If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При EUR/USD гроздето узря! Тежки са чепките, тежки! Има добри изгледи за ракия!
Скоростта на падане е ужасяваща! Моля ви!Стегнете се!
Внимавайте със едни числа около 35, че може да обърне
Нека погледам
4un4o чадо,
обявява се временна неплатежоспособност !!!
++++++++++++++++++++++++++++++
А инък за онова за Аляска не
бъди толкоз сигурен как е станало, щото
Лейба Бронштейн взима едни 110 млн долара
с неясни за нас условия.
А условията може да са били за Аляска
Най-вероятно ще ги купят или изнудят,за да го одобрят.Но аз друго си мисля-какво театро ще настане,когато опростят 50-60% от гръцките задължения.Веднага ще изреват всички останали длъжници да искат опрощаване,ще изреват немските данъкоплатци/Меркел я отпишете за другите избори/.Това е едно отровно хапче за ЕС,защото действа толкова деморализиращо на съвестните платци,че повече няма накъде.Не знам,лоши времена идват.Тея гръцки педераси са или най-добрите стратези или най-големите тъпанари!
Песен за освежаване на атмосферата:
Според, мен няма как една държава да обяви фалит, защото тя е собственик на дълготрайни активи за трилиони евра. Или ще продават собственост срещу дълг или ще направят яко орязване на бюджетните разходи въпреки стачките. Ако все пак този прецедент бъде допуснат, то той ще е пак в полза на някоя държава и банковата и система и в ущърб на други такива. Всичко е политическа игра. Не ми се мисли какво ще направят всички останали длъжници ако веднъж вече има прецедент. Ами то е лесно да взимаш кредити и да въртиш синджира и накрая да кажеш извинявайте ама не мога да върна кредита
Да Ви припомня;
Когато Русия нямаше пари за храни не фалира а продаде Аляска на Хамериканците.
Има нова стратегия, предложена ни от Брюксел:
Осиновете си ГРЪК срещу само 500 EUR!
Той ще прави за вас всичко онова, за което нямате време през деня:
- ще спи до 12 на обяд;
- ще чете вестници;
- ще пие кафенце;
- ще говори за спорт и политика;
- ще спи след обяда си;
- ще стои вместо вас вечерите по барове и ресторанти;
- ще танцува
И ВИЕ НАЙ - СЕТНЕ ЩЕ ИМАТЕ ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ, ЗА ДА РАБОТИТЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР!
не бях го чел.
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Май нямазасегаSlovak party SAS will not vote for EFSF ratification
Най-вероятно ще ги купят или изнудят,за да го одобрят.Но аз друго си мисля-какво театро ще настане,когато опростят 50-60% от гръцките задължения.Веднага ще изреват всички останали длъжници да искат опрощаване,ще изреват немските данъкоплатци/Меркел я отпишете за другите избори/.Това е едно отровно хапче за ЕС,защото действа толкова деморализиращо на съвестните платци,че повече няма накъде.Не знам,лоши времена идват.Тея гръцки педераси са или най-добрите стратези или най-големите тъпанари!
Песен за освежаване на атмосферата:
Словакия ще ратифицира или НЯМА да ратифицира днес 13.00ч.Днес излиза и Протоколът от последното заседание на Федералния резерв от 21 септември. Вчера се появиха публикации за нови парични стимули от 1.5 трлн. долара, което ако стане факт ще има негативен ефект върху курса на долара
Май нямазасегаSlovak party SAS will not vote for EFSF ratification
Коментар