Вчера си пуснах дълга на еур/швц и се молех да ми направи 150-200 пипоня а тя хуинята едва 17 пипоня. Да чакам ли лихвите. Нещо не ми харесва тази хуиня. Някои да даде съвет че не я играя тази двоика.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_redДобрю ютрю
Психология кво да се прави.
За човешката психика е по скоро положително нещо
като се качва , а не като пада.
Погледни го, ако искаш и от сексуален аспект дориКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от josifа това за долара или еврото - ами кажи ми кое ще поскъпва ,че ми е много важно...
----------------------------
Berbo count: 6
We'll Keep the Red Flags Flying High
А пък нали знаеш че ние правим анализи за година две напредУспех
Коментар
-
Първоначално изпратено от josifа това за долара или еврото - ами кажи ми кое ще поскъпва ,че ми е много важно...
Коментар
-
"Цената на петрола продължава възхода си от вчера11.12.2008 09:36
Петролът продължи РАЛИТО си от вчера...."
Егати ралито)))
Забелязал съм, че когато цените падат казват "еди кое си регистрира спад" с половин уста , а когато направи някоя сесия дори на минимално на зелено се тръбят новини, като по- горната
Всички ли влизат само дълги на тези пазари бе
Коментар
-
понеже въпроса е важен за мен ,а ти казваш че си професионален форекс търговец затова го повтарям тук
Първоначално изпратено от tandemА бе господине тук не питам еврото ли ще поскъпне или долара -аз това мога да ти го кажа не да питамПървоначално изпратено от josifа това за долара или еврото - ами кажи ми кое ще поскъпва ,че ми е много важно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinДобро утро
Мисля,че златото привършва покачването.
С какъв аргумент? Не виждам реална цел преди 880, освен мижавия резистънс на 830, който вероятно ще го сгази без проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от frx1234Хубав трен стана неска по еврееца и швейцарския.Иде ли до 1895 у швенцареца и купувам - я доди я не, ама ....Дау сега чупи курса надолО.
И аз ми са ходи на Олд Трафорда, няя откажа.
Коментар
-
Няма ли търговци днес....
U.S. HOUSE APPROVES $14 BILLION AUTOMAKER BAILOUT ON 237-170 VOTE
The US House of Representatives voted Wednesday to approve a $14 billion rescue package for the beleaguered US domestic auto industry, but the measure's passage in the Senate remained unclear.
Въпреки някой неясноти,другата седмица вероятно ще мине и през сената,ноооо,засега много вяло реагира пазара..
Стопчето ми на късата е ударено и ся кво,за удължаване ли е,за скъсяване ли е?
Утре докъде ще го докарваме евр/долара.Май си е за дълги от тези нива,с цел може би едно фигура поне..."Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Най-накрая чушки...
Заспа си като стой на гледай...
Слагам стоп на входа и се пръждосвам от пазара.
Пазара му се спи тази вечер.
Плана я го глусуват,а не.
Ако пък тръгне надолу,чудесно.Нямам лимит
Ако тръгне нагоре,никаква загуба
Успешна търговия на всички които са на пазара!"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
Коментар