If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добавка гепи 135.40, добавка евро 1.3330. Къси EUR/ JPY 121.47, AUD/ JPY 60.08.
Влечугото му се чудя още, ще ми се да го разпродам зверски. Това между другото е двойка която за мен не уважава никак ТА.
Бум бум бум бум бум
Все пак си мисля за фалшив пробив, предвид индексите и слабостта на керитата. Tandem поздравления
За кво бре ? За дето не дразня Крителин днеска ли бре Няма нужда Успех
Мислех че си на дълги или ? А Бум бума си е за мойте стопове
До днес да и продължавам ама в $/франк[/quote]
Рисково си е за мен това. Аз пък окъсих AUD/ JPY. Рисково но пък стопа е на 61. Часът на DOW мисля ще ни насочи за утре. Успех
Влечугото му се чудя още, ще ми се да го разпродам зверски. Това между другото е двойка която за мен не уважава никак ТА.
Бум бум бум бум бум
Все пак си мисля за фалшив пробив, предвид индексите и слабостта на керитата. Tandem поздравления
Още малко търпение. Избърза с керитата, а и с евро/долар, както и аз с късата!!! си евро/йена. Утре, след лихвите, ще има повече яснота. Всички очакват 50 пункта сваляне, но аз си мисля за не повече от 25, че дори 0. Въпреки това, пак ще бъде много сложна играта. Трябва да се разтълкува добре изявлението на ФЕД.
Успех.
Бум бум бум бум бум
Мислех че си на дълги или ? А Бум бума си е за мойте стопове [/quote]
Бум бум бум бум бум
За кво бре ? За дето не дразня Крителин днеска ли бре Няма нужда Успех[/quote]
Мислех че си на дълги или ? А Бум бума си е за мойте стопове
Бум бум бум бум бум
Все пак си мисля за фалшив пробив, предвид индексите и слабостта на керитата. Tandem поздравления [/quote]
Влечугото му се чудя още, ще ми се да го разпродам зверски. Това между другото е двойка която за мен не уважава никак ТА.[/quote]
Бум бум бум бум бум
Аз се мисля, че още тази ве4ер ще преминем над 1.37 при евро/долар. А в кратък срок ще ходим до 1.40...там ще има голяма съпротива но не мисля че ще има голяма корекця надолу.
Джей-джей, продължаваш да правиш смразяващи интерпретации на Елиът.
Тая нотация за нищо я нямаш.те.
Коя точно нотация имаш предвид? Що ли бях останал с убеждения, че не е една! При мен, нещата са максимално прости (като за по-глупавичък, така си ги правя ).
На север цифри, римски и арабски в скоби и без, на Юг, букви. Главни и малки, в скоби и без скоби. Не държа, че съм експерт по вълните като тебе, но пък ми върши работа (и чат-пат познавам ) .
Ето ти една нотация (ако ще се явяваш за магистратура ) :
[b]Нотация волновой разметки (по Роберта Пректера)
Таблица 1. Принятые обозначения волновой разметки.
Волновой уровень Пятерки по тренду Тройки против тренда Тайм-фрейм
триады арабских цифр триады верхнего регистра
Grand Supercycle
Главный волновой уровень [I] [II] [III] [IV] [V] * [a] [b] [c] [d] [e]
(W) (X) (Y) (Z) Месячный, недельный, дневной
Minor
Вторичный уровень 1 2 3 4 5 A B C D E
W X Y Z Месячный, недельный, дневной, 240 min
Minute
Минутный уровень [i] [ii] [iii] [iv] [v] * [a] [c] [d] [e]
[w] [x] [y] [z] * Недельный, дневной, 480-60 min
Minuette
Маленький уровень (i) (ii) (iii) (iv) (v) (a) (b) (c) (d) (e)
(w) (x) (y) (z) Дневной, 480-60 min
Subminuette
Сверхмаленький уровень i ii iii iv v a b c d e
w x y z 480-60 min и мельче
Micro-1, -2, -3
Микро-1, -2, -3 триады арабских цифр триады верхнего регистра
Micro-4, -5, -6
Микро-4, -5, -6 триады римских цифр триады нижнего регистра
Има или съм виждал поне още 3 други, но ме мързи да ти търся.
ПС: Забравих да добавя Преди време ми бе попаднало четово за вълните, в което освен римски и арабски цифри и латинска азбука, имаше още - гръцки и еврейски букви.(!)
Може да е било и апокрифна литература , а не точно светото евангелие, ама никога не съм минавал за правоверен
Хм, може би почна вълна B, която трае няколко месеца и като минимум коригира 61,8% от спада от 1,60.
Държа дебело да подчертая, че аз самият не разбирам от вълни на Елиът ---> тия "прогнози" ги чета в един платен стенвестник така че не го взимайте много насериозно това мое изказване
Според мен трябва внимателно да наблюдаваме доходността по цялата крива на доходността на долара. Считам, че големите банки нямат да остана на нулеви лихви около коледните празници. Пазарът е наводнен от долари с тези безкрайни поддавания на доларова ликвидност от страна на Феда.
Ще се опитат да сплескат доходността на 10 годишните бондове до 2% . Не съм булиш за еврото, но доларчето ще бере ядове. Ниво от 1.4 долара за евро е вероятно около празниците може и нагоре.
Technical selling is the most likely reason for dollar selling rather than any fundamental reasons such as concern about the size of the U.S. fiscal stimulus, uncertainty over the bailout of the American auto industry and the possibility that the Federal Reserve will cut rates more aggressively than expected
^niakoi da mi kaje molia high w audusd...alpari mi dawa 6755 ,a STS e 6727
da znam koi ot dwamata da prepsuwam
blagodaria
Няма защо да псуваш никого:
Първо, всеки маркетмейкър сам определя бид/аск и в това няма нищо нечестно.
Второ, дори да си на реалния пазар, не можеш да разчиташ да сключиш същата сделка, както някой друг в този момент.
Непазарните котировки заслужават псуване, но май случаят не е такъв...
Коментар
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ..
коко,хитрец си обаче
стопа ти беше сравнително къс
добре че не го сложи на повече
Коментар