IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от guantanamo
    пп
    Тази седмица аз пасувам
    Чета темата вече няколко дни,но не виждам на някой да му е ясно кво става с евр/долар в момента.

Много сценарии,още повече брак в отиграванията на опитните играчи.
    Ще продължавам само да чета и чак когато имам идея за пазара,тогава ще пиша.Преди това няма смисъл,щото хем аз не зная кво да прая,хем мога да объркам и някой който евентуално знае

Днес в 15:30 българско време се чакат много интресни новини и с интерес ще наблюдавам пазара и тва как реагира на новините.За тези които са с отворени позиции и със стоп на нула или на + е добре да изчакат мисла.Нооо,да се отваря позиция в момента мисля е много рисковано.

Успех на всички които са на пазара!
    мисля че на някой му е било ясно все пак какво става при евро долар...

Днес пак се очертава булиш ден за 1.47. Вълновиците, колко вълни преброихте от 1.2540 до сега?
    ----------------------------
    Berbo count: still 6 and waiting
    ... че трейдвах дълга от 1.4396, която клоузнах на 1.47. Късата ми е естествено след села от 1.4720 до 1.4538 и по конкретно на 1.4604 по време на корекцията над 1.4538.
    Berbo count: still 6 and waiting...
    We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• - Germany's Ifo shows corporate sentiment deteriorated sharply in
      December
      - Japan's finance minister says he has option of forex intervention
      - S. Korea to launch $15 billion bank recapitalisation fund
      - BNP Paribas calls off Fortis deal; Qantas, BA scrap merger
      - GM, Chrysler reopen merger talks - Wall Street Journal
      - No European country to avoid recession in '09 - French PM
      - Bank of Japan starts two-day meeting at which it is expected to cut
      rates close to zero
      - Bank of England Deputy Governor Charles Bean told the Financial Times
      zero rates were also a possibility in Britain.

- U.S. dollar hits 2-1/2-month low against the euro, close to 13-year low
      vs yen
      - Oil hits four-year low below $40
      'The German economy is in the middle of a severe recession but it is
      still unclear how large this recession will be,' said ING Financial
      Markets' Carsten Brzeski.
      'There is a reasonable probability ... of the U.S. economy starting
      to recover at the end of 2009 or the start of 2010,' IMF chief Dominique
      Strauss-Kahn told Spanish newspaper Expansion.
      'As we have a recession to get through, the news flow is going to be
      negative and it is likely that we see more low readings of the Ifo index survey.
      But the market is adjusting to bad news and it is now priced into the
      market,' said Mike Lenhoff, strategist at Brewin Dolphin.

пп
      Тази седмица аз пасувам
      Чета темата вече няколко дни,но не виждам на някой да му е ясно кво става с евр/долар в момента.

Много сценарии,още повече брак в отиграванията на опитните играчи.
      Ще продължавам само да чета и чак когато имам идея за пазара,тогава ще пиша.Преди това няма смисъл,щото хем аз не зная кво да прая,хем мога да объркам и някой който евентуално знае

Днес в 15:30 българско време се чакат много интресни новини и с интерес ще наблюдавам пазара и тва как реагира на новините.За тези които са с отворени позиции и със стоп на нула или на + е добре да изчакат мисла.Нооо,да се отваря позиция в момента мисля е много рисковано.

Успех на всички които са на пазара!
      "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        Първоначално изпратено от koko
        Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
        търговския дефицит в европа в ударил положителни стойности,
        което според мен е в следствие на намаления внос поради рязко намаляване
        на потреблението
        тия хора много са се усрали
        Износът на еврозоната се покачва до 140.4 милиарда евро, спрямо 125.7 милиарда евро през септември.
        Вносът се покачва до 136.2 милиарда евро, след като през септември беше 122.9 милиарда евро.
        Износът на еврозоната е намалял с 2.5 на сто, а в същото време вносът е паднал с 4.6 на сто, най-вече заради поевтиняването на цените на петрола и другите индустриални суровини, ето защо подобряването на баланса на месечна база е още един от сигналите за задълбочаване на рецесията в глобален мащаб, тъй като не се дължи на номинално покачване на експорта.
        Мнда... туканка май е отговора...
        отдруга страна пък в този период еврото доста поевтиня което би трябвало
        да увеличи дефицита

