IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, ... стопиран рано рано
    Last edited by EpicFailure; 31.08.2011, 09:47.
    Buy now, think later !

Коментар

• Добро утро комсомолци ! Надевайте цървулите и се фъргайте у форекс битката с нови сили ! Пожелавам на всички да приключат месеца днес на + ! Успех!
      Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        над 20 години съм бил по цял ден в средите на пишлегари под 20 години. Сигурно съм прихванал от гадните им номера
        "С какъвто се събереш такъв ставаш"
        Щом казваш......

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Нямаше ирония, а градивна критика и малко разочарование, откакто разбрах, че не си някакъв пикльо на 20-на години.
          над 20 години съм бил по цял ден в средите на пишлегари под 20 години. Сигурно съм прихванал от гадните им номера
          "С какъвто се събереш такъв ставаш"

Коментар

• Според мен няма никакъв смисъл да си губи човек времето с това, пък и банката ме цака с 3 стотинки спред.

Т.е. аз с акаунта си цъкам независимо от реалните пари , да обирам движенията от по 2-3 стотинки , но най-често в същата посока. Примерно полседните 2 месеца в акаунта селвам на 1.44 , 1.45 винаги и през 1-2 фигури затварям

Но пък и аз май съм по-дългосрочен от тебе - гоня 10-на стотинки печалба с реалните пари

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Под хеджиране имам предвид следното. цената ти е направила някакво движение примерно 150 пипса в твоята посока и очакваш да има около 80-100 пипса корекция или ако е стигнала границата на рейнджа или подкрепа-съпротива а пазара за реални покупки работи сутрин от 9.00 след обед до 16.00
            Тогава взимаш противоположна позиция и лягаш да спиш.
            на сутринта има два варианта
            1. ако цената е върнала (корегирала) продаваш печелившата позиция от акаунта и продължаваш да държиш реалната позиция.
            2. ако цената с продължила да се движи в посоката на реалната позиция имаш две решения
            1 да затвориш реалната позиция и да сложиш стоп на губещата в акаунта, с надеждата ,че корекциата ще започне и губещата позиция от акаунта ще стане печеливша след което да я затвориш и да закупиш отново реална позиция по посока на тренда.
            През останалото време можеш да си правиш пачки от скалп.
            Last edited by SStoilov; 30.08.2011, 23:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
              Я пак ? ,

отрицателния лихвен диференциал нямаш ли го за "плащане" , щот си е жива загуба да получаваш лихва върху долари срещу лихва върху левове.

В другото си прав , и аз горе долу процедирам като тебе , без хеджиране. Хеджирането е за тия дето нямат идея какво правят.
              Под хеджиране имам предвид следното. цената ти е направила някакво движение примерно 150 пипса в твоята посока и очакваш да има около 80-100 пипса корекция или ако е стигнала границата на рейнджа или подкрепа-съпротива а пазара за реални покупки работи сутрин от 9.00 след обед до 16.00
              Тогава взимаш противоположна позиция и лягаш да спиш.
              на сутринта има два варианта
              1. ако цената е върнала (корегирала) продаваш печелившата позиция от акаунта и продължаваш да държиш реалната позиция.
              2. ако цената е продължила да се движи в посоката на реалната позиция имаш две решения
              1 да затвориш реалната позиция и да сложиш стоп на губещата в акаунта, с надеждата ,че корекциата ще започне и губещата позиция от акаунта ще стане печеливша след което да я затвориш и да закупиш отново реална позиция по посока на тренда.
              2. да затвориш и двете позиции и да осребриш печалбата от 150 пипса.
              През останалото време можеш да си правиш пачки от скалп.
              Last edited by 4un4o; 30.08.2011, 23:28.

Коментар

• Я пак ? ,

отрицателния лихвен диференциал нямаш ли го за "плащане" , щот си е жива загуба да получаваш лихва върху долари срещу лихва върху левове.

В другото си прав , и аз горе долу процедирам като тебе , без хеджиране. Хеджирането е за тия дето нямат идея какво правят.

п.с.

