Първоначално изпратено от kaloian
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добър вечер !
Нека, ако някой знае, как да си вкарам изършените сделки от detailed statement файла, обратно на графиката и да ми се появят като пунктирни линийки както става когато от хисторито се придърпа сключена сделка, да ми даде информация. Може и на лично, много ще съм благодарен.
Лека вечерТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redАз имах в петък австралиец/долар, но се затвори на +10.
Днеска сутринта отворих късо от 0.6862 и стопа пак е на +10.
Сега му се чудя дали да го приместя на +1 или
да го оставя както си е.
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Хайде да сменим темата:
Някой остави ли си къси AUD, NZD и ZAR от миналата седмица? Или всички пак чакате паритет с долара при тях? Който ще дойде малко след като евро/долар "удари" 1.85, естествено.
Днеска сутринта отворих късо от 0.6862 и стопа пак е на +10.
Сега му се чудя дали да го приместя на +1 или
да го оставя както си е.
Привет anon6706 !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от danchotoА и друго, чудя се никои ли не гледа драмата в EUR/ JPY и гепито и не е ли ясно какво става?
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Хайде да сменим темата:
Някой остави ли си къси AUD, NZD и ZAR от миналата седмица? Или всички пак чакате паритет с долара при тях? Който ще дойде малко след като евро/долар "удари" 1.85, естествено.
Къси гепита и AUD/ JPY си имам и няма по щастлив от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от danchoto" USD е новия кери трейд "
Anon го прозря пръв, но не ми пречи в последно време да се ръководя от това.
Успех
А и друго, чудя се никои ли не гледа драмата в EUR/ JPY и гепито и не е ли ясно какво става?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от kokoДжеи, Манчо не е нов, но за разлика от преди прераждането си наистина има напрадьк -кат вика ДеНиро в "Анализираи това" Мнооого си добьр - катарзиса които е станал е ОК, проблема е в характера които е непроменен
Добавка в лонг чака 3276 стоп под 3241) Прав си! Аз пък съм къс отново и малко съжалявам, че закрих късите си (по времето когато пуснах анализите) за да сложа дълги и да направя няколко експеримента (неуспешни
Не се получи да ебем дявола у въздуха
).
Първоначално изпратено от ManUtd....). Критиките ти относно обозначението на броенето ги приемам (отдавна съм ти го написал) , но приеми и ти, че някой хора може да имат малко по-различно мнение (броя си ги за по-лесно по този начин) или начин на работа от твоя. Ако някой някъде е видял нещо полезно (както аз съм виждал тук) и му е помогнало в анализа или трейдинга, то значи от всеки е имало полза, дори да е зелен новобранец. Това е.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от kokoДжеи, Манчо не е нов, но за разлика от преди прераждането си наистина има напрадьк -кат вика ДеНиро в "Анализираи това" Мнооого си добьр - катарзиса които е станал е ОК, проблема е в характера които е непроменен
Добавка в лонг чака 3276 стоп под 3241
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoДжеи, Манчо не е нов, но за разлика от преди прераждането си наистина има напрадьк -кат вика ДеНиро в "Анализираи това" Мнооого си добьр - катарзиса които е станал е ОК, проблема е в характера които е непромененhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар