IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кабела пак е за купуване за 1.4020.
    Вие как го виждате, колеги?
    ----------------------------
    Berbo count: 9
    We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Затворено на 124.44
      Айде това беше за днеска
      Много луд ден се оказа.

Успех на нощните птици
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
        Ето това беше един от дните , за които се казва - "Ден година храни!" Преди 3-4 месеца имаше подобно положение ! И аз да нямам пукнат лев , за да го изиграя !
        Мама му стара - е трябват ли повече доказателства , че съм роден без късмет !
        Тая крива нива да е... ! И нещо ми подсказва , че повече такива промоции няма да има - сега ще почне едно бавно пълзене , с резки корекции от време на време и ще истинска мъка да се играе не само интрадей , но и дългосрочно ( ще трябват поне 4 - 5 бона сметка ) , а такива бедняци като мен ( с 100 - 200 лв. ) сметки лесно ще фалират ! Никой не ми е виновен , но този път ще има трупове - оглеждайте се утре за криминални новини и не се чудете ! Яко ми писна и вече не ми пука от нищо и от никой
        иво, успокои топката бе човек, ще има още много възможности, и признавам си паднах от смях на като го прочетох това.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
          Загледах се в малко по-големите графики
          на Гепито и мисля , че нещо ми се изясни.
          Падането от 124.81 надоли и след това
          пак нагоре почти до същото ниво.
          Прилича на запълнен гап или нещо подоно.
          Аз поне подобно нещо досега не съм виждал.
          Малка ми е практиката

Анон какво мислиш по въпроса??????
          Анон си легна вече, но аз съм на линия, специално за теб.
          Първо: Кросът няма собствен живот и всичко което виждаш в него е просто огледален образ на собствените ти желания.
          Второ: Ако и да имаше такъв живот щеше да сочи за бай ногоре, което обаче нищо не значи защото (виж пар.1)
          Трето: Гаповете на форекс са нещо перманентно случващо се на малките фреймове и нещо което го няма на нормалните такива. С други думи, гапове хем има, хем няма.

Коментар

• Загледах се в малко по-големите графики
            на Гепито и мисля , че нещо ми се изясни.
            Падането от 124.81 надоли и след това
            пак нагоре почти до същото ниво.
            Прилича на запълнен гап или нещо подоно.
            Аз поне подобно нещо досега не съм виждал.
            Малка ми е практиката

Анон какво мислиш по въпроса??????

Коментар

• Първоначално изпратено от Bat Vanyio
              Много си готин!
              Другия месец ще станат 4 години откакто съм на реал.
              От половин година имам съвсем нова стратегия, която ми носи трицифрени печалби в проценти, почти всеки месец.
              Че съм готин, готин съм. :-)
              Такива стратегии съм виждал много и всичките до една бяха за боклука, дето Бойко ще го разкара извън града.
              Може и да ме сюрпризираш с нещо ново, макар че силно се съмнявам.
              Проблемът е че и да е ново за мен, пак ще е същото дърво за оня Големия-Пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                Първоначално изпратено от Bat Vanyio
                За днес приключвам с 870 пипона или 500 % печалба касирани в сметката!
                Не знам къде е имало такава вола, ама ако е в мейджър е къде 5.5 % пазарно движение. 500% са си фулмакс отвсякъде.
                Ти си пълно чао отвсякъде.
                Аз съм стигал вола от 4% и още го помня.
                Вземи си мангите и бягай на Женския пазар. Има страшни печурки, почти без пари.
                Ако ти ги дадат от демото разбира се.
                Много си готин!
                Другия месец ще станат 4 години откакто съм на реал.
                От половин година имам съвсем нова стратегия, която ми носи трицифрени печалби в проценти, почти всеки месец.

Коментар

• Хайде сега сме само свои, всеки който е на демо и просто прави вятър на клавиатурата да си признае. :-)
                  Няма лошо, просто е тъпо.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                    Първоначално изпратено от anon6706
                    Така.... Пуснах дълги евро/йена и гепи (ManUtd не ме иронизирай ). Защо го направих - Засега борсите не са в плачевно състояние и второ - ако при долар/йена се пробие 87, почти съм сигурен, че довечера от Япония ще започнат да говорят за интервенция.
                    Дълги евро/йена от 112.45
                    Дълго Гепи от 119.80
                    Цели - 3-4 фигури до утре.
                    Успех.
                    Аз със закъснение се включвам във вашата бригада
                    На дълго гепи от 121.16.
                    Позицията двоийна на онази предната.
                    Стопа е далечен , а таргета още по-далечен
                    Поглеждам компа и съм страшно приятно изненадан
                    ГЕПИТО дало още едни +350 пипоня !!!
                    Сега им се чудя дали да не си ги прибера

Аnon6706 шапка ти свалям и ПРИВЕТ !!!

