IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem
    Приятелю ти направо ме тушира Че аз 90 % само Фибо ползвам бре
    е в крайна сметка мога ли от специалист да получа насоки за еврото и долара или не мога.Би било коректно на коректно зададен въпрос да имам някакъв отговор......говорим за етика в отношенията ,а пък я забравяме постоянно.

Коментар

Не виждам нещо особено да си цъфнал и вързал?!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
        Първоначално изпратено от the fan*
        38.2 % от 1030.. МА 100.. като прибавиш рейнджа от 24.11 до 28 (830-800) се получава съпротива слънце.....
        Фиботата са безсмислица. Но дори и да работеха, идеята им е да покажат евентуалните нива до които би се ограничила дадена КОРЕКЦИЯ на вече завършен тренд. ]

Това че твоя метод със сигурност не го разбирам не значи не работи Всеки си ползва по нещо и това му е хубавото на ТА че има много и разнообразни техники,колкото са много и разнообразни хората Успех

Коментар

• EURUSD ми се струва че може да обарне надолу временно за 20 -тина пипса

Коментар

• Тоя швейцарец взима да става неприятен.
            То и тва евро дето рипа много нагоре
            и то взима да става неприятно
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
              38.2 % от 1030.. МА 100.. като прибавиш рейнджа от 24.11 до 28 (830-800) се получава съпротива слънце.....
              Фиботата са безсмислица. Но дори и да работеха, идеята им е да покажат евентуалните нива до които би се ограничила дадена КОРЕКЦИЯ на вече завършен тренд. С други думи като пускаш Фибо на 1030-680 ти приемаш че 680 е финал на тренда от 1030 и сега тече негова корекция. Този тренд от 1030 обаче не е дал сигнал за завършеност и си е напълно актуален, което значи, че да му слагаш Фибо е абсолютно безполезно.
              МА 100, нямам идея колко работи, аз лично мисля че хич. Но и да работеше, златото я тества предния път при 830 - 25.11 , а сега е с 1% над нея.
              Тоя рейндж за които пишеш нямам идея каква информация дава освен, че преди 15 дни 830 е било желязна съпротива.
              ----------------------------
              Berbo count: 6
              We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                Първоначално изпратено от kritelin
                Добро утро
                Мисля,че златото привършва покачването.
                Привет,
                С какъв аргумент? Не виждам реална цел преди 880, освен мижавия резистънс на 830, който вероятно ще го сгази без проблем.

Коментар

• 3040/60 зоната е важна при евро/долар според мен.Там сигурно ще има интерес за покупки.Ако я прескочим ще се търси подкрепа 100 пипса по-надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo
                    скъсяване,удължаване,важното е накрая да има пари в касата

пп
                    Много се успокои евр/долар и вероятно ще избива нейде
                    Дано избие надолу
                    дано избие мършавите спекулантски акаунти

Коментар

• Eхх много мъка има по тоя свят
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Първоначално изпратено от ManUtd
                        Първоначално изпратено от josif
                        а това за долара или еврото - ами кажи ми кое ще поскъпва ,че ми е много важно...
                        Аман от ламери. Tandem, приятелю, кажи му на пича кое къде ще ходи за следващите шест месеца и да се връща в БФБейските си темички.
                        Бербо ,нищо няма да му отговарям ,щото ми никъкъв-грешка Неприятен ми е

А пък нали знаеш че ние правим анализи за година две напред Успех
                        кажи че не знаеш ,не можеш и не разбираш от този пазар .Аз помолих като специалист да ми кажеш...поне така твърдиш...кое ще поскъпва ,а и периода който ме интересува е точно визирания от теб...какви са тези опити за измъкване като ме наричаш неприятен .Не те питах дали ме харесваш или не.Явно съм объркал човека и форума...ами сменете му името "Тема за харесване на този или онзи".Тандем ,а като гледам че имаш и поддръжници явно наистина съм объркал форума....сори

Коментар

• Re: ...

коко удариха ли ти стопчето анализаторе
                          я кажи какво показва сега техническия анализ

анализаторе

Коментар

• Късо евро/швейцарец от 1.5622
                            целта е за около 1.5540-60.

Всеки вика ке се дигне ,
                            азе думам ке падне
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                              Добрю ютрю
                              Психология кво да се прави.
                              За човешката психика е по скоро положително нещо
                              като се качва , а не като пада.
                              Погледни го, ако искаш и от сексуален аспект дори
                              Има обаче едно "но" - от сексуален аспект ако нещо е било прекалено дълго време паднало,то не означава задължително,че някога ще се вдигне :lol: докато ако е било прекалено дълго време вдигнато има голяма вероятност наистина да падне

Коментар

Бербо ,нищо няма да му отговарям ,щото ми никъкъв-грешка Неприятен ми е А пък нали знаеш че ние правим анализи за година две напред Успех
                                Той пича трябваше не теб, ами Коко да пита. Коко е "the Оne" който може да спретне прецизно суингова картина на някоя двойка за година напред, поне с 5-6 реверсивни точки.:-)
                                Успех

Коментар

Working...
                                X