IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте, форумци!
    Определено това е темата която не замря последните месеци, а и дискусиите които се развиват тук са интересни и динамични като самия FOREX market. Определено се възхищавам на сериозните traders тук и ви чета от доста време.
    При наводняването на пазара с долари разбираемо защо долара се срина спрямо всички валути. Ясно е обаче че щом САЩ са ударени (обезценени) то няма как и другите икономики в света да не пострадат от това. Някой може ли да прогнозира какви ще са действията на ЕЦБ от тук насетне? Дали тази обезценка на долара не е подсилена от липсата на много сериозни негативни новини от Европа напоследък? В крайна сметка и в Европейския съюз се печатат много пари в момента. Ще се радвам да прочета вашите виждания!

Успехи на всички ! Не забравяйте че дали сте къси или дълги рано или късно ще дойдат и лично вашите 15 минути слава!

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
      при подобно рязко движение в обратна посока много хора (като тебе например)
      се паникьосват и почват да купуват с долари евра,а на форекса има доста
      ударени стопове включително и на големи спекуланти,което засилва
      еврото още по нагоре и по този начин централните банки пе4елят още пове4е
      насочвайки пазара в посоката която искат
      сега 4акат рибоци като тебе да се по4увстват булиш на еврото и да направят
      обратно движение
      тия работи всеки ги знае,ако не ти е ясно нещо просто ме попитай възпитано
      е там е работата че го направих като тебе...да поясня... продадох наистина но не евра за долари а долари за левове...следиш ли ми мисълта ...на 1,5123 на 10.12.2008 г.в 15:07:23 часа и тази позиция бе затворена на 16.12.2008 г.в 15:54:27 часа на 1,424...мисля че можеш да смяташ ,а пък си пиши каквото си знаеш и ако имаш ти въпроси към мен можеш да питаш смело.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
        Първоначално изпратено от limubai
        Според мен следва 1.48
        Прав си Кривчо, технически подкрепата е 1.45, а истински важното ниво е 1.4345 под което ще се скъса тренда. Така че можеш да си чакаш 1.48.
        И аз обаче искам от време на време да правя необосновани от техническа гледна точка неща, като повечето от вас :-), затова скъсих за 1.3850. Стопа е на 1.4720 и ще отиде на 1.4630 след като пробием под 1.4538.
        ----------------------------
        Berbo count: still 6 and waiting...
        We'll Keep the Red Flags Flying High
        Аха стопа ти е на 1,4720, демек за 2-3 пипа оцеля....хахахаха, вземи си открий един реал, стига с тва демо бе овца

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
          Според мен следва 1.48
          Прав си Кривчо, технически подкрепата е 1.45, а истински важното ниво е 1.4345 под което ще се скъса тренда. Така че можеш да си чакаш 1.48.
          И аз обаче искам от време на време да правя необосновани от техническа гледна точка неща, като повечето от вас :-), затова скъсих за 1.3850. Стопа е на 1.4720 и ще отиде на 1.4630 след като пробием под 1.4538.

Коментар

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
            Първоначално изпратено от SANDO
            Едно от обясненията е че генерал моторс са затворили за 1 м 30 от заводите си.
            най силната икономика в европа е съсипана - як фундамент за булиш на еврото

просто е пределно ясно 4е всичко се прави от централните банки,преди
            смятах 4е само фед го прави тоя номер,ама явно и тришето тва педерст4е мръсно
            се включва отвреме навреме
            кат те гледам...
            май си дълъг в ЖиБиПи-та... ???
            Ъъъъ ???
            аз форекс ниъ играим,не знам как се работи с платформата

Коментар

Първоначално изпратено от SANDO
              Едно от обясненията е че генерал моторс са затворили за 1 м 30 от заводите си.
              най силната икономика в европа е съсипана - як фундамент за булиш на еврото

просто е пределно ясно 4е всичко се прави от централните банки,преди
              смятах 4е само фед го прави тоя номер,ама явно и тришето тва педерст4е мръсно
              се включва отвреме навреме
              кат те гледам...
              май си дълъг в ЖиБиПи-та... ???
              Ъъъъ ???
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Първоначално изпратено от josif

