IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....

но съобразявайки се с това че във всеки един момент тази информация може да изтече в пресата то би трябвало значително да повишиме
    риска

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
      значи инвеститорите, чакат фундамента да се развърти (щото на макро ниво трябва време) .... следва: инвеститорите са фундаменталисти. .... това е положението.
      Значи, фундаментът е начин на мислене, но трябва да го правиш правилно. Ако мислиш по този начин, това не ти гарантира правилна търговия. Била тя инвеститорска или спекулантска. По фундамент може да търгуваш и на 20 пипа.
      Ако си осредня сделките последните години, едва ли средната печалба на сделка ще ми е над 50 пипа.
      Last edited by anon6706; 23.06.2011, 15:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        При инвеститорите хоризонтът обикновено е по-дълъг и те се старят да спечелят косвено от бизнеса или инструмента (дълг на държава, което си е пак вид бизнес). Накратко - инвеститорите чакат някой друг да им спечели от вложените пари и да им изплати дивидент или да им увеличи акцията.
        Спекулантът разчита само на себе си.
        Това е най-общо.
        значи инвеститорите, чакат фундамента да се развърти (щото на макро ниво трябва време) .... следва: инвеститорите са фундаменталисти. .... това е положението.

Коментар

предполагам има някаква времева разлика между двата персонажа.
          Да питам, с цел фокусиране:
          Търговеца на новини, фундаменталист ли е или не?
          При инвеститорите времевият хоризонт обикновено е по-дълъг и те очакват да спечелят косвено от бизнеса или инструмента (дълг на държава, което си е пак вид бизнес). Накратко - инвеститорите чакат някой друг да им спечели от вложените пари и да им изплати дивидент или да им увеличи стойността на инструмента.
          Спекулантът разчита само на себе си.
          Това е най-общо.

Коментар

• ....

може едно шортче на евро/долар ако гърчетата фалират

вече се спомена че преките експозиции на щатските банки във гръцки дълг са минимални
            и ако до
            евентуалния фалит не стане ясно
            какъв е размера на непреките мисля че доларовата позиця е безопасна

Коментар

• още малко надоле -- спайк до 4175 и аз мащам късите
              на мен ми се вижда силна съпротива 4150-75 / па нека еврото нямало съпорт и било на фрии фол / , макар че днес едва ли ще ми е до дълги , но никога ---не се знае
              мойто мнение за озито е че 1.05 ще издържи .....дори и да се види нещо надоле 1.0425-35 МА100 -- ще излети пак нагоре
              успехи на всички

Коментар

• да и аз го видях това за 1.17 франка за евро а като се спомня колко пищяха от националната банка когато беше около 1.30
                молим?айде нема нужда

Коментар

Едното е начин на мислене, другото е начин на търговия.
                  предполагам има някаква времева разлика между двата персонажа.
                  Да питам, с цел фокусиране:
                  Търговеца на новини, фундаменталист ли е или не?

Коментар

Аноне, утрепи ме, ама вече нищо не разбирам. ...........

Фундаменталистите инвеститори ли са или спекуланти.
                    Едното е начин на мислене, другото е начин на търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                      имах напредвид за новите рекорди и дълбаенето което се вижда на графиките и затова се изразих ирони4но като казах миньорска среща
                      Аз и за това не се учудвам когато се споделят нива тук 1,75-1,85 при евро или обратното 0,85-0,75

Така ,че всичко е възможно след като някои са решили ,че какъв е проблема да станат тези нива,след като виждаме какви ли не неща до тук.

в Добавка за EUR/CHF вчера или онзи ден прочетох ,че анализаторите на някаква банка виждат даже нива от порядъка на 1,17

ОТ мен слагам още 1-3 фигури за да е по пълно дълбането

Коментар

.... зад повечето инвеститори наистина не стои грам мозък и затова ги наричат така. Виж, спекулантите са друго нещо.
                        Аноне, утрепи ме, ама вече нищо не разбирам. ...........

Фундаменталистите инвеститори ли са или спекуланти.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                          ако набият шут на гърция се сещам за една банкова система която ще крашне
                          Сигурно говориш за тази с дъщерните банки.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                            И аз Ама пък. Какъв бизнес ще се отвори. За по-пресметливите...
                            Custodite sortem vestram

Коментар

Съществува реална възможност държава от Еврозоната да обяви банкрут, а впоследствие да напусне и самата Еврозона. Отделно, новините от цял свят показват спад в икономическите показатели.
                              Освен това - Да, зад повечето инвеститори наистина не стои грам мозък и затова ги наричат така. Виж, спекулантите са друго нещо.

П.П. Затова и в САЩ искат да изхвърлят от пазарите спекулантите. Тогава стадото ще може да се угоява, без наличието на вълци. Демек - спираме еволюционния процес.

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                                имаме миньорска среща имам 4увството 4е зад пове4ето инвеститори не стой грам моззък а само страх и действат първосигнално
                                Съществува реална възможност държава от Еврозоната да обяви банкрут, а впоследствие да напусне и самата Еврозона. Отделно, новините от цял свят показват спад в икономическите показатели.
                                Освен това - Да, зад повечето инвеститори наистина не стои грам мозък и затова ги наричат така. Виж, спекулантите са друго нещо.

П.П. Затова и в САЩ искат да изхвърлят от пазарите спекулантите. Тогава стадото ще може да се угоява, без наличието на вълци. Демек - спираме еволюционния процес.
                                Last edited by anon6706; 23.06.2011, 14:31.

Коментар

Working...
                                X