IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.20

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• az sam za sell pozicia, s target novi dana pri E/$ :-)

i would call for a sell position targeting new lows on E/$ :-)
    Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Пак се случи...

Вече месеци наред наблюдавам една техника която се прилага от някои големи хедж фондове. При относително спокоен пазар и ключово/психологическо ниво се купуват да речем 50 милиона в паунд/евро. Естествено сделката се развинтва от отсрещната страна като покупка на кабела и продажба на евро/долар. При сравняване на "откатите" в тези две валутни двойки се гледа къде % на движение е бил по-голям... Следователно там е "по-меко" т. е. удрят се някои стопове и няма голям интерес от насрещни покупки от другите участници!

И... започват да натискат в този крос докато не стигнат сериозна съпротива... Така стана преди малко с пробива на 1,5010 при кабела... Там нивото бе пробито с отскок докато 1,2590 при евро/долар задържа! Моят извод е че ще има много сериозно движение в кабела до 1,5150 минимум!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
        Първоначално изпратено от SANDO
        Първоначално изпратено от Happy68
        Сандо, дай нова картинка
        бачка бе .гледай в дясно.втория монитор
        Аха ОК, значи пеперудката си е свършила работата Аз вчера си коментирах само 2В-то, но за съжаление имаше доста флуктоации и примерно, ако аз бях там в позиция, щеше да ме изхвърли на 2510, въпреки че след това все пак си направи таргета. Както и да е, важното е, че когато знаеш какво правиш, няма за какво да се чудиш (визирам и един твой пост от вчера сутрин, който аз чак сега видях).

Успех на всички, аз смятам да приключвам и ... приятен уикенд
        И аз като тебе прибирам и се отдавам на заслужена почивка.
        успех на всички които остават до края.
        Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          Кабела седи на 1,50, а пък еврото на 1,26 и се правят, че нищо няма там
          Ами в еврото на 1.26 наистина няма нищо.
          Технически има фрактал на 4Н.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
            Сандо, дай нова картинка
            Аха ОК, значи пеперудката си е свършила работата Аз вчера си коментирах само 2В-то, но за съжаление имаше доста флуктоации и примерно, ако аз бях там в позиция, щеше да ме изхвърли на 2510, въпреки че след това все пак си направи таргета. Както и да е, важното е, че когато знаеш какво правиш, няма за какво да се чудиш (визирам и един твой пост от вчера сутрин, който аз чак сега видях).

Успех на всички, аз смятам да приключвам и ... приятен уикенд
            Безплатен обяд няма!

Коментар

Сандо, дай нова картинка

Коментар

• Сандо, дай нова картинка
                Безплатен обяд няма!

Коментар

Първоначално изпратено от koko
                  Браво ей и на мойта улица да изгрее малко слънце хехе над връхчето горезнах с яка и то взе да се връща и си викам малии хехе - както и да е затварям тая добавка на 80 и чакам да видя следващите резистънти 2620 и ключовият 2666 - който ако падне би трябвало да сме вече в ракета
                  Май не трябваше да излизаме на 80 ама кой ти е предполагал, че така ще го мине връхчето Сега ако и 1,26 мине все едно нищо няма там .... язък
                  Hppy сега разбра ли за какжо ти говирех вчера.

http://www.imagefreehost.com/files/2...408932623.jpeg

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                    сега играта е във златото. В момента е на съпротива точно,та или двоен връх или яко нагоре.
                    вчера писах за 2420 ,це е минимум на спада. Low-ут е 2423,което за мен отговаря на условията за временно дъно.
                    Отиваме маи да тестваме 2750.
                    То и аз вчера повдигнах въпроса за това 1.2750
                    обаче никои не ми обърна внимание
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Сега като гледам дневна и си мисля да пусна една къса от тук
                      с стоп 50 пипона

Коментар

Кабела седи на 1,50, а пък еврото на 1,26 и се правят, че нищо няма там
                        Ами в еврото на 1.26 наистина няма нищо.
                        The government solution to a problem is usually as bad as the problem.
                        Milton Friedman

Коментар

• сега играта е във златото. В момента е на съпротива точно,та или двоен връх или яко нагоре.
                          вчера писах за 2420 ,це е минимум на спада. Low-ут е 2423,което за мен отговаря на условията за временно дъно.
                          Отиваме маи да тестваме 2750.
                          Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Кабела седи на 1,50, а пък еврото на 1,26 и се правят, че нищо няма там
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Първоначално изпратено от koko
                              Браво ей и на мойта улица да изгрее малко слънце хехе над връхчето горезнах с яка и то взе да се връща и си викам малии хехе - както и да е затварям тая добавка на 80 и чакам да видя следващите резистънти 2620 и ключовият 2666 - който ако падне би трябвало да сме вече в ракета
                              Май не трябваше да излизаме на 80 ама кой ти е предполагал, че така ще го мине връхчето
                              Аз си стискам тая от 2430 но бах добавил яко на 2555 и от това бегах
                              Да бе, разбрах те. Аз влезнах на 40, ама то все тая.
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Съдбата на евентуално рали в евро/долар зависи изцяло от фондовия пазар в САЩ. Ако днес успеят да приключат над 8000 ни чака едномесечна корекция на тазгодишния низходящ тренд. Най-големите изстъпления предстоят между Коледа и Нова година. Надявам се тогава да сме между 1,35-1,42 а не между 1,08-1,15... все пак.

Наблюдавам австралиеца и кивито срещу йената дали няма отново да се наредят на опашка керитата. Това би било добър знак за моята стратегия!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X