If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази мижитурка Фуджи прави коренно противоположни мнения през 10 дни. Който се осмелил да пусне дълго EURJPY - осмелил. Другите да гледат мача. Евала на ССтоилов, че издебна баш дъното оня ден в 2ам и си взе профита от USDJPY!
Вижте DAX как дивергира на 1 час. и 30 минути.
Тука може да се получи хубаво изсипване, а има и близък стоп.
Аз ще се пробвам. с една къса от 5710 стоп 5765 таргет 5500 ориентировъчно. Ако тръгне надолу до утре ще го дефинирам според структурата на движението.
Не е препоръка.
По-далеч от 5560 не бих се пробвал. По-скоро 5820. Не е препоръка.
Тази мижитурка Фуджи прави коренно противоположни мнения през 10 дни. Който се осмелил да пусне дълго EURJPY - осмелил. Другите да гледат мача. Евала на ССтоилов, че издебна баш дъното оня ден в 2ам и си взе профита от USDJPY!
Вижте DAX как дивергира на 1 час. и 30 минути.
Тука може да се получи хубаво изсипване, а има и близък стоп.
Аз ще се пробвам. с една къса от 5710 стоп 5765 таргет 5500 ориентировъчно. Ако тръгне надолу до утре ще го дефинирам според структурата на движението.
Не е препоръка.
Това е банката от която тръгват над 90% от пазарните слухове... Ако те кажат нещо правете точно обратното. А личното ми мнение е че под 1,40 китайците със светнали от радост очи ще прибират всяко евро!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
The Bank of NY Mellon expects the Euro to decline from current levels to 1.3600 in the 4th quarter of the year, and pick up to 1.4000 by firs quarter next year.
Ако не Форекс търговия, поне любов се завъртя в темата.
Има сърдити, има търсени, има и търсещи....
Поздрави, Anon, гледайки индексите ми идва идея за дълъг паунд по всички фронтове, ти как го мислиш?
Аз ще изчакам. Нека има 1-2 сесии в САЩ с отрицателни индекси, да видя как ще се държи и тогава ще решавам. Не е ясно и с влечугото какво ще става. В Германия трябва да стане пазарлъка - корпорациите ли ще подкрепи новото управление или работниците и пенсионерите.
Поздрави.
Трише не веднъж е споделял че е задължително да се запази доверието,което ме навява на мисълта за по съсредоточени действия към социалната.поддържането на лихвата подкрепя думите му.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар