Първоначално изпратено от Форекс Форексов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Благодаря ти за "обяснението" беше напълно изчерпателно.
Начина по който се използват индикаторите е строго индивидуален. Не би било редно да натрапвам начина си на мислене на теб или на някой друг. Това важи и за техниката, ако постна моя графика, някои хора ще я намерят за напълно грешна, а други ще я интерпретират обратно на мен. И тук става въпрос за нещо много по-абсолютно и очевидно на пръв поглед от фундамента.
Ето нещо, което може да ти е от полза повече от моите анализи, защото ще те научи как да ловиш риба, а не просто да ти даде посоката за деня -
http://home.aubg.bg/faculty/kpetrov
ПС Благодаря на Проф Петров за огромната щедрост да предостави тези материали публично! Това е едно малко съкровище!
Коментар
-
Re: TIC Report
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от vodafoneoИсках да те попитам знаеш ли кога излиза следващият рипорт след този на 16-и, отнасящ се за Октомври?
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от BNBBОсвен че разпиляват енергия, разпиляват и излишни ресурси от акаунта като следят по сто кроса едновременно. Много ми се иска някой да ме обори и да докаже че като следи по пет - шест двойки постига впечатляваща доходност.
Убеден съм че да си скъса седалищните части и мозъка от стратегии не постига повече от това, което постигам аз.
Часовника ми се движи по Гринуич, а отделно имам още четири, които ми показват часа във Франкфурт, Лондон, НЙ и Токио.
Но щом си убеден - отивам да пия Jim, за здравето на именниците и разбира се - за кеф. 8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vodafoneoИсках да те попитам знаеш ли кога излиза следващият рипорт след този на 16-и, отнасящ се за Октомври?
Коментар
-
Коментарите на Хелибен нямат никакво значение, Хелибен и останалите анимационии герои имат свои интереси и коментарите които правят са за да бранят тези интереси.
karakondjul
Благодаря ти за "обяснението" беше напълно изчерпателно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Може ли набързо с две думи да обясниш как използващ като индикатор лихвените проценти на дългогодишните облигации.
В момента това което се получава е една политеческа игра, като се използват икономически средства за упражняване на ливъридж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjul
да, така е. На мен ми стигат лихвените проценти на дългогодишните облигации. Ако се вдигат при падащ долар мисля, че е ясно какви случки се случват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967След този коментар на Бернанке май намаляването на лихвите става мираж...
Правилният начин на мислене е - какво иска лъживото овчарче да ни излъже и защо. Оттук нататък вече всеки си прави заключенията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от Plamen1967Друг много важен фактор е че с малко пари не се оцялва на този пазар и ако си имслите че със сметка от 1000...5000 долара ще станете богати...жестоко се лъжете...и знайте, че нито сте най-умнияте на света, нито най-находчивите, нито най-големите късметлии...дотук май всичко е срещу вас...
В последните 3-4 седмици все ми се върти в главата следната мисъл:
Дали със стартов капитал от 300$ може да стане човек милионер (1 000 000$)
Това е 3 400 пъти увеличение на инвестицията. Но ако човек инвестира според правилата, играе със стоп, инвестира по тренда без да прави глупости аз лично смятам че това е възможно.
Някой с мнение по въпроса.
Колеги,
Забелязвам че много уважавани от мене трейдъри разпиляват излишно много енергия в обяснения и теории и проспиват уникални движения. Освен че разпиляват енергия, разпиляват и излишни ресурси от акаунта като следят по сто кроса едновременно. Много ми се иска някой да ме обори и да докаже че като следи по пет - шест двойки /йена, долар, евро, паунд, канадец, франк, ози, киви и т.н./ постига впечатляваща доходност. Убеден съм че да си скъса седалищните части и мозъка от стратегии не постига повече от това, което постигам аз. Ето каква е моята тактика за забогатяване от форекс. Работи добре и доказано, средно по 10 - 15 процента доходност на месец - въпреки лосовете, които съобщавам.
- Търгувам един крос евро-долар.
- Избирам нивата където ще откривам хедж с долар-франк или долар-лев.
- Старая се да търгувам по сигнали, а когато няма такива търся знаци че трендът продължава. Демек следвайм си тренда и си печеля.
- При знаци за трайна консолидация или ясно обособен рейндж иби търговски канал осреднявам.
- Предвд това, че от днес няма да търгувам дългосрочни позиции, а само интрадей вариантът за осредняване при важни нива на съпротива и подкрепи и Фибоначи Екстеншъни няма да ги прилагам.
Споделете и вие вашите виждания. Интересно ми е какво ще се похвалите.
В заключение ще кажа, че е тъпо да се търгува без план, но и с план точно колко пари ще се напечелите тази седмица или месец. Обикновенно ксогато се преследват конкретни печалби се реализират огромни загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от vodafoneoПървоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от vodafoneoНякой наясно ли е кога излиза US Treasury TIC Report и в кой сайт се публикува този report? Къде ли не търсих инфо вече... Успешен ден на всички и честито на именниците.
Може ли набързо с две думи да обясниш как използващ като индикатор лихвените проценти на дългогодишните облигации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vodafoneoПървоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от vodafoneoНякой наясно ли е кога излиза US Treasury TIC Report и в кой сайт се публикува този report? Къде ли не търсих инфо вече... Успешен ден на всички и честито на именниците.
Коментар
-
След този коментар на Бернанке май намаляването на лихвите става мираж...
Bernanke Says Fed Sees Slower Growth, Inflation Risk (Update1)
Federal Reserve Chairman Ben S. Bernanke said the U.S. economy is likely to ``slow noticeably'' this quarter while high commodity prices and a weaker dollar may stoke inflation ``for a time
За справка:
http://www.bloomberg.com/apps/news?p...Css&refer=home
Коментар
Коментар