If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Джей Джей, графиките ти няма да ги коментирам, знаеш ми мнението, без промяна е. Датите обаче които си дал са близки до моите, така че искам да те питам, кой те учи на Ган и астрология?
Може и на лично.
Сам съм се учил, но нито е по Ган (В случая с датите), нито е астрология (С астрология не се занимавам).
аз купих 3362 цел 1.50...
...ще качим 1.37 после 1.3030-1.3230 и после 1.54
Здравей Кокич, радвам се отново да те чуя. Папата пак те сложи на ските, че няма да слезем под 1.35, ама ти продължавай да го слушаш. :-)
Сериозно: Целта ти 1.50 я няма още по графиките така че просто си мечтаеш.
Суинга дето си го измислил е още по-смешен.
С минаването над 1.3435 се прекъсна даунтренда от 1.3740, което в днешния случай е малко несигурно, заради гапа снощи под 1.3460, така че може и важното ниво да е било 1.3470. Така или иначе единствено Крити е написал нещо смислено днес, т.е. гони корекция за 1.3520-30 резистънса. Ако е вече в корекция както изглежда към момента, ще е рошава и най-вероятно под 1.3530 преди новия даун към 1.32. Щом е рошава значи ще е добре за теб, щото суингове ще има от сърце за всеки пишман-вълновик. :-)
На мен лично ми взе стопа на 1.3435 с което прибрах 130 пипа от петъчния сел и сега може и да пробвам един бай от 1.3370 за 1.3510, ама опитното трейдър избягва корекциите, така че още мисля. :-)
Джей Джей, графиките ти няма да ги коментирам, знаеш ми мнението, без промяна е. Датите обаче които си дал са близки до моите, така че искам да те питам, кой те учи на Ган и астрология?
Може и на лично.
Влязох главно да видя отговорът на Димов, ама още няма, така че ще позяпам из БФБ-то и политиката. Ако на някой му трябвам - наблизо съм. :-)
---------------------------- Berbo count: 8 We'll Keep the Red Flags Flying High
Мечок, чисто технически (до някъде) и малко по странен анализ съм с мечи уклони. До сега, всяка година, след високосна пазарът е бил мечи. Вижте годишната графика: http://www.imagefreehost.com/files/1...080018721.jpeg Голямото пропадане обаче на Еврото мисля, че го преживяхме миналата година. Тази година пак ще го мачка мечка, но по слабо, по-бавно и по полека. Така поне мисля.
ПС: Следващата корекция която ще се образува на дневна графика, ще е сложна май.
ПС пак: Сега видях нещо! След 20-ти и от 25-ти, силен бичи пазар.
Според мен, отново ще имаме слизане до 1,20 а после, каквото ще дойде, ще е вече след това.
koko аз имам дълги от 3389 с цел 3520/50 зоната.Ако я бием тази зона виждам 3640/60 и едва при преодоляване на 2-рата зона мисля,че по часовите ще обърнем тренда нагоре.Дай графика да ти видим идеята
Датите за обръщане на пазара, за тази година, още ме мързи да ги правя така, че засега без дати
ПС: Ако не сте вече на къси мисля, че човек не бива да бърза да ги заема. По-добре да се изчака едно евентуално покачване, което за мен е веротно и да се търсят по-високи нива за вход. 1.3300 се още държи пазара
... Jay. Не си само ти, и аз очаквам еврото да се срине спрямо доларът.
Мечок, чисто технически (до някъде) и малко по странен анализ съм с мечи уклони. До сега, всяка година, след високосна пазарът е бил мечи. Вижте годишната графика: http://www.imagefreehost.com/files/1...080018721.jpeg Голямото пропадане обаче на Еврото мисля, че го преживяхме миналата година. Тази година пак ще го мачка мечка, но по слабо, по-бавно и по полека. Така поне мисля.
ПС: Следващата корекция която ще се образува на дневна графика, ще е сложна май.
ПС пак: Сега видях нещо! След 20-ти и от 25-ти, силен бичи пазар.
koko аз имам дълги от 3389 с цел 3520/50 зоната.Ако я бием тази зона виждам 3640/60 и едва при преодоляване на 2-рата зона мисля,че по часовите ще обърнем тренда нагоре.Дай графика да ти видим идеята
anon6706 да не врътнат кранчето и на тока олигарсите
Вчера в "На 4 очи", бившият изп. директор на Булгаргаз имаше много интересна теза, която днес не виждам да се тиражира по медиите. Тя наистина е апокалиптична, но той твърдеше, че основният проблем е в това, че Газпром си е изчерпал находищата, а не е разработвал нови. Поне аз така го разбрах.
Няма да е за първи път в историята, Русия да бъде колоса на глинени крака. Този път обаче, ще го духаме всички.
В тоя ред на мисли искам да попитам следното.
Някои смятал ли е колко струват 1000 кубически метра газ
по текущи борсови цени?????
Колко долара приблезително?????
Благодаря предварително за усилието,
ако некои все пак реши да сметне !!!
Коментар