If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
guantanamo само през определена търговска сесия ли търгуваш ?
По принцип да.Търгувам само през американската сесия.Тва принципно.Ноо,напоследък не ми се изпълват добре целите и се налага да си ги оставям при европейците или при ациатците.Което и в повечето случай не е много добра идея....
Говоря за последните 2-3 седмици.
След като отминат тези новини за плановете и след нова година вероятно пазара ще бъде по ясен за мен(което е ясно до кво ще доведе )
Напеследък си пускам някакви малки лотчета и по друго време .
Например вчера и днес по време на азитската сесия.Но избягвам да отварям по това време позиции с голям обем.
Понякога отварям позиции и 1-2 часа преди активно да се включи Лондон на пазара.
В повечето случай,големите ми позици са или малко преди да е започнала американската сесия,или малко след като е започнала вече.В повечето случай ги затварям веднага след като свърши сесията.
пп
Тва е за валутите.И основно за евро/долар.90% от сделките ми са с тази двойка
zloblivi_podhvurlqniq , възможно е да излезеш прав. Това е моето виждане, времето ще покаже ;-)
Поздрави !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
Първоначално изпратено от limubai
Първоначално изпратено от kaspel
Тъкмо купих долари преди 2-3 седмици, мислех че ще се качва още, той пък взе да пада супер много пустия му долар. Сега какво да правя, да ги продавам ли, да чакам ли? Някой с идеи в по далечен план какво ще става?
Никой не може да ти отговори какво ще стане.
Според мен доларът постепенно ще бъде изместен като световна валута и ще се обезцени много, но това ще стане след 30-40 години...а за сега положението е много мътно с тази криза.
Моята прогноза : 2-е години
седефчо точно след 2 години долара ще е във вихара си
tandem пазара се предвижда най-ве4е с фундамент и психология
не казвам че ТА нищо не струва,но рибоци като тебе които
използват само него са си прочетена книга за играчите с по голям ресурс
Вярно е колега ,но всички не можем да бъдем подготвени като теб ,и затова се опитваме да се справяме кой както намери за добре . Успех
вярно е
логическото мислене не се отдава на всеки
и затова е създаден техническия анализ
pusni niakoi analiz obosnowan ,ta da se pouchim i nie laicite.Inache si goloslowen dosta w kritikata si, da ne kaja smeshen
Тъкмо купих долари преди 2-3 седмици, мислех че ще се качва още, той пък взе да пада супер много пустия му долар. Сега какво да правя, да ги продавам ли, да чакам ли? Някой с идеи в по далечен план какво ще става?
Според мен доларът постепенно ще бъде изместен като световна валута и ще се обезцени много, но това ще стане след 30-40 години...а за сега положението е много мътно с тази криза.
Моята прогноза : 2-е години
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Живота е, това което се случва, докато си правим планове.
Скъсих евро-паунд първоначално от 0,8818 , с добавки.ТП-0,8762, СЛ-0,8825.
Мисля, че може вече еврото да потегли надолу, заедно с индексите и евро-йена, но времето ще покаже...
И според мен също е за скъсяване дори при 0.88
Когато всички почнат да мислят, че нещо е за скъсяване, значи е за удължаване .
Живота е, това което се случва, докато си правим планове.
Мисля, че може вече еврото да потегли надолу, заедно с индексите и евро-йена, но времето ще покаже...
Коментар