IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
    Немам буркани само фризеррррр
    Дай ги на баш майстора Анон да се опитва да ти ги управлява.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Ако ти харесва повече затвори ги в буркани или си ги сложи в акаунта да работи с тях ИП.
      Немам буркани само фризеррррр
      Анализи EUR/USD

Коментар

С 3-4 к евро има ли смисъл да се прави тая въртелешка ?
        Ако ти харесва повече затвори ги в буркани или си ги сложи в акаунта да работи с тях ИП.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Не се правя на надут, но когато такива като теб с 35 долара СИГУРНИ се пъчат, а аз се опитвам да изтъргувм 100 пипа движение, дори и със скромните 10 000 долара на марджин, то ти си един ПРОСТ ШОП, КОЙТО ИСКА НЕ ТОЙ ДА Е ДОБРЕ, А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОКОЛО НЕГО ДА СА ЗЛЕ.

Това явно си ти - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!! БЕДЕН, НО ГОРД В БЕДНОТИЯТА СИ!!?!!!!
          Както сам каза ОПИТВАШ СЕ, а аз печеля. С малки суми но редовно.
          и капка по капка вир стана. От твоята купчинка за мойта лимузина която си закупих миналата коледа. Да си жив и здрав пак да се опитваш ,че след година две трябва да я ъпгрейдвам!
          