IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SANDO
    Първоначално изпратено от bgg_red
    Сега пуснах палтформата и ...еврото много нагоре
    Аз днеска не търгувам и сега умувам до къде ще е импулса.
    1.3770 мисля.
    Вие???????????????
    все бях бичи настроен ама така на един дъх не го очаквах.сега за къси ми се види най без рисково ниво от 1.3880/39.там ми се събират 61.8% на спада от 1.4840 и 261.8% разширение на първият импулс нагоре.да има го и късо от1.3760/70 ама трябва да е с плитък стоп.др.не ми ражда главата или е много рисково.
    Същите мисли се въртят и в моята глава
    1.39 си е ключово ниво и въобще няма да се учудя,ако утре преди лихвите го видя тва ниво,или близко до тва ниво

пп
    Все пак са важни американските индекси.А за техния спад или ръст в близките дни има някой ключове събития.Трая да се следят
    "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Re: ..

според мен днеска никой няма да смее да шортва еврото
      а и големите игра4и няма да го направят защото ще ударят
      много малко стопове и няма смисъл
      при такива трендове не се разчита на ТА а предимно на логическо мислене

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
        Сега пуснах палтформата и ...еврото много нагоре
        1.3770 мисля.
        Вие???????????????
        все бях бичи настроен ама така на един дъх не го очаквах.сега за къси ми се види най без рисково ниво от 1.3880/39.там ми се събират 61.8% на спада от 1.4840 и 261.8% разширение на първият импулс нагоре.да има го и късо от1.3760/70 ама трябва да е с плитък стоп.др.не ми ражда главата или е много рисково.
        Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Re: .

Първоначално изпратено от swifter
          Корекцията нагоре за еврото най-вероятно е заради предпразнично затваряне на големи къси позиции. Никой не иска да рискува да затваря в последния момент и затова посоката е само нагоре, без дори да коригира на съпротивите. След празниците, курса ще се върне пак надолу и всички пак ще извадят дебелите къси.
          Мнение:
          В момента ЕВРОто пресича обратно едни отдавна (2-3 мес.) подминати нива (~1.38 ).
          Ако това стане, има вероятност за силен импулс нагоре.

При GBP и CHF е по-слабо изразено, но тенденцията се набелязва.
          Тези дни ще видим развръзката, а по-смелите ще напълнят празничната кошница.

Коментар

• Тва евро както се е засилили, може още днес да ми задейства и другия сел ордер на 3725.

Коментар

• Интересно е да се наблюдава и йената
              Долара къде е,паунда къде е,а долар/йена от една страна и паунд/йена от друга страна къде са

Тва което наблюдавам от две седмици днес и утре явно се ускорява.корелацията м/у индексите и валутите на важи когато пазара пада,а важи само когато е нагоре.И тва с ускоряващи се темпове

Докъде ще ходи евр/долар е важно,нооооо,още по-важно е,фрейма на тва нещо което наблюдаваме.Щото така ако продължи и след вторник,пазара вече ще е друг и ще трябват пренастройки на всичкото играч.Щото,тези които са дълги,също не са очаквали такова готино движение само нагоре.А колкото ходи по-нагоре без да коригира,толкова по-сериозно ще е тва което ще се случи след като приключи импулса

Коментар

• Сега пуснах палтформата и ...еврото много нагоре
                1.3770 мисля.
                Вие???????????????
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                  zloblivi_podhvurlqniq

каде ги видя че падат бре човек те разепиха мрака нагоре ти падали били.странно
                  ставаше дума за един период от 10,15 минути,който беше показателен

Коментар

• zloblivi_podhvurlqniq

каде ги видя че падат бре човек те разепиха мрака нагоре ти падали били.странно
                    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                      Първоначално изпратено от koko
                      Първоначално изпратено от SANDO
                      аз селнах все пак 3580 стоп 3615 за 3485 и евентуално 3385
                      ДАЛИ СА МУ ДОСТАТЪЧНИ 50%
                      кoко това е опасно
                      днес страха ще продължи да расте и май пак ще ти ударят стопа
                      стопа е за това - но дано си в грешка
                      страха от новините ще расте поне до утре
                      в ус дефлацията ве4е стана сериозна и са се спекли
                      дано по рано долара се посъвземе щото и аз нямам много сметка
                      от падането му
                      ти маани това ами кво иде - 23 различни плана и $9 трилиона за оказване на подкрепа на финансовата система - и как ше порасне като пазара ще се наводни
                      дамм яко забавно ще стане

забелязваш ли кво става в момента-златото петрола паунда падат
                      само еврото се качва,яко го купуват ,преминатото ниво
                      на съпротива ве4е се превърна в подкрепа

според мен еврото ще яде много бой от долара в дългосрочен план
                      оба4е докато не минат празниците е много трдудно да се каже кво ще стане в краткосрочен план
                      Корекцията нагоре за еврото най-вероятно е заради предпразнично затваряне на големи къси позиции. Никой не иска да рискува да затваря в последния момент и затова посоката е само нагоре, без дори да коригира на съпротивите. След празниците, курса ще се върне пак надолу и всички пак ще извадят дебелите къси.

Отделно наистина корелациите от последните 2-3 месеца се загубиха -- 1-во долара следваше петрола (петрола пада, долара се качва). После - долара се движеше обратно-проп. с маркетс (борсите падат, няма сигурност, купуват се трежърис, долара се качва). Тази корелация също отпадна. Ще видим какви ще са движенията след НГ.

Коментар

• Я един дълъг швейцарец от 1,1569

Коментар

• Темата е много готина и като чета ся когато съм без отворени позиции е много интересно
                          Имам спомен,че в някой моменти преди седмици или преди повече от месец е царяло доста сериозно единомислие в темата, поне за посоката на евр/долар
                          Ся обаче не виждам такова и днес се радвам,че съм извън пазар.Утре също ще съм извън пазара
                          Корелациите които следях напоследък изчезнаха.Зависимости някакви нови току се появат и изчезнат.
                          Пазара е много неясен и тва си личи дори и от брака на отворените позиции и ударените стопове на много опитни играчи от форума.
                          Тва за мен си е сигнал

Успех на всичкото трейдър!

Коментар

кoко това е опасно
                            от падането му
                            ти маани това ами кво иде - 23 различни плана и $9 трилиона за оказване на подкрепа на финансовата система - и как ше порасне като пазара ще се наводни
                            дамм яко забавно ще стане

забелязваш ли кво става в момента-златото петрола паунда падат
                            само еврото се качва,яко го купуват ,преминатото ниво
                            на съпротива ве4е се превърна в подкрепа

според мен еврото ще яде много бой от долара в дългосрочен план
                            оба4е докато не минат празниците е много трдудно да се каже кво ще стане в краткосрочен план

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                              КОКО
                              ЗА КЪСИТЕ КАКВО ГЛЕДАШ. ДИВЕРГЕНЦИЯТА НА 1 ЧАС ?
                              не грешка беше

Коментар

кoко това е опасно
                                от падането му

Коментар

Working...
                                X