слушай сега пате
                от динамичен до динамичен пазар има голяма разлика
                в последните 10 дни имаше рязки вдижения и промени които и за 3,4 години
                не са ставали в миналото
                движенията са рязки еднопосочни за кратко време и в огромно количество
                това говори недвусмислено
                а щом си толкова тъп че не ти е ясно дори как става обирането,то тогава
                няма смиъл да приказваме
                и това как показва че ЦБ грабят народите ....имам предвид станалите в последните 10 дена резки движения.Определено не знаеш иначе щеше да ми обясниш...по лесно е да говориш глупости и небивалици за да защитиш ника си...
                тъй като в последните месеци долара много напредна,а отделно има и фундамент
                за ескалираща прогресивност на усдто, много хора са шортвали еврото
                обменяли са евро в долари
                при подобно рязко движение в обратна посока много хора (като тебе например)
                се паникьосват и почват да купуват с долари евра,а на форекса има доста
                ударени стопове включително и на големи спекуланти,което засилва
                еврото още по нагоре и по този начин централните банки пе4елят още пове4е
                насочвайки пазара в посоката която искат
                сега 4акат рибоци като тебе да се по4увстват булиш на еврото и да направят
                обратно движение
                тия работи всеки ги знае,ако не ти е ясно нещо просто ме попитай възпитано

Коментар

• ManUtd, gledash li macha ?
                  Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                    Първоначално изпратено от Ibilis
                    И на дневна удари 200МА да видим какво следва
                    Следва силен спад към 1.3850 приятелю.
                    Според мен следва 1.48
                    Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ibilis
                      Следва силен спад към 1.3850 приятелю.

Коментар

слушай сега пате
                        не са ставали в миналото
                        няма смиъл да приказваме
                        и това как показва че ЦБ грабят народите ....имам предвид станалите в последните 10 дена резки движения.Определено не знаеш иначе щеше да ми обясниш...по лесно е да говориш глупости и небивалици за да защитиш ника си...

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                          Първоначално изпратено от masagor
                          да кажа и аз две думи за еврото. Според мен сме се запътили към 4550/4610 (там някъде се пада 62% фибото), допускам даже тест на 1.48. От там може да се гради смело къси с цели 30 фигури надолу. Те така
                          situaciata e nepromenena. Dokato sme pod 4880 nastroeniata sa mechi. Moje daje da ide malko nad 4880 da posybere stopowe,no kato cialo dokato ne widim close na dnewna nad towa niwo niama osnowania za pritesnenie.
                          чакай да видим.тука нещо фалшив пробив на 61.8 ретр. се заформя.може и това да се окаже и края та тая идиотска 3та.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                            да кажа и аз две думи за еврото. Според мен сме се запътили към 4550/4610 (там някъде се пада 62% фибото), допускам даже тест на 1.48. От там може да се гради смело къси с цели 30 фигури надолу. Те така
                            situaciata e nepromenena. Dokato sme pod 4880 nastroeniata sa mechi. Moje daje da ide malko nad 4880 da posybere stopowe,no kato cialo dokato ne widim close na dnewna nad towa niwo niama osnowania za pritesnenie.
                            чакай да видим.тука нещо фалшив пробив на 61.8 ретр. се заформя.може и това да се окаже и края та тая идиотска 3та.
                            Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

Първоначално изпратено от josif
                              Първоначално изпратено от Mr_crash
                              не знам кога някой хора ще се усетят най ве4е 4е техни4еския анализ е глупост
                              в момента всичко е глупост. ненорнална работа.
                              няма логично обяснение.
                              има обяснение разбира се
                              централните банки грабят народа като за световно
                              очевидно нямат достатъчно ресурс да се преборят
                              с кризата
                              според мене изчакват народа да се почувства булиш на еврото
                              и да направят обратно движение
                              ама ти си бил голям шматарок бре...и как грабят народа като купуват евра и продават долари ли ...баси обраните народи...апропо кой народ е по-ограбен в момента....Не мога да разбера едно нещо ...когато пазара стане по динамичен и веднага изплуват тъмните сили...
                              слушай сега пате
                              не са ставали в миналото
                              няма смиъл да приказваме

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

Working...
                                X