If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
пп
Утре,малко преди обявяването на новите лихви(около 21 часа българско време) няма да се учудя да видим евр/долар малко под 1.39
Няма и да се учудя,ако около 23 часа българско време евр/долар е близо до 1.33-1.34
Шегаджия или до 1.41....всичко е възможно поживьом-увидим...успех на всички
Те много шеги напоследък станаха истина
Успех и от мен!
пп
Обамката говори отново по телевизиите и каза нещо интресно което телевизиите веднаха извадиха като акцент
Увелечива се зависимостта на САЩ от чужд петрол......
кой петрол е чужд след като иракския е техен, не им ли сгига че три години помпаха като луди там, а цената на петрола май точно янките си я правят каквато си искат...не вярвам на разни измишльотини за търсене и предлагане след като преди 4 месеца беше 140 долара и сега е 45..егати търсенето и предлагенетоА сега с тозио евтин петрол много здраво го набиха на руснаците.И как може да се тълкува това че са зависими- ще купуват повече петрол ли....май цената ще скача...Да се изкажат фундаменталистите, аз съм дилетант..успех!
И аз съм дилетант,нооо на евр/долар при сегашния пазар малко му трябва и...ето че пак подскочи
пп
Утре,малко преди обявяването на новите лихви(около 21 часа българско време) няма да се учудя да видим евр/долар малко под 1.39
Няма и да се учудя,ако около 23 часа българско време евр/долар е близо до 1.33-1.34
Успех и от мен!
пп
Обамката говори отново по телевизиите и каза нещо интресно което телевизиите веднаха извадиха като акцент
кой петрол е чужд след като иракския е техен, не им ли сгига че три години помпаха като луди там, а цената на петрола май точно янките си я правят каквато си искат...не вярвам на разни измишльотини за търсене и предлагане след като преди 4 месеца беше 140 долара и сега е 45..егати търсенето и предлагенетоА сега с тозио евтин петрол много здраво го набиха на руснаците.И как може да се тълкува това че са зависими- ще купуват повече петрол ли....май цената ще скача...Да се изкажат фундаменталистите, аз съм дилетант..успех!
пп
Успех и от мен!
пп
Анон много правилно акцентира на очакванията за лихвите.Не зная тея икономисти кво са мислили като са давали прогнозите си,нооо,ако сега ги свалят лихвите с 0.5,кво ще правят през следващата година?
Според мен най-много с четвърт пункт ще бъдат кътнати лихвите,не повече.
БенБи не е толкова глупав така да си изгърми всички джокери така бързо.
Самите мерки които се взимат сега ще се разбере дали имат някакво положително въздействие в/у икономиката чак към февруари-април 2009.
Тогава ще стане ясно,че мерките не са били достатъчни,тогава икономиката на САЩ ще губи грубо по около милион работни места всеки месец и Обамката ще излезе и ще обяви нови програми,нови планове(за нови 500-900 млрд. долара) а фед ще кътне лихвите.
Така ги виждам аз тея работи
пп
Фед вече няма полезен ход, ако ще и на нула да ги свали лихвите.
Вариантите са два- печатат гущери докато се платят ипотеките -
резултата: $ отива на майната си.
Изпиват горчивия хап, -милиони безработни, бездомни и кво ли още не,
нооо света продължава да вярва в $
Only 3 currencies have the inherent strength right now and therefore, they will continue to appreciate for years, of course with intermediate corrections in the middle - they are Yen (Japan is the largest saver and lender), Yuan (China has the largest trade surplus and forex reserves) and Gold (the international currency for the last 5,000 years)
Анон много правилно акцентира на очакванията за лихвите.Не зная тея икономисти кво са мислили като са давали прогнозите си,нооо,ако сега ги свалят лихвите с 0.5,кво ще правят през следващата година?
Самите мерки които се взимат сега ще се разбере дали имат някакво положително въздействие в/у икономиката чак към февруари-април 2009.
Тогава ще стане ясно,че мерките не са били достатъчни,тогава икономиката на САЩ ще губи грубо по около милион работни места всеки месец и Обамката ще излезе и ще обяви нови програми,нови планове(за нови 500-900 млрд. долара) а фед ще кътне лихвите.
пп
Фед вече няма полезен ход, ако ще и на нула да ги свали лихвите.
Вариантите са два- печатат гущери докато се платят ипотеките -
резултата: $ отива на майната си.
Изпиват горчивия хап, -милиони безработни, бездомни и кво ли още не,
нооо света продължава да вярва в $
пп
Мисля си за края на годината. Така или иначе никой не иска да приключва със супер загуби при положение, че може в няква степен да ги намали. Как? С рали на DAW естествено, сега ли, за мен не. Първо сериозно надолу и тогава. Кога ? Ми що не и сега, след красивото рали на ойро, паунд / особено / и т.н.
Мисли, пък как ще е.... въпрос Аз така го работя, пропускам печалби, касирам някой и друг минус, нооо да видим
А защо само в ДАУ? И текущото "кухо" рали в еврото според мен е от подобен характер. Погледни само на какъв волюм е днешното движение.
Всеки си е башка луд Ама ако мен ме слушате заеб.... тези екзотични валути .
Т.е лягайте си навреме ,ставайте навреме и си избирайте двойки в които единия участник е Европеец (е може и $/йена по изключение ) . Успех и на всички останали де
Нали си добър в TA. Дай мнение за EUR/ GBP ?
Ма ти мене май не ма слушашаш ко ти приказвам :
1 НЯМЯМ НИАКВИ претенции да разбирам ТА( уча се ) .
2 Не сблъсквай две валути от един континент .(минало бешало )
3 Съжалявам нямам виждане
Т.е лягайте си навреме ,ставайте навреме и си избирайте двойки в които единия участник е Европеец (е може и $/йена по изключение ) . Успех и на всички останали де
Нали си добър в TA. Дай мнение за EUR/ GBP ?
Ма ти мене май не ма слушашаш ко ти приказвам :
1 НЯМЯМ НИАКВИ претенции да разбирам ТА( уча се ) .
2 Не сблъсквай две валути от един континент .(минало бешало )
3 Съжалявам нямам виждане
Добавка гепи 135.40, добавка евро 1.3330. Къси EUR/ JPY 121.47, AUD/ JPY 60.08.
Влечугото му се чудя още, ще ми се да го разпродам зверски. Това между другото е двойка която за мен не уважава никак ТА.
Бум бум бум бум бум
Все пак си мисля за фалшив пробив, предвид индексите и слабостта на керитата. Tandem поздравления
Още малко търпение. Избърза с керитата, а и с евро/долар, както и аз с дългата си евро/йена. Утре, след лихвите, ще има повече яснота. Всички очакват 50 пункта сваляне, но аз си мисля за не повече от 25, че дори 0. Въпреки това, пак ще бъде много сложна играта. Трябва да се разтълкува добре изявлението на ФЕД.
Успех.
Мисля си за края на годината. Така или иначе никой не иска да приключва със супер загуби при положение, че може в няква степен да ги намали. Как? С рали на DAW естествено, сега ли, за мен не. Първо сериозно надолу и тогава. Кога ? Ми що не и сега, след красивото рали на ойро, паунд / особено / и т.н.
Мисли, пък как ще е.... въпрос Аз така го работя, пропускам печалби, касирам някой и друг минус, нооо да видим
Коментар