If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вече месеци наред наблюдавам една техника която се прилага от някои големи хедж фондове. При относително спокоен пазар и ключово/психологическо ниво се купуват да речем 50 милиона в паунд/евро. Естествено сделката се развинтва от отсрещната страна като покупка на кабела и продажба на евро/долар. При сравняване на "откатите" в тези две валутни двойки се гледа къде % на движение е бил по-голям... Следователно там е "по-меко" т. е. удрят се някои стопове и няма голям интерес от насрещни покупки от другите участници!
И... започват да натискат в този крос докато не стигнат сериозна съпротива... Така стана преди малко с пробива на 1,5010 при кабела... Там нивото бе пробито с отскок докато 1,2590 при евро/долар задържа! Моят извод е че ще има много сериозно движение в кабела до 1,5150 минимум!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Аха ОК, значи пеперудката си е свършила работата Аз вчера си коментирах само 2В-то, но за съжаление имаше доста флуктоации и примерно, ако аз бях там в позиция, щеше да ме изхвърли на 2510, въпреки че след това все пак си направи таргета. Както и да е, важното е, че когато знаеш какво правиш, няма за какво да се чудиш (визирам и един твой пост от вчера сутрин, който аз чак сега видях).
Успех на всички, аз смятам да приключвам и ... приятен уикенд
И аз като тебе прибирам и се отдавам на заслужена почивка.
успех на всички които остават до края.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Аха ОК, значи пеперудката си е свършила работата Аз вчера си коментирах само 2В-то, но за съжаление имаше доста флуктоации и примерно, ако аз бях там в позиция, щеше да ме изхвърли на 2510, въпреки че след това все пак си направи таргета. Както и да е, важното е, че когато знаеш какво правиш, няма за какво да се чудиш (визирам и един твой пост от вчера сутрин, който аз чак сега видях).
Успех на всички, аз смятам да приключвам и ... приятен уикенд
Браво ей и на мойта улица да изгрее малко слънце хехе над връхчето горезнах с яка и то взе да се връща и си викам малии хехе - както и да е затварям тая добавка на 80 и чакам да видя следващите резистънти 2620 и ключовият 2666 - който ако падне би трябвало да сме вече в ракета
Май не трябваше да излизаме на 80 ама кой ти е предполагал, че така ще го мине връхчето Сега ако и 1,26 мине все едно нищо няма там .... язък
сега играта е във златото. В момента е на съпротива точно,та или двоен връх или яко нагоре.
вчера писах за 2420 ,це е минимум на спада. Low-ут е 2423,което за мен отговаря на условията за временно дъно.
Отиваме маи да тестваме 2750.
То и аз вчера повдигнах въпроса за това 1.2750
обаче никои не ми обърна внимание
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
сега играта е във златото. В момента е на съпротива точно,та или двоен връх или яко нагоре.
вчера писах за 2420 ,це е минимум на спада. Low-ут е 2423,което за мен отговаря на условията за временно дъно.
Отиваме маи да тестваме 2750.
Браво ей и на мойта улица да изгрее малко слънце хехе над връхчето горезнах с яка и то взе да се връща и си викам малии хехе - както и да е затварям тая добавка на 80 и чакам да видя следващите резистънти 2620 и ключовият 2666 - който ако падне би трябвало да сме вече в ракета
Май не трябваше да излизаме на 80 ама кой ти е предполагал, че така ще го мине връхчето
Аз си стискам тая от 2430 но бах добавил яко на 2555 и от това бегах
Да бе, разбрах те. Аз влезнах на 40, ама то все тая.
Съдбата на евентуално рали в евро/долар зависи изцяло от фондовия пазар в САЩ. Ако днес успеят да приключат над 8000 ни чака едномесечна корекция на тазгодишния низходящ тренд. Най-големите изстъпления предстоят между Коледа и Нова година. Надявам се тогава да сме между 1,35-1,42 а не между 1,08-1,15... все пак.
Наблюдавам австралиеца и кивито срещу йената дали няма отново да се наредят на опашка керитата. Това би било добър знак за моята стратегия!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар