За днес приключвам с 870 пипона или 500 % печалба касирани в сметката!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706Нещо не ми харесва ДАУ последните минути и затварям дългите евро/йена. Малко ме е яд, че сложих непривично за мен стопове при гепито, но здраве да е.
Успешна/лека нощ ви желая.
Ама сърце юнашко не трае. :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от Bat Vanyio
Плюс това скрипта на нещо от шибания подсайт на инвестора се бъгва под IE7.
Ако имах време щях да съм първи на опашката в IT отдела на инвестора.
Мода, вместо да си бъркаш в носа, вземи разгледай как ти излиза сайта.
----------------------------
Berbo count: 9
We'll Keep the Red Flags Flying High
Швейцария се приготвя за интервенция на валутния пазар21.01.2009 20:10
Вицепрезидентът на Швейцарската национална банка Филип Хилдебранд заяви, че той и неговите колеги са готови да се намесят на валутния пазар, за да предотвратят „подновеното поскъпване“ на швейцарския франк.
„С краткосрочни лихви от на практика нула, Швейцарската национална банка не може да предотврати ново поскъпване на швейцарския франк чрез понижение на лихвения процент“, е заявил Хилдебранд по време на своя реч. Институцията обаче е „в състояние да продаде неограничено количество франкове срещу друга валута“, смята банкерът.
Франкът е поскъпнал със седем на сто срещу еврото от октомвеи досега, въпреки че финансовата криза принуди централната банка да смъкне лихвения процент с 225 базисини пункта до 0,5 на сто. Това води до спад на инфлацията и проблеми при износа, който носи около половината от брутния вътрешен продукт на страната.
„Централната банка винаги е в състояние да увеличи абсолютния размер на валутата в обръщение. Допълнителните ъзможности за действие включват изкупуване на държавни ценни книжа на вторичния пазар“, казва още специалистът.
Неконвенционалните методи за намеса обаче крия рискове, което прави необходимо много точно оценяване на това какви инструменти и какъв размер да се използват.
Според вижданията на Хилдебранд „централната банка може и ще продължи да осигурява ликвидност, колкото и до когато е необходимо“. В същото време институцията ще вземе мерки за борба с дефлацията, кото е нежелан ефект за икономиката, казва още специалистът.
--------------------
А идеята ми беше Тандем да скъсява още от текущите към онзи момент нива.
Аз не играя швейка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov
Австралиеца пак се представя много добре, нищо че анон не го харесва , т.е. скъсява го
П.П. А основанието ми за упоритите къси при евро/паунд е, че Италия е следващата за даунгрейдване. За долар/евро ми знаете мнението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvkooManUTD днеска натоварих от доста ниско AUD/JPY NZD/JPY и BGN/JPY много ми се иска да чуя твоя коментар...
Няма такова кухо пиле като тебе.
Ако на риъл маркета имаше повече като теб, нямаше да сме в криза, а щяхме да си клатим краката някъде в Пасифика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bat Vanyio
Плюс това скрипта на нещо от шибания подсайт на инвестора се бъгва под IE7.
Ако имах време щях да съм първи на опашката в IT отдела на инвестора.
Мода, вместо да си бъркаш в носа, вземи разгледай как ти излиза сайта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonitobigПървоначално изпратено от anon6706Правя добавка на късите ми EUR/GBP (които са от 0,9020) на текуща цена от 0,9385.
Целите остават под 0.80. Дългосрочни позиции са.
Не го правете сами в къщи.
Мое мнение !
Успех !
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от tandemЯ една проба къс $/швф от 1,1544
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от tandemЯ една проба къс $/швф от 1,1544
SNB Could Sell Swiss Francs - SNB Hildebrand
January 21, 2009 12:30 ET (17:30 GMT)
http://www.bloomberg.com/apps/news?p...0N0&refer=home
Слушай ко ти пей Вефа бреВидя ли как го озаптих за сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от tandemЯ една проба къс $/швф от 1,1544
SNB Could Sell Swiss Francs - SNB Hildebrand
January 21, 2009 12:30 ET (17:30 GMT)
http://www.bloomberg.com/apps/news?p...0N0&refer=home
Слушай ко ти пей Вефа бреВидя ли как го озаптих за сега
Коментар
Коментар