IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould
    Признаваме те единодушно за най-великия трейдър и анализатор.
    ...Засега освен "Колко съм велик" друго не сме чули от теб, и по-принцип нямам нищо против да споделям нещо, но желая нещо в замяна. Като казвам нещо, е хубаво и аз нещо полезно да науча.
    Първо искам да ти благодаря за признанието, макар и от пиедестала на твойта компетентност да не значи нищо, все пак е от сърце. :-)

Преди няколко дни един друг съфорумец ме обвини, че нищо "реално" не съм казвал. Почва да ми писва.

Трябва да си доста "кон с капаци" за да не осъзнаеш, че освен позициите които съм обявявал и които дефакто не са кой знае каква помощ за четящите, съм написал достатъчно много истини и практически приложими, базисни принципи за трейдинг, без да получавам "нещо в замяна", като изключим забавлението. :-)

Ще взема малко да си почина, че ако за инвестора постовете ми са полезни "импресии", за четящите материал със съмнителна полезност, то за мен самия почват да са малко вредни.

Успехи ви желая.
    ----------------------------
    Berbo count: 8
    We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Джеи, Манчо не е нов, но за разлика от преди прераждането си наистина има напрадьк -кат вика ДеНиро в "Анализираи това" Мнооого си добьр - катарзиса които е станал е ОК, проблема е в характера които е непроменен

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
        Първоначално изпратено от mechka 429
        Вече те разбрах, но мойта идейка е да си се пусне оферта, която си чака, защото може да стане бързо и да не го видим с човешко око :-)
        Ако е корекция, каквато Крити, Джей и аз мислим че е ,( макар че на втория не му е много ясно какво точно мисли :-)), няма как да го направи с бързина невидима за човешкото око. :-)
        Е то може и да задържи някое време, но сам знаеш, че номерът е да хванеш първото благодатно движение.
        Според мен също е корекция, и сме в уж началото на вълната C.
        (Като мине месец и ще разберем коя е била ) )))))

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429
          Вече те разбрах, но мойта идейка е да си се пусне оферта, която си чака, защото може да стане бързо и да не го видим с човешко око :-)
          Ако е корекция, каквато Крити, Джей и аз мислим че е ,( макар че на втория не му е много ясно какво точно мисли :-)), няма как да го направи с бързина невидима за човешкото око. :-)
          С други думи ако вземе че го направи така, просто няма да е за сел.

Коментар

• ManUtd ти да не би да правиш анализи на база астрология
            Понеже гледаш съвпадение на дати с колегата JayGould........та да питам.......

Почитания и успех на пазара !
            Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Вече те разбрах, но мойта идейка е да си се пусне оферта, която си чака, защото може да стане бързо и да не го видим с човешко око
              Все пак лошите батковци в Америка вече са на работа и може да запретнат ръкавите за обедната почивка ))))))

Коментар

Ок. Вземи се успокой малко
                Превъзбуден съм от снощната победа. Зададох ти приятелски, прост въпрос, ти се дърпаш. Нали не си мислиш, че знаеш някакви тайни за пазара, които никой друг не знае? :-) Че в такъв случай бих се притеснил за психическото ти здраве.
                Играта си е твоя масторе, обаче имай предвид, че инатът носи най-големите погроми ))
                Мечка, нещо не можем да се разберем, нали за да го селна от 1.35 трябва някой да я излъчи тая котировка? Когато и ако тогава все още става за сел ще го селна, а докато тоя светъл момент дойде защо да не купя дотам. Говорим за едно и също нещо, само дето 1.3380 го имаше а 1.35 още го няма. Нали разбираш?

Коментар

Първоначално изпратено от Jay Gould
                  Що, ти при кой ще ме пратиш да се уча?
                  Лично аз щях да те поема, ако не ти беше вече промит мозъка с абсурдни инфантилни заблуди, но на тоя етап връщане назад няма. :-)
                  Ок. Признаваме те единодушно за най-великия трейдър и анализатор. Вземи се успокой малко сега А сега, без да се сърдиш - Появил си се съвсем скоро (след година я си на пазара, я не), анонимен си (много те знаем какъв си в действителност). Засега освен "Колко съм велик" друго не сме чули от теб, и по-принцип нямам нищо против да споделям нещо, но желая нещо в замяна. Като казвам нещо, е хубаво и аз нещо полезно да науча. С някой хора като коко, feelgood и още някой джентълмени от тук (да ме извинят, че не ги споменавам) бих се видял с удоволствие като дойда в София или те дойдат във Варна. Защото взаимно можем да сме си полезни, пък и няма да си раздваме обидни квалификации един друг дори да имаме различия. Та така стоят нещата човече.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Както съм писал "бая" е за 1.3510, так че не бърка по никакъв начин села от 1.35.
                    Просто обичайно се търгува каквото има на пазара, а не каквото МОЖЕ би ще има. :-)
                    Евалата на Юнайтед. Сори за спама, ама пак не мога да се стърпя. :-):-);-)
                    Играта си е твоя масторе, обаче имай предвид, че инатът носи най-големите погроми ))

Коментар

Що, ти при кой ще ме пратиш да се уча?
                      Лично аз щях да те поема, ако не ти беше вече промит мозъка с абсурдни инфантилни заблуди, но на тоя етап връщане назад няма. :-)
                      Просто видях едно вярно нещо и веднага ми стана интересно на каква база е, т.е. дали е закономерност при теб или просто случайност. Това е.

Коментар

Първоначално изпратено от Jay Gould
                        Сам съм се учил, но нито е по Ган (В случая с датите), нито е астрология (С астрология не се занимавам).
                        Това че сам си се учил не е на добрe, IMHO, но че не е Ган и астрология е вече интересно. Какво е?
                        Може и на лично.
                        Що, ти при кой ще ме пратиш да се уча? Може и на лична.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Аз виждам единствено възможност за връщане над 1.40,но тя е с много въпросителни.Долу около 1.33 ако това се приеме като 2-но дъно 1.43 излиза като цел след задействането на формацията т.е. над 1.3797 - при минаване над това ниво ще бъде сложен край и на мечия тренд на 4ч.В подкрепа на евентуално 2-но дъно може да бъде дивергенцията при macd на 4ч,но тя все още не е задействана.

Коментар

Сам съм се учил, но нито е по Ган (В случая с датите), нито е астрология (С астрология не се занимавам).
                            Това че сам си се учил не е на добрe, IMHO, но че не е Ган и астрология е вече интересно. Какво е?
                            Може и на лично.
                            Манчестъре, по-добре вместо бай пробвай сел от 1,35 (според скромното ми мечкарско мнение разбира се.)
                            Евалата на Юнайтед, как насраха Челси. Бой, бой и пак бой за кухия бразилски треньор )))
                            Както съм писал "бая" е за 1.3510, так че не бърка по никакъв начин села от 1.35.
                            Просто обичайно се търгува каквото има на пазара, а не каквото МОЖЕ би ще има. :-)
                            Евалата на Юнайтед. Сори за спама, ама пак не мога да се стърпя. :-):-);-)

Коментар

• Бербатов - не отричам че позна - не си прав според мен за това че 1.50 го няма - за 1.32 обаче да има го но след 1.37 - ако имам време- ще пусна графика

Коментар

• Манчестъре, по-добре вместо бай пробвай сел от 1,35 (според скромното ми мечкарско мнение разбира се.)
                                Евалата на Юнайтед, как насраха Челси. Бой, бой и пак бой за кухия бразилски треньор )))

Коментар

Working...
                                X