If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От известно време чета форума и виждам, че почти всичко е мерене на пишки и заяждане. Като ще си ги мерим нека ви покажа как върви моята търговия. Очаквам критиките и заяжданията да започнат, но ще ви кажа,че от около две седмици с 1000 доларов акаунт правя по 80-100 долара на ден. За мен това е повече от супер пък вие си говорете... За сериозните трейдъри ако имате въпроси ще отговарям на лични.
Бъдете здрави
Националния дълг на Щатите съвпада като стойност с тази на официални източници
Абе едно е да взимаш данните от Трежърис на САЩ, съвсем друго от златните бонго-бонго мини в ЮАР. Второто е предполагаемо, нещо като данните за икономиката на Китай.
.... Мен питал ли ме някой, да ли ми е приятно да ме наричат Комарджи .... точно тебе питам .
Подозирам че ти е приятно , още повече че и на Нинчето й харесваше . А тя се светна от мене
ПС: Ти си по харен за разкулачване - имаш яхта със сестрички . Пък Реда има едно мършаво прасе дето с него -без него ....все тая ...Само хаби фуража и расте на дължина
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар