If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най-големият ташак ще е ако кабела ми вземе профита а юрото се законтри под 4670 - за 30на пипа кабелярката не успя при напъна - очаквам още един нагоре но да видим - целя 100п махам вторият профит на 200п http://golohoro.hit.bg/gpb-usd%204h%202.gif
Лека вечер на всички
Мууууууууууу хаааааааааааааа
Ташака верно стана - имам задействан ТП при кабела, доверих се на техниката и при доларова сесия продадох евро и купих кабел и о чудо кабела излезе а и еврото се държи прилично - сега остава и то да ми задейства профитите насите къси от 48 насам хехе, жалко че за кабела вчера никой не прие облога който предложих за пипирудата
mmamassian и аз като тебе имам по-дългосрочна стратегия.Купил съм евро на 1.4784 с цел 1.5150.Мисля си че настоящото движение е корекция до 1.4450 или най-много 1.4250 като при тези нива може да се правят дълги добавки.Може да се пусне една пут опция за жедж.
жожо ... оти ме цитираш бре маскара ... ни знаш за кво сме си говорили ни знаш за кво приказваш .... нидей тей ... мама има лс ... отзивчив (когато няма работа около екрана ) мчи пиши му бря ... нидей мъ путреби за свързващо звено ...
успешна лека нощ ...
П.П. дълго може да се пробва сега макар че жълти злобни китайчета дебнат навсякъде ... именно затова едно късичко с цели под 4580 мога да пусна да си пренощуват ....
mmamassian и аз като тебе имам по-дългосрочна стратегия.Купил съм евро на 1.4784 с цел 1.5150.Мисля си че настоящото движение е корекция до 1.4450 или най-много 1.4250 като при тези нива може да се правят дълги добавки.Може да се пусне една пут опция за жедж.
Ако не Форекс търговия, поне любов се завъртя в темата.
Има сърдити, има търсени, има и търсещи....
Поздрави, Anon, гледайки индексите ми идва идея за дълъг паунд по всички фронтове, ти как го мислиш?
Аз ще изчакам. Нека има 1-2 сесии в САЩ с отрицателни индекси, да видя как ще се държи и тогава ще решавам. Не е ясно и с влечугото какво ще става. В Германия трябва да стане пазарлъка - корпорациите ли ще подкрепи новото управление или работниците и пенсионерите.
Поздрави.
Ми и аз се чудя, но все повече си мисля че следващата силно отрицателна вълна на борсите ще я оставят за 2010, кой знае А това с паунда си е преиграване в момента, макар че ако помниш обикновено съм мечка там
В Германия сигурно ще е някъде посредата... от части определни корпорации ще бъдат подкрепени, но ще се наблегне на соц. политиката.
Първоначално изпратено от anon6706
Първоначално изпратено от danchoto
Първоначално изпратено от anon6706
Поздрави, Anon, гледайки индексите ми идва идея за дълъг паунд по всички фронтове, ти как го мислиш?
Аз ще изчакам. Нека има 1-2 сесии в САЩ с отрицателни индекси, да видя как ще се държи и тогава ще решавам. Не е ясно и с влечугото какво ще става. В Германия трябва да стане пазарлъка - корпорациите ли ще подкрепи новото управление или работниците и пенсионерите.
Поздрави.
Поздрави.
Днеска имах работа следобед и не съм стоял пред екрана и си останах с минусите, но няма проблем. Основните ми позиции са дългосрочни и там всичко е по план. Тези скалпове, които поствам тук са само за чесане на крастата и за да не правя глупости по основните.
Коментар