IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.14

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съжалявам но трябва да пътувам и няма да мога да коментирам
    Ето анализа за днес(
    http://forum.investor.bg/viewtopic.p...018444#1018444

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Най-големият ташак ще е ако кабела ми вземе профита а юрото се законтри под 4670 - за 30на пипа кабелярката не успя при напъна - очаквам още един нагоре но да видим - целя 100п махам вторият профит на 200п http://golohoro.hit.bg/gpb-usd%204h%202.gif

Лека вечер на всички
      Мууууууууууу хаааааааааааааа
      Ташака верно стана - имам задействан ТП при кабела, доверих се на техниката и при доларова сесия продадох евро и купих кабел и о чудо кабела излезе а и еврото се държи прилично - сега остава и то да ми задейства профитите насите къси от 48 насам хехе, жалко че за кабела вчера никой не прие облога който предложих за пипирудата

Коментар

• Първоначално изпратено от jose
        Първоначално изпратено от xemus
        мама .... много Благодаря !!!

вярвам че си изкярил от днескашната рошавост
        mmamassian и аз като тебе имам по-дългосрочна стратегия.Купил съм евро на 1.4784 с цел 1.5150.Мисля си че настоящото движение е корекция до 1.4450 или най-много 1.4250 като при тези нива може да се правят дълги добавки.Може да се пусне една пут опция за жедж.
        жожо ... оти ме цитираш бре маскара ... ни знаш за кво сме си говорили ни знаш за кво приказваш .... нидей тей ... мама има лс ... отзивчив (когато няма работа около екрана ) мчи пиши му бря ... нидей мъ путреби за свързващо звено ...

успешна лека нощ ...

П.П. дълго може да се пробва сега макар че жълти злобни китайчета дебнат навсякъде ... именно затова едно късичко с цели под 4580 мога да пусна да си пренощуват ....

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus

mmamassian и аз като тебе имам по-дългосрочна стратегия.Купил съм евро на 1.4784 с цел 1.5150.Мисля си че настоящото движение е корекция до 1.4450 или най-много 1.4250 като при тези нива може да се правят дълги добавки.Може да се пусне една пут опция за жедж.
          Състраданието не е добродетел

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Първоначално изпратено от danchoto
            Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Гейшата момчета....там е истината....теста на 75.00 и надолу е неИзбежен
            Тц, Пера, защо да ходи натам а?
            А защо неееееееее........ее.е.е.е.е...... ;-)
            Ми щото е друга година

Коментар

• Първоначално изпратено от danchoto
              Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              А защо неееееееее........ее.е.е.е.е...... ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов

Коментар

• Гейшата момчета....там е истината....теста на 75.00 и надолу е неИзбежен

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                    Първоначално изпратено от anon6706
                    Ако не Форекс търговия, поне любов се завъртя в темата.
                    Има сърдити, има търсени, има и търсещи....
                    Поздрави, Anon, гледайки индексите ми идва идея за дълъг паунд по всички фронтове, ти как го мислиш?
                    Аз ще изчакам. Нека има 1-2 сесии в САЩ с отрицателни индекси, да видя как ще се държи и тогава ще решавам. Не е ясно и с влечугото какво ще става. В Германия трябва да стане пазарлъка - корпорациите ли ще подкрепи новото управление или работниците и пенсионерите.
                    Поздрави.
                    Ми и аз се чудя, но все повече си мисля че следващата силно отрицателна вълна на борсите ще я оставят за 2010, кой знае А това с паунда си е преиграване в момента, макар че ако помниш обикновено съм мечка там

Коментар

• В Германия сигурно ще е някъде посредата... от части определни корпорации ще бъдат подкрепени, но ще се наблегне на соц. политиката.

Поздрави, Anon, гледайки индексите ми идва идея за дълъг паунд по всички фронтове, ти как го мислиш?
                      Аз ще изчакам. Нека има 1-2 сесии в САЩ с отрицателни индекси, да видя как ще се държи и тогава ще решавам. Не е ясно и с влечугото какво ще става. В Германия трябва да стане пазарлъка - корпорациите ли ще подкрепи новото управление или работниците и пенсионерите.
                      Поздрави.
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от danchoto
                        Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                          P.S. Много готин форум е станал думи нямам

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus

Днеска имах работа следобед и не съм стоял пред екрана и си останах с минусите, но няма проблем. Основните ми позиции са дългосрочни и там всичко е по план. Тези скалпове, които поствам тук са само за чесане на крастата и за да не правя глупости по основните.

Коментар

• мама .... много Благодаря !!!

Коментар

• Ако не Форекс търговия, поне любов се завъртя в темата.

Коментар

Working...
                                X