Абе този форекс стана като предаването "Това го знае всяко хлапе!" - през деня нарасне до 1.26 - 1.27 и писле по време на американците падне до 1.24 , на другия ден същото ! Зацикли като развален компютър ! Всичко е толкова ясно и скучно , няма тръпка ! Аз вече спрях да търгувам , защото не обичам лесните неща !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.20
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от kokoако видя 2605 ще добавя там
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от kokoако видя 2605 ще добавя тамForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinИмах в предвид,че ако скъся по-високо отново и ми излезе 2-рата сделка ( ако приемем тази за неуспешна ) на първите 40 пипса профит ще съм си избил стопа и като слезем на 1.2704 вече ще съм на дебел профит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от kritelinanon6706 това би означавало,че ще скъся доста по-виоско и фактически загуба няма да има
Ако ти изпълни сел лимита и после ти удари стопа, няма ли да имаш 43 пипа загуба?
Идеята ми е, че в момента е повече за интрадей дълги и мога само да гадая докъде би отишла двойката.
Ако ДАУ завърши на +, през уикенда измъдрят нещо положително, Азия и Европа в понеделник позеленеят, тогава не ми се мисли докъде може да ни закара този импулс. Може и 1.30 да отиде.
Само споделям мисли....
Пак успех.
Коментар
Коментар