IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.20

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Happy68
    Първоначално изпратено от koko
    Браво ей и на мойта улица да изгрее малко слънце хехе над връхчето горезнах с яка и то взе да се връща и си викам малии хехе - както и да е затварям тая добавка на 80 и чакам да видя следващите резистънти 2620 и ключовият 2666 - който ако падне би трябвало да сме вече в ракета
    Май не трябваше да излизаме на 80 ама кой ти е предполагал, че така ще го мине връхчето
    Аз си стискам тая от 2430 но бах добавил яко на 2555 и от това бегах

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Браво ей и на мойта улица да изгрее малко слънце хехе над връхчето горезнах с яка и то взе да се връща и си викам малии хехе - както и да е затварям тая добавка на 80 и чакам да видя следващите резистънти 2620 и ключовият 2666 - който ако падне би трябвало да сме вече в ракета
      Май не трябваше да излизаме на 80 ама кой ти е предполагал, че така ще го мине връхчето Сега ако и 1,26 мине все едно нищо няма там .... язък
      Безплатен обяд няма!

Коментар

Коко, днес сме в една ракета с теб

Аз го виждам над 1.27 и дори над 1.28 на американската сесия

Защо така го виждам, писах ей сега в оптимизма

Мързи ме да го пиша отново

Който иска да види там

Успех на всички които търгуват на пазара

Аз ще поспя още малко и след няколко часа ще съм на линия

"Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Браво ей и на мойта улица да изгрее малко слънце хехе над връхчето горезнах с яка и то взе да се връща и си викам малии хехе - както и да е затварям тая добавка на 80 и чакам да видя следващите резистънти 2620 и ключовият 2666 - който ако падне би трябвало да сме вече в ракета

Коментар

• Ей това малко живна май - щях да задрема пред компа

Коментар

Първоначално изпратено от SANDO
              е нормално и те като всички остана ли .ама докаде...
              Аааа не така не като всички останали. Вчера и кралицата рече че декември ще сваля с още 1% до 2% - всички останали искат да стимулират ръста на икономиките си и свалят лихвите - а ние в БГ гледаме как да ги вдигаме - изводът е един требе да спрем да бачкаме, да си изтеглим спестяванията и да седнем да пием - така ще подпомогнем държавата минимизирайки и разходите и тъй като никой нема да работи нема как да фалира
              И това е вярно ние се се мислиме за гении.
              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                Аааа не така не като всички останали. Вчера и кралицата рече че декември ще сваля с още 1% до 2% - всички останали искат да стимулират ръста на икономиките си и свалят лихвите - а ние в БГ гледаме как да ги вдигаме - изводът е един требе да спрем да бачкаме, да си изтеглим спестяванията и да седнем да пием - така ще подпомогнем държавата минимизирайки и разходите и тъй като никой нема да работи нема как да фалира

Коментар

Първоначално изпратено от limubai
                  Аз търся 2840 за днес
                  Дай Боже! с теб съм
                  Както ви казах вчера за мен EUR-USD завърши своят ендинг диагонал и сега имаме налягане в обратната посока, който аз смятам като цикъл (Б) в средата на вълната Обратно към 1,60. Това може да означава 2000 до 4000 пункта бързо движение, като Б вълни обикновено са ракети, идващи от диагонала. Знам, че това е в противоречие с тълпата очакваща нормалната 5та вълна надолу, но Ви предупредих
                  Подводницата ще е голямо дълбоководна !!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

The Franc has continued to fall against the Dollar, the Yen and the Euro since the surprise SNB 100bp rate cut, with the latter cross rallying into the 1.54s into the European morning. The EUR/CHF push above the figure should help underpin USD/CHF and add weight to CHF/JPY, with the former looking to break into the 1.23s amid the latest CHF weakness.
                    The SNB slashed rates for the third time in six weeks on Thursday, lowering its target band for the 3-month Swiss franc LIBOR to 0.50-1.50%, against the previous 1.50-2.50% range. The SNB head Jean-Pierre Roth said late on Thursday the central bank still had room to manoeuvre after it surprised markets with an unscheduled full percentage point rate cut.

Коментар

• The Franc has continued to fall against the Dollar, the Yen and the Euro since the surprise SNB 100bp rate cut, with the latter cross rallying into the 1.54s into the European morning. The EUR/CHF push above the figure should help underpin USD/CHF and add weight to CHF/JPY, with the former looking to break into the 1.23s amid the latest CHF weakness.
                      The SNB slashed rates for the third time in six weeks on Thursday, lowering its target band for the 3-month Swiss franc LIBOR to 0.50-1.50%, against the previous 1.50-2.50% range. The SNB head Jean-Pierre Roth said late on Thursday the central bank still had room to manoeuvre after it surprised markets with an unscheduled full percentage point rate cut.

Коментар

Първоначално изпратено от SANDO
                        Първоначално изпратено от bgg_red
                        Добрю ютрю
                        Кафенцето и процедирането
                        Колеги леуко с тва дълго евро,
                        защото най-вероятно PMI ще излезнат
                        зле и може днеска от това да видим ново дъно

Успешен ден на всички от форума!!!
                        Аз търся 2840 за днес
                        и аз добавих в дългата на 1.2450 (по плана от вчера) и за сега стискам.лошото е че не виждам никаква промяна.по ниски върхове и по ниски дъна.това е реалността.
                        Просто трябва да бием отново нагоре и ракетата няма да има спиране
                        чудя му се на швейка защо згъна така той ако се поозъби ще оправи работата

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                          Добрю ютрю

Аз търся 2840 за днес
                          и аз добавих в дългата на 1.2450 (по плана от вчера) и за сега стискам.лошото е че не виждам никаква промяна.по ниски върхове и по ниски дъна.това е реалността.
                          Просто трябва да бием отново нагоре и ракетата няма да има спиране

Коментар

Добрю ютрю

Аз търся 2840 за днес

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
                              Аз търся 2840 за днес
                              Дай Боже! с теб съм
                              Както ви казах вчера за мен EUR-USD завърши своят ендинг диагонал и сега имаме налягане в обратната посока, който аз смятам като цикъл (Б) в средата на вълната Обратно към 1,60. Това може да означава 2000 до 4000 пункта бързо движение, като Б вълни обикновено са ракети, идващи от диагонала. Знам, че това е в противоречие с тълпата очакваща нормалната 5та вълна надолу, но Ви предупредих

Коментар

Аз търся 2840 за днес
                                Дай Боже! с теб съм
                                Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

Working...
                                X