Първоначално изпратено от tandem
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от the fan*38.2 % от 1030.. МА 100.. като прибавиш рейнджа от 24.11 до 28 (830-800) се получава съпротива слънце.....Че аз 90 % само Фибо ползвам бре
Това че твоя метод със сигурност не го разбирам не значи не работиВсеки си ползва по нещо и това му е хубавото на ТА че има много и разнообразни техники,колкото са много и разнообразни хората
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от the fan*38.2 % от 1030.. МА 100.. като прибавиш рейнджа от 24.11 до 28 (830-800) се получава съпротива слънце.....
МА 100, нямам идея колко работи, аз лично мисля че хич. Но и да работеше, златото я тества предния път при 830 - 25.11 , а сега е с 1% над нея.
Тоя рейндж за които пишеш нямам идея каква информация дава освен, че преди 15 дни 830 е било желязна съпротива.
----------------------------
Berbo count: 6
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от kritelinДобро утро
Мисля,че златото привършва покачването.
С какъв аргумент? Не виждам реална цел преди 880, освен мижавия резистънс на 830, който вероятно ще го сгази без проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от josifа това за долара или еврото - ами кажи ми кое ще поскъпва ,че ми е много важно...
А пък нали знаеш че ние правим анализи за година две напредУспех
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
коко удариха ли ти стопчето анализаторе
я кажи какво показва сега техническия анализ
анализаторе
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redДобрю ютрю
Психология кво да се прави.
За човешката психика е по скоро положително нещо
като се качва , а не като пада.
Погледни го, ако искаш и от сексуален аспект дори
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemБербо ,нищо няма да му отговарям ,щото ми никъкъв-грешка Неприятен ми еА пък нали знаеш че ние правим анализи за година две напред
Успех
Успех
Коментар
Коментар