Коментар

Първоначално изпратено от tandem
                      Честито

ПП кво да скъсявам повече тя двойкат замря баси По другите двоки стана егати движението тука швейка де ужас
                      Благодаря!
                      Както казах швейка не го играя, но мнението ми е че е във възходящ тренд в кросовете с долара и еврото и не е ясно (поне на мене) защо са сметнали че той поскъпва.
                      Като прочетох статията първата ми мисъл беше че искат да обърнат тренда и затова те посъветвах да скъсяваш, но явно много съм се омотал.
                      Приятна вечер на всички, аз за тази седмица изчезвам от пазара.
                      Аз я скъсих защото така я видях технически ,а кой какво е казал и имал в предвид няма от къде да знам .Най ме е яд че се забави в сравнение с други двойки Отивай фиркай и да не ти пука Успех

Коментар

• Ето това беше един от дните , за които се казва - "Ден година храни!" Преди 3-4 месеца имаше подобно положение ! И аз да нямам пукнат лев , за да го изиграя !
                        Мама му стара - е трябват ли повече доказателства , че съм роден без късмет !
                        Тая крива нива да е... ! И нещо ми подсказва , че повече такива промоции няма да има - сега ще почне едно бавно пълзене , с резки корекции от време на време и ще истинска мъка да се играе не само интрадей , но и дългосрочно ( ще трябват поне 4 - 5 бона сметка ) , а такива бедняци като мен ( с 100 - 200 лв. ) сметки лесно ще фалират ! Никой не ми е виновен , но този път ще има трупове - оглеждайте се утре за криминални новини и не се чудете ! Яко ми писна и вече не ми пука от нищо и от никой

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                          Честито

ПП кво да скъсявам повече тя двойкат замря баси По другите двоки стана егати движението тука швейка де ужас
                          Благодаря!
                          Както казах швейка не го играя, но мнението ми е че е във възходящ тренд в кросовете с долара и еврото и не е ясно (поне на мене) защо са сметнали че той поскъпва.
                          Като прочетох статията първата ми мисъл беше че искат да обърнат тренда и затова те посъветвах да скъсяваш, но явно много съм се омотал.
                          Приятна вечер на всички, аз за тази седмица изчезвам от пазара.

Коментар

Честито

Коментар

Вицепрезидентът на Швейцарската национална банка Филип Хилдебранд заяви, че той и неговите колеги са готови да се намесят на валутния пазар, за да предотвратят „подновеното поскъпване“ на швейцарския франк.

„С краткосрочни лихви от на практика нула, Швейцарската национална банка не може да предотврати ново поскъпване на швейцарския франк чрез понижение на лихвения процент“, е заявил Хилдебранд по време на своя реч. Институцията обаче е „в състояние да продаде неограничено количество франкове срещу друга валута“, смята банкерът.
                              Превод:
                              "Нямаме инструмент за влияние, щото всичките се счупиха.
                              Ще пробваме вербално, с други думи с викове, да видим какво ще стане.
                              Истината е че на нас всъщност не ни пука."
                              Извод:
                              Сър Алекс кавза че ще го видим тоя Е/франк на 1.10.

Коментар

• eur/usd и аз съм къс от половин година , бях намалих позицията, ама с падането под 50МА добавих пак,

за еур/паунд и аз мисля по същия начин , ама ме е страх да го играя.

Само за авртралиеца малко не съм съгласен, но аз го играя срещу еврото главно .

евро/австралиец е под 50МА , а утре 25МА и 50МА ще се пресекат.
                                Ако не пробие 1.99 (2.00) , си е за скъсяване отвсякъде. То аз още стиска позицията от вчера от 1.99 . Що нерви изхабих , що чудене му падна.

Първоначално изпратено от anon6706
                                Първоначално изпратено от SStoilov

Австралиеца пак се представя много добре, нищо че анон не го харесва , т.е. скъсява го
                                До месец ще даунгрейднат и икономиката/кредитния рейтинг на Австралия. Поне така го виждам.

П.П. А основанието ми за упоритите къси при евро/паунд е, че Италия е следващата за даунгрейдване. За долар/евро ми знаете мнението.

Коментар

Working...
                                X