IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.20

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red
    Добрю ютрю
    Кафенцето и процедирането
    Колеги леуко с тва дълго евро,
    защото най-вероятно PMI ще излезнат
    зле и може днеска от това да видим ново дъно

Успешен ден на всички от форума!!!
    Аз търся 2840 за днес

Коментар

• Добрю ютрю
      Кафенцето и процедирането
      Колеги леуко с тва дълго евро,
      защото най-вероятно PMI ще излезнат
      зле и може днеска от това да видим ново дъно

Успешен ден на всички от форума!!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Поставям и ордер за покупка на 96,25 с лимит 96,71 пак в USD/JPY

Коментар

• Идеята с долар/йена не се получи. Взело ми е стопа на позицията на 0 и сега съм вън.

Поставям ордер за продажба от нива 93,50 с лимит 92,99 и затваряне на позицията ръчно ако нещата не тръгнат в желаната посока.

Коментар

• [quote="koko"]Крити на 2430 съм лимитирал покупка със стоп 2360 и цел 2840 ко шъ каиш

ехе е те така най-обичам - да си сложа ордерчето да си пия ракииката и сабале рано докато лоча кафета ко дъ видя близо 100п на зелено хехе

Слагам 0 стоп

Коментар

• Добро утро, аз пак продължавам с дългите.1.2514 стоп 1.2472 лимит 1.26

Здраве и успех

Коментар

• Futuresite i te minaha na zeleno

Коментар

• Всъщност, ако азиатците покажат поне малко характер, може и да стане

пп
                  Спирам с монолозите и отивам да изпия нещо за успокоение на нервите
                  "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Хе, нещо започва да рипа нагоре евр/долар

Поне едно 1.26 да видя в близките няколко часа и ще се поуспокоя, че нещо с тези контракти на дау доста се натоварих и малко отива да ми става притеснено....

Успех на всички които са на пазара и разбира се, само печеливши сделки

Коментар

• В момента пазарът и спекулантите, естествено, са гладни за добри новини. Видяхте какво направи непремереното (дали?) изказване на един профсъюзен лидер. По-добре е да се чакат подобни новини и при изчерпване на тяхното въздействие да се влиза пак по тренда. Днес беше превъзходен ден за това.
                      Успех и хубава вечер.

Коментар

• Аз комнтирах ситуация по рано днес след като слязохме за пръв път до зоната 2460-2470 и тогава попитах тук във форума къде е най-ниската стойност.

Иначе сега не бих заложил от тук да се покачва двойката, по-скоро смятам че има потенциал за слизане - но НЕ БИХ ПОДКРЕПИЛ МНЕНИЕТО СИ С ПОЗИЦИЯ, което го слага в графа "само коментар"

Коментар

• Re: Здравейте

Първоначално изпратено от asen
                          Роси беше права за еврото че ще качи до 1,2600 преди да ми изпълни лимита на 1,2462 въпреки мъките около зоната цял ден.

Иначе и ордера в долар/йена доволно се е изпълнил и сега гледам сериозен профит - слагам му един стоп на 0 на 94,40 да видим до къде може да закараме тази позиция.

Знам че много от колегите тук не ме познават, мисля ако не ви преча да публикувам по някоя сделка от време на време в евро/долар и долар/йена и да броя резултата след всяка сделка. Сделките ще бъдат винаги в реално време. За справка днес пред деня писах и за късия си ордер в евро/долар от 1,2512 с лимит 1,2462 и за отложен ордер за продажба в долар/йена от 94,40.

Хубава вечер на всички!
                          А сигурен ли си че ще стигне 1,2600 преи да тръгне надолу към 1,24..?
                          Това което лесно може да се намери, няма смисъл да се запомня, помнете това което е уникално и трудн

Коментар

• Здравейте

Роси беше права за еврото че ще качи до 1,2600 преди да ми изпълни лимита на 1,2462 въпреки мъките около зоната цял ден.

Иначе и ордера в долар/йена доволно се е изпълнил и сега гледам сериозен профит - слагам му един стоп на 0 на 94,40 да видим до къде може да закараме тази позиция.

Знам че много от колегите тук не ме познават, мисля ако не ви преча да публикувам по някоя сделка от време на време в евро/долар и долар/йена и да броя резултата след всяка сделка. Сделките ще бъдат винаги в реално време. За справка днес пред деня писах и за късия си ордер в евро/долар от 1,2512 с лимит 1,2462 и за отложен ордер за продажба в долар/йена от 94,40.

Хубава вечер на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                              minimum 2420 ot tuka wijdam , towa w nai/dobria sluchai za dulgite w ewroto.
                              no moje i da gresha razbira se.
                              inache interestno wuz osnowa na kakwo si go kupuwal ewroto sutrinta
                              uspeh!
                              Аз пък чакам като лимит 1.2395
                              Е мога и да го затворя ръчно , ако не стане така по очакванията
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Анон,да не би аз да ги произвеждам новините!!!

Имаше новина, за съжаление по-късно излезнаха някой подробности които наклониха везните в друга посока.Поне за днес.

А другите нещо които си писал....омръзна ми да се занимавам и да ти обяснявам.
                                Мисли каквото искаш, играй както искаш, но не говори за мен неща които са плод само на болното ти съзнание.

Извинявай, но не съм виждал такъв човек като теб.Все подозира, все обвинява, все квалифицира.

Ти си увреден човек.

Успех и много печеливши сделки!

пп

masagor, не му позволявам да ходи под 1.24

Коментар

Working...
                                X