IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kaloian
    днес ще борим ли 9500 DOW как мислите
    А ти?

Коментар

• днес ще борим ли 9500 DOW как мислите

Коментар

• Добър вечер !

Нека, ако някой знае, как да си вкарам изършените сделки от detailed statement файла, обратно на графиката и да ми се появят като пунктирни линийки както става когато от хисторито се придърпа сключена сделка, да ми даде информация. Може и на лично, много ще съм благодарен.
        Лека вечер
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
          Аз имах в петък австралиец/долар, но се затвори на +10.
          Днеска сутринта отворих късо от 0.6862 и стопа пак е на +10.
          Сега му се чудя дали да го приместя на +1 или
          да го оставя както си е.
          Не мога да ти кажа за стопа, защото не ползвам такива при средно и дългосрочни позиции. Онзи ден писах за това. Виждам AUD/USD доста по-надолу от сегашните нива, но не мога да гарантирам, че няма да има технически движения в обратна посока. Също ще бъде важно изказването на Трише, но то няма да обърне тренда.
          Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
            Хайде да сменим темата:
            Някой остави ли си къси AUD, NZD и ZAR от миналата седмица? Или всички пак чакате паритет с долара при тях? Който ще дойде малко след като евро/долар "удари" 1.85, естествено.
            Аз имах в петък австралиец/долар, но се затвори на +10.
            Днеска сутринта отворих късо от 0.6862 и стопа пак е на +10.
            Сега му се чудя дали да го приместя на +1 или
            да го оставя както си е.

Привет anon6706 !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• http://vbox7.com/play:6747cdfd&ef=1

Коментар

• Първоначално изпратено от danchoto
                А и друго, чудя се никои ли не гледа драмата в EUR/ JPY и гепито и не е ли ясно какво става?
                При евро/йена започна движение, което очаквах да се случи след 15ти. Изпуснах го, защото се бях насочил повече към комодити валутите, но след 15ти пак ще има игра, вече малко по-различна (при евро/паунд).
                Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                  Хайде да сменим темата:
                  Някой остави ли си къси AUD, NZD и ZAR от миналата седмица? Или всички пак чакате паритет с долара при тях? Който ще дойде малко след като евро/долар "удари" 1.85, естествено.
                  Anon, поздрави и много успехи ти желая
                  Къси гепита и AUD/ JPY си имам и няма по щастлив от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от danchoto
                    " USD е новия кери трейд "
                    Anon го прозря пръв, но не ми пречи в последно време да се ръководя от това.
                    Успех
                    Това явно никои не му обърна внимание, не е лошо обаче да се има предвид
                    А и друго, чудя се никои ли не гледа драмата в EUR/ JPY и гепито и не е ли ясно какво става?

Коментар

• Хайде да сменим темата:

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        Първоначално изпратено от Jay Gould
                        Първоначално изпратено от koko
                        Джеи, Манчо не е нов, но за разлика от преди прераждането си наистина има напрадьк -кат вика ДеНиро в "Анализираи това" Мнооого си добьр - катарзиса които е станал е ОК, проблема е в характера които е непроменен
                        Сигурно не е нов щом го казваш , ама ако се отнасяме малко по любезно един с друг, мисля ще е по-добре. Ако някой идва към Варна да свирне да се видим, а аз преди да тръгна за София, ще пиша на лична.
                        Форекса брато е болест, всички малко или повече страдаме от зависимост, а има и странични ефекти които при всеки са различни хехе - лошо нема

Добавка в лонг чака 3276 стоп под 3241
                        ) Прав си! Аз пък съм къс отново и малко съжалявам, че закрих късите си (по времето когато пуснах анализите) за да сложа дълги и да направя няколко експеримента (неуспешни Не се получи да ебем дявола у въздуха ).

Първоначално изпратено от ManUtd
                        ....
                        ManUtd или Манчо или както си. Ева ли някой има против писаниците ти или на кой да е форумец. Само идеята ми е да спазваме малко добър тон в тази тема (става и да попържаме ама по-рядко ). Критиките ти относно обозначението на броенето ги приемам (отдавна съм ти го написал) , но приеми и ти, че някой хора може да имат малко по-различно мнение (броя си ги за по-лесно по този начин) или начин на работа от твоя. Ако някой някъде е видял нещо полезно (както аз съм виждал тук) и му е помогнало в анализа или трейдинга, то значи от всеки е имало полза, дори да е зелен новобранец. Това е.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                          Първоначално изпратено от koko
                          Джеи, Манчо не е нов, но за разлика от преди прераждането си наистина има напрадьк -кат вика ДеНиро в "Анализираи това" Мнооого си добьр - катарзиса които е станал е ОК, проблема е в характера които е непроменен
                          Сигурно не е нов щом го казваш , ама ако се отнасяме малко по любезно един с друг, мисля ще е по-добре. Ако някой идва към Варна да свирне да се видим, а аз преди да тръгна за София, ще пиша на лична.
                          Форекса брато е болест, всички малко или повече страдаме от зависимост, а има и странични ефекти които при всеки са различни хехе - лошо нема

Добавка в лонг чака 3276 стоп под 3241

Коментар

• 1.333333333 магическото число беше преодоляно
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Време е да се намеси някоя палава дама за успокояване на страстите.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X