Аз съм наредил годишни депозити с падеж всеки месец , сещаш се защо. Ама както казваш - требат си едно 50К минимум , за да има смисъл.

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                4. не плащаш отрицателен суап
                Last edited by SStoilov; 30.08.2011, 23:10.

Коментар

Улавям ирония в поста ти и ще ти кажа:
                  Нямаше ирония, а градивна критика и малко разочарование, откакто разбрах, че не си някакъв пикльо на 20-на години.

Коментар

Обърни внимание - в тази тема само съветвам, без да подигравам постовете на другите никове и най-най-много 2 пъти годишно съм си позволил да се самопохваля.
                    Не се подигравам, иронизирам, не словоблудствам с пишещия и т.н.

Но това няма да те доведе до смиреност. Поне ще ти даде време да се преосмислиш и подготвиш да посрещнеш битката с ПАЗАРА, дори и през сигурните ти доходи от депозити..
                    Улавям ирония в поста ти и ще ти кажа:
                    Когато търгуваш с реални пари избягваш няколко неща които пречат на много трейдъри да печелят
                    1. страхът от загуба
                    2 алчността и преждевременно закриване на печеливши позиции
                    3.не плащаш такси за прехвърляне на позиции
                    4. не плащаш отрицателен суап
                    5 ИП не може да ти върти номера
                    6. можеш да добавяш осредняваш позицията без това да те ограничава във времето кога цената ще върне и ще ти донесе печалба.
                    7. винаги печелиш от лихвения процент
                    8 винаги можеш да хеджираш с акаунта.и да запазиш натрупаната печалба дори и в часове когато пазара не работи с реални доставки.
                    9 винаги можеш да скалпираш и в двете посоки с акаунта
                    Ако това са малко предимства на този начин на търговия здраве му кажи.
                    има един недостатък, че ако разполагаш с малко капитал и масата на печалба ще е малка, но за сметка на това без никакъв риск.
                    Last edited by 4un4o; 30.08.2011, 23:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Държа си дълго от пладне. Имам ли шанс или да излизам
                      Утре е края на месеца. Ако си на плюс - излез, че утре може да има калабалъци около 18.00ч.
                      Неутрално ми е мнението.

Коментар

• Държа си дълго от пладне. Имам ли шанс или да излизам

Коментар

Покажи ми как става и нямаш проблем!
                          Обърни внимание - в тази тема само съветвам, без да подигравам постовете на другите никове и най-най-много 2 пъти годишно съм си позволил да се самопохваля.
                          Не се подигравам, иронизирам, не словоблудствам с пишещия и т.н.

Но това няма да те доведе до смиреност. Поне ще ти даде време да се преосмислиш и подготвиш да посрещнеш битката с ПАЗАРА, дори и през сигурните ти доходи от депозити..

Коментар

П.П. Дано станеш малко по-смирен.
                            Покажи ми как става и нямаш проблем!

Коментар

• Хм , интересни новини - по скоро факти :

2011.08.30 20:08:43 *EIA: US June Total Oil Demand Highest Since December 2010

2011.08.30 20:05:58 *EIA: US June Distillate Use 3.903M B/D, +4.3% Vs Year Ago

2011.08.30 20:03:08 *EIA: US June Oil Use Revised +1.4% Vs Estimate At 19.277M B/D

2011.08.30 20:09:14 *EIA: US June Gasoline Demand Highest Since September 2010

2011.08.30 20:19:12 *EIA: US 2Q Gasoline Use 8.864M B/D, Lowest Since 2001

2011.08.30 20:19:34 *EIA: US 2Q Gasoline Use Down 3.6% Vs Year Ago
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Дай ги на баш майстора Анон да се опитва да ти ги управлява.
                                Уморен, а и най-вече - изтощен си от живота. И вместо да си направиш равносметка и потърсиш проблемите в себе си, ти ги вменяваш във всички останали по най-недобронамерен начин.

Пак ти казвам - ПАЗАРЪТ и ТИ - скорошна среща в ЖИВОТА.
                                УСПЕХ!

П.П. Дано станеш малко по-смирен.

Коментар

Working...
                                X