коко що си тръгваш бе ФЕД може и днес да пома4кат долара

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
          Аз ще си взема отпуск за 3-4 дена за да видим седм клоуз хехе успех
          Приятна почивка и си отдъхни хубаво, че 2009 чука на прага и ще трябва да се мислят Ганово-Суингови сценарии за година напред. Нали знаеш, къде и кога ще ревърсва, колко тренда ще има и такива ми ти работи.:-)

би ли обяснил защо се измъкна от дългата на около 1.47 ако не се лъжа.как го определи това ниво за прибиране и от колко ти е късата.ще ми бъде интересно.може и на лично ако ти е по удобно.
          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

на потреблението
            Износът на еврозоната се покачва до 140.4 милиарда евро, спрямо 125.7 милиарда евро през септември.
            Вносът се покачва до 136.2 милиарда евро, след като през септември беше 122.9 милиарда евро.
            Износът на еврозоната е намалял с 2.5 на сто, а в същото време вносът е паднал с 4.6 на сто, най-вече заради поевтиняването на цените на петрола и другите индустриални суровини, ето защо подобряването на баланса на месечна база е още един от сигналите за задълбочаване на рецесията в глобален мащаб, тъй като не се дължи на номинално покачване на експорта.
            Мнда... туканка май е отговора...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Аз ще си взема отпуск за 3-4 дена за да видим седм клоуз хехе успех
              Приятна почивка и си отдъхни хубаво, че 2009 чука на прага и ще трябва да се мислят Ганово-Суингови сценарии за година напред. Нали знаеш, къде и кога ще ревърсва, колко тренда ще има и такива ми ти работи.:-)

Коментар

• Аз ще си взема отпуск за 3-4 дена за да видим седм клоуз хехе успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                  Айдеее тоя подпали с 200км/ч
                  Споко бе ако греша си е за моя сметка
                  Сори, помислих че тенденциозно се заяждаш, а не че просто се изказваш неподготвен.

Коментар

на потреблението

Коментар

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                      което според мен е в следвтвие на намаления внос поради рязко намаляване
                      на потреблението
                      Мое па да са изнесле повиче...
                      ти къде га видя, че им е намалял фноса... ???
                      европейците както знаеш не са експортноориентирани,а и влизат в рецесия
                      което предполага намален внос,а не увеличен износ

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                        Първоначално изпратено от Han Krum
                        Аха стопа ти е на 1,4720, демек за 2-3 пипа оцеля....хахахаха, вземи си открий един реал, стига с тва демо бе овца
                        Ей смешник, върни се на постовете сутринта за да схванеш, че трейдвах дълга от 1.4396, която клоузнах на 1.47. Късата ми е естествено след села от 1.4720 до 1.4538 и по конкретно на 1.4604 по време на корекцията над 1.4538. Бъркаш ме с някой като си мислиш, че съм ловец на върхове.
                        Хайде бягай да си играеш с другите деца и не си го мери с мъжете.
                        Айдеее тоя подпали с 200км/ч
                        Споко бе ако греша си е за моя сметка

Коментар

което според мен е в следвтвие на намаления внос поради рязко намаляване
                          на потреблението
                          Мое па да са изнесле повиче...
                          ти къде га видя, че им е намалял фноса... ???
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                            Аха стопа ти е на 1,4720, демек за 2-3 пипа оцеля....хахахаха, вземи си открий един реал, стига с тва демо бе овца
                            Ей смешник, върни се на постовете сутринта за да схванеш, че трейдвах дълга от 1.4396, която клоузнах на 1.47. Късата ми е естествено след села от 1.4720 до 1.4538 и по конкретно на 1.4604 по време на корекцията над 1.4538. Бъркаш ме с някой като си мислиш, че съм ловец на върхове.
                            Хайде бягай да си играеш с другите деца и не си го мери с мъжете.

Коментар

на потреблението

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                                ManUtd, gledash li macha ?
                                Не, Берби не играе, а и трейдвам динамично днес. Хвърлям по едно око на match tracker-a в официалния ни сайт - на полувремето водим с 2 на Роналдо и Видич.
                                Естествено. :-)

Коментар

Working...
                                X