IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ManUtd
    Който е пропуснал да скъсява евра в петък на 1.3560 или днес на 1.3420, може да се пробва на сегашния ритест в 1.3370.
    Без добавена стойност на услугата. :-)
    ----------------------------
    Berbo count: 8
    We'll Keep the Red Flags Flying High
    аз купих 3362 цел 1.50

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould

Стария анализ от миналата година: http://media.snimka.bg/1626/009507746-big.jpg Слязохме под 1.3790 и коментара е излишен. 5 - та нямаше.

Датите за обръщане на пазара, за тази година, още ме мъзи да ги правя, така, че засега без дати

ПС: Ако не сте вече на къси мисля, че човек не бива да бърза да ги заема. По-добре да се изчака едно евентуално покачване, което за мен е веротно и да се търсят по-високи нива за вход. 1.3300 се още държи пазара
      евала Jay. Не си само ти, и аз очаквам еврото да се срине спрямо доларът.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        Първоначално изпратено от kritelin
        anon6706 да не врътнат кранчето и на тока олигарсите
        Вчера в "На 4 очи", бившият изп. директор на Булгаргаз имаше много интересна теза, която днес не виждам да се тиражира по медиите. Тя наистина е апокалиптична, но той твърдеше, че основният проблем е в това, че Газпром си е изчерпал находищата, а не е разработвал нови. Поне аз така го разбрах.
        Няма да е за първи път в историята, Русия да бъде колоса на глинени крака. Този път обаче, ще го духаме всички.
        В тоя ред на мисли искам да попитам следното.
        Някои смятал ли е колко струват 1000 кубически метра газ
        по текущи борсови цени?????
        Колко долара приблезително?????

Благодаря предварително за усилието,
        ако некои все пак реши да сметне !!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
          А пък аз освен че си стискам късите $/швф току що се нахулих и с дълъг Паунд/ейна от 134,007
          Стоп на 134,2 да не съм валат

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
            anon6706 да не врътнат кранчето и на тока олигарсите
            Вчера в "На 4 очи", бившият изп. директор на Булгаргаз имаше много интересна теза, която днес не виждам да се тиражира по медиите. Тя наистина е апокалиптична, но той твърдеше, че основният проблем е в това, че Газпром си е изчерпал находищата, а не е разработвал нови. Поне аз така го разбрах.
            Няма да е за първи път в историята, Русия да бъде колоса на глинени крака. Този път обаче, ще го духаме всички.

Коментар

• anon6706 да не врътнат кранчето и на тока олигарсите

Коментар

• А пък аз освен че си стискам късите $/швф току що се нахулих и с дълъг Паунд/ейна от 134,007

Коментар

Какво става днес бе хора? Много тихо във валутния раздел - Да не сте фенове на Челси всичките? :-)
                  ManUtd, поздравления за убедителната победа. Аз не съм голям футболен запалянко, но също се радвам. Първо, заради Бербатов и второ, че забиха още един пирон в ковчега на руските олигарси.

Коментар

• Стария анализ от миналата година: http://media.snimka.bg/1626/009507746-big.jpg Слязохме под 1.3790 и коментара е излишен. 5 - та нямаше.

Датите за обръщане на пазара, за тази година, още ме мъзи да ги правя, така, че засега без дати

ПС: Ако не сте вече на къси мисля, че човек не бива да бърза да ги заема. По-добре да се изчака едно евентуално покачване, което за мен е веротно и да се търсят по-високи нива за вход. 1.3300 се още държи пазара
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Според вас линията през върховете на 22.07.2008 и 22.09.2008 (с данни вероятно на тенфор) на този адрес http://www.netdania.com/Products/Net...etStation.aspx важи ли за подкрепа ?

Коментар

• Ot tuk moje i kasi da se pusnat1,3370 i stop1,3430. Celta e okolo 1,30.

Коментар

• Нещо бях ентусиазиран от вчерашната победа, ама тук не върви дискусията.
                          Може би не сте фенове на Челси, ами просто сте дълги на евра. Над 1.3435 ще изгрее слънце (малко през облак) за дългите, ама не мога да ви го пожелая, щото там ми е стопа на петъчните къси от 1.3568. :-)
                          Хайде успехи, ще намина по-късно следобед да видя дали Димов ми е отговорил на въпроса за Броенето.

Коментар

Първоначално изпратено от jennny
                            това е щото не пиша аз, та да наскочат сите
                            Хе хе, сега ще ти наскачат мъжкарите от стадото като им замирише на женско. :-)
                            Ето, аз съм първият. :-)
                            Дръпнахме ли кинтите от делтите в събота?
                            реших да не влизам: рецепционистката имаше по-готини сандалки от моите новите...

Коментар

• Първоначално изпратено от jennny
                              Хе хе, сега ще ти наскачат мъжкарите от стадото като им замирише на женско. :-)
                              Ето, аз съм първият. :-)
                              Дръпнахме ли кинтите от делтите в събота?

Коментар

Какво става днес бе хора? Много тихо във валутния раздел - Да не сте фенове на Челси всичките? :-)

Коментар

Working...
                                X