If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
anon6706 това би означавало,че ще скъся доста по-виоско и фактически загуба няма да има
Как така?
Ако ти изпълни сел лимита и после ти удари стопа, няма ли да имаш 43 пипа загуба?
Идеята ми е, че в момента е повече за интрадей дълги и мога само да гадая докъде би отишла двойката.
Ако ДАУ завърши на +, през уикенда измъдрят нещо положително, Азия и Европа в понеделник позеленеят, тогава не ми се мисли докъде може да ни закара този импулс. Може и 1.30 да отиде.
Само споделям мисли....
Пак успех.
Днес може да има много силен шорт скуиз при борсите. ДАУ може да хвръкне с 1000. Много къси се накачиха по клона и не се знае.... Азия и Европа парираха снощния спад в Щатите.
Успех.
Пробата си заслужава ..била тя и против интрадневните настроенийца
Разбира се. Ама аз по скоро съм се насочил днес към дълги кросове на йената. Евро/долар ще го чакам за скъсяване, когато реалностите пак вземат връх.
А и ти го написах, защото видях къде ти е стопа. Ако съм прав за ДАУ, евро/долар ще качи доста над него.
Поздрави.
Днес може да има много силен шорт скуиз при борсите. ДАУ може да хвръкне с 1000. Много къси се накачиха по клона и не се знае.... Азия и Европа парираха снощния спад в Щатите.
Успех.
Пробата си заслужава ..била тя и против интрадневните настроенийца
Успех.
Вече месеци наред наблюдавам една техника която се прилага от някои големи хедж фондове. При относително спокоен пазар и ключово/психологическо ниво се купуват да речем 50 милиона в паунд/евро. Естествено сделката се развинтва от отсрещната страна като покупка на кабела и продажба на евро/долар. При сравняване на "откатите" в тези две валутни двойки се гледа къде % на движение е бил по-голям... Следователно там е "по-меко" т. е. удрят се някои стопове и няма голям интерес от насрещни покупки от другите участници!
И... започват да натискат в този крос докато не стигнат сериозна съпротива... Така стана преди малко с пробива на 1,5010 при кабела... Там нивото бе пробито с отскок докато 1,2590 при евро/долар задържа! Моят извод е че ще има много сериозно движение в кабела до 1,5150 минимум!
Ето, преди малко разтовариха късата позиция в евро/паунд и сега ще пробват кое е по-меко - подкрепата при кабела или съпротивата при евро/долар!
ПП - Вече е видно че ще имаме пробив на съпротивата при евро/долар...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар