакваме продължителен северен курс на Еврото. Както и да е. Исках да те попитам знаеш ли кога излиза следващият рипорт след този на 16-и, отнасящ се за Октомври?

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967
                    След този коментар на Бернанке май намаляването на лихвите става мираж...
                    Коментарите на Хелибен нямат никакво значение, Хелибен и останалите анимационии герои имат свои интереси и коментарите които правят са за да бранят тези интереси.

Правилният начин на мислене е - какво иска лъживото овчарче да ни излъже и защо. Оттук нататък вече всеки си прави заключенията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                      Първоначално изпратено от Plamen1967
                      Друг много важен фактор е че с малко пари не се оцялва на този пазар и ако си имслите че със сметка от 1000...5000 долара ще станете богати...жестоко се лъжете...и знайте, че нито сте най-умнияте на света, нито най-находчивите, нито най-големите късметлии...дотук май всичко е срещу вас...
                      Kiyosi Ito
                      В последните 3-4 седмици все ми се върти в главата следната мисъл:
                      Дали със стартов капитал от 300$ може да стане човек милионер (1 000 000$)
                      Това е 3 400 пъти увеличение на инвестицията. Но ако човек инвестира според правилата, играе със стоп, инвестира по тренда без да прави глупости аз лично смятам че това е възможно.
                      Някой с мнение по въпроса.
                      посочи ми 5 такива човека...[/quote]

Колеги,
                      Забелязвам че много уважавани от мене трейдъри разпиляват излишно много енергия в обяснения и теории и проспиват уникални движения. Освен че разпиляват енергия, разпиляват и излишни ресурси от акаунта като следят по сто кроса едновременно. Много ми се иска някой да ме обори и да докаже че като следи по пет - шест двойки /йена, долар, евро, паунд, канадец, франк, ози, киви и т.н./ постига впечатляваща доходност. Убеден съм че да си скъса седалищните части и мозъка от стратегии не постига повече от това, което постигам аз. Ето каква е моята тактика за забогатяване от форекс. Работи добре и доказано, средно по 10 - 15 процента доходност на месец - въпреки лосовете, които съобщавам.
                      - Търгувам един крос евро-долар.
                      - Избирам нивата където ще откривам хедж с долар-франк или долар-лев.
                      - Старая се да търгувам по сигнали, а когато няма такива търся знаци че трендът продължава. Демек следвайм си тренда и си печеля.
                      - При знаци за трайна консолидация или ясно обособен рейндж иби търговски канал осреднявам.
                      - Предвд това, че от днес няма да търгувам дългосрочни позиции, а само интрадей вариантът за осредняване при важни нива на съпротива и подкрепи и Фибоначи Екстеншъни няма да ги прилагам.

Споделете и вие вашите виждания. Интересно ми е какво ще се похвалите.

В заключение ще кажа, че е тъпо да се търгува без план, но и с план точно колко пари ще се напечелите тази седмица или месец. Обикновенно ксогато се преследват конкретни печалби се реализират огромни загуби.

Коментар

Някой наясно ли е кога излиза US Treasury TIC Report и в кой сайт се публикува този report? Къде ли не търсих инфо вече... Успешен ден на всички и честито на именниците.
                        http://www.treasury.gov/ ???
                        Мерси. Шибаните доклади обаче са с най- късна давност Август месец!!! Баси шита!
                        да, така е. На мен ми стигат лихвените проценти на дългогодишните облигации. Ако се вдигат при падащ долар мисля, че е ясно какви случки се случват.
                        karakondjul
                        Може ли набързо с две думи да обясниш как използващ като индикатор лихвените проценти на дългогодишните облигации.

Коментар

Някой наясно ли е кога излиза US Treasury TIC Report и в кой сайт се публикува този report? Къде ли не търсих инфо вече... Успешен ден на всички и честито на именниците.
                          http://www.treasury.gov/ ???
                          Мерси. Шибаните доклади обаче са с най- късна давност Август месец!!! Баси шита!

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                            Здравейте !
                            Гледате ли какво прави двойката евро-йена ! Сорос и Бъфет да не
                            играят тенис на маса ?
                            Керитата тепърва ще почнат да се движат с по 300пипса на ден...
                            Който улучи посокаа ще прави кинти, който не ще духа супата

Коментар

• След този коментар на Бернанке май намаляването на лихвите става мираж...

Bernanke Says Fed Sees Slower Growth, Inflation Risk (Update1)

Federal Reserve Chairman Ben S. Bernanke said the U.S. economy is likely to ``slow noticeably'' this quarter while high commodity prices and a weaker dollar may stoke inflation ``for a time

За справка:
                              http://www.bloomberg.com/apps/news?p...Css&refer=home

Коментар

• Здравейте !
                                Гледате ли какво прави двойката евро-йена ! Сорос и Бъфет да не
                                играят тенис на маса ?

Коментар

Working...
                                X