IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
    Де Вито, и на мен много ми се иска днес да се е изтъргувало (продало) 10% от добитото злато последните 5 000 години, но не стават така нещата.

Коментар

• Система

От известно време чета форума и виждам, че почти всичко е мерене на пишки и заяждане. Като ще си ги мерим нека ви покажа как върви моята търговия. Очаквам критиките и заяжданията да започнат, но ще ви кажа,че от около две седмици с 1000 доларов акаунт правя по 80-100 долара на ден. За мен това е повече от супер пък вие си говорете... За сериозните трейдъри ако имате въпроси ще отговарям на лични.
      Бъдете здрави
      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        чак малко да уточним обемите, че ми стана интересно аз виждам 325000 контракта декемврийски ти къде гледаш тези цифри
        Остави го, младо е момчето и без да го обиждам. Нулите и контрактите ги няма за нищо.

Коментар

• netdania.com
          http://www.netdania.com/Products/liv...anceChart.aspx

Коментар

• http://www.cmegroup.com/trading/meta...ious/gold.html

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Тая пък коя е ? ....Добре , Комарджи и аз почвам да ти викам Анонимус да не счупя хатъра на Румито ....
              ще и спестя ника, щото съм ПИЧ.
              а с хатъра не е добре да си играеш. Аз лично избягвам.

Коментар

Те са най-несигурните Както и да е ,но голяма продажба пада ...може и да стигнат и обема натрупан за цялата история
                чак малко да уточним обемите, че ми стана интересно аз виждам 325000 контракта декемврийски ти къде гледаш тези цифри

Коментар

Те са най-несигурните Както и да е ,но голяма продажба пада ...може и да стигнат и обема натрупан за цялата история
                  Тука гледай обемите фрий. Достоверни са.
                  http://commoditycharts.com/commodity..._Futures/GCV11

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                    .. ама сега Румито ме нарича Анонимус...

Тая пък коя е ? ....Добре , Комарджи и аз почвам да ти викам Анонимус да не счупя хатъра на Румито ....
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Те са най-несигурните Както и да е ,но голяма продажба пада ...може и да стигнат и обема натрупан за цялата история

Коментар

• Добра ви вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Подозирам че ти е приятно , още повече че и на Нинчето й харесваше . А тя се светна от мене
                          Нничето... Нинчето... ама сега Румито ме нарича Анонимус... и аз мъж да се почувствам, а не като мангал от битака

Коментар

Националния дълг на Щатите съвпада като стойност с тази на официални източници
                            Абе едно е да взимаш данните от Трежърис на САЩ, съвсем друго от златните бонго-бонго мини в ЮАР. Второто е предполагаемо, нещо като данните за икономиката на Китай.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                              .... Мен питал ли ме някой, да ли ми е приятно да ме наричат Комарджи .... точно тебе питам .
                              Подозирам че ти е приятно , още повече че и на Нинчето й харесваше . А тя се светна от мене

ПС: Ти си по харен за разкулачване - имаш яхта със сестрички . Пък Реда има едно мършаво прасе дето с него -без него ....все тая ...Само хаби фуража и расте на дължина
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Националния дълг на Щатите съвпада като стойност с тази на официални източници

Коментар

Working...
                                X