IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
    еврото гледам, че пъпли нагоре, но за сега в рамките на посочените нива ми е мъгливо. Има не малки шансове да се развие АБЦ-то, което на разбираем език значи корекция с нормална структура. Целите при осъществяване на пробива са минимум 4250.

незнам , ма трябва да дишаме във врЪта на 45 фигурата / утре сабахлем ,преди да се събудим /
    ма гладна кокошка --просо сънува
    та и никой не ме пита
    п.с.ко ще е нагоре ----- ще трябва да ускорява вече , 4250 мое да се размине с него и ще стане Ц скъсено
    лека на всички

Коментар

• По тази логика , нищо не е на цената на която е и никъде нищо не е вярно На мен ми върши работа ,дано и на вас
      Не не ,има скала с обеми изтъргувани в реално време .Цъкни бутона изобразяващ скала под зума .
      Last edited by dani de vito; 23.08.2011, 23:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
        Мисля си за поредно увеличение на маржините Както при среброто преди може би месец

http://www.netdania.com/Products/liv...anceChart.aspx
        Виж сам ,може да бъркам ...Дано бъркам ...
        И евро-долар обемите ги има май
        Разгледах сайта. Ти приемаш за "изтъргувани обеми" динамиката в промяната на цената. Това има някаква логика, но при нерегулиран пазар не можеш да бъдеш сигурен как точно се движат паричните потоци.

П.П. Виждам, че и Спарт ти е отговорил. Но пак казвам - ако това ти носи успех - следвай го.
        Успех!

Коментар

Има една скала ,под зуума Дава в реално време ,с час и дата търгуваните обеми ,за злато по 100 унции.В 21.15 продадени над 11 000 000 договора по 100 унции Дано не съм прав
          Ами не си прав ...Инфото за което говориш е за приети/излъчени тикове от и към съвърите на нетданиа и няма нищо общо с реалните обеми идващи от фючър-търговията ....

По същата логика аз мога да ти дам съвсем други спот-"обеми" от друг бъкет - дали няма и аз да съм прав ,че моите са "по истински" от тия на нетданиа
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Говоря за следващи В края на тази ,или началото на другата седмица - т е скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Разбрах, че от "известно" време четеш форума, а от колко "известно" време търгуваш?
              Без този двуседмичен успешен период.
              Иначе - пожелавам ти успех!

П.П. И защото чакаш заяждания - Твоето не е ли малко на "тука има - тука нема"?
              три години на форекс пазара, 6 месеца реален, от две седмици по тази система :д има няма здраве да е

Коментар

Мисля си за поредно увеличение на маржините Както при среброто преди може би месец

При златото ги вдигнаха миналата седмица, така поне са ме уведомили.

Коментар

• еврото гледам, че пъпли нагоре, но за сега в рамките на посочените нива ми е мъгливо. Има не малки шансове да се развие АБЦ-то, което на разбираем език значи корекция с нормална структура. Целите при осъществяване на пробива са минимум 4250.

Коментар

• Мисля си за поредно увеличение на маржините Както при среброто преди може би месец

И евро-долар обемите ги има май
                    Last edited by dani de vito; 23.08.2011, 22:51.

Коментар

Има една скала ,под зуума Дава в реално време ,с час и дата търгуваните обеми ,за злато по 100 унции.В 21.15 продадени над 11 000 000 договора по 100 унции Дано не съм прав
                      Де Вито, няма как да имаш обемите, изтъргувани на спот пазара при златото. Все едно да ми кажеш, че в реално време получаваш изтъргуваните обеми в евро/долар.
                      Гледай контрактите.

Както и да е, щом си намерил индикатор - дано ти носи успех.

Коментар

Искаш да кажеш, че ще захване север ли тази вечер при азиатците?

Коментар

• къс пас

Скъсилите злато и сребро сме тук, в отговор на въпроса от вчера къде сме. Надявам се и Вие удължилите да сте тук, ако не са ви занулили акаунтите днес.

Поздрави на всички прибрали профит днес и късмет за утре пак.

Коментар

• Има една скала ,под зуума Дава в реално време ,с час и дата търгуваните обеми ,за злато по 100 унции.В 21.15 продадени над 11 000 000 договора по 100 унции Дано не съм прав

Коментар

• Първоначално изпратено от lambo Разгледай мнение
                              От известно време чета форума и виждам, че почти всичко е мерене на пишки и заяждане. Като ще си ги мерим нека ви покажа как върви моята търговия. Очаквам критиките и заяжданията да започнат, но ще ви кажа,че от около две седмици с 1000 доларов акаунт правя по 80-100 долара на ден. За мен това е повече от супер пък вие си говорете... За сериозните трейдъри ако имате въпроси ще отговарям на лични.
                              Бъдете здрави
                              Разбрах, че от "известно" време четеш форума, а от колко "известно" време търгуваш?
                              Без този двуседмичен успешен период.
                              Иначе - пожелавам ти успех!

П.П. И защото чакаш заяждания - Твоето не е ли малко на "тука има - тука нема"?

Коментар

нещо са се бъгнали. не им вервай

Коментар

Working...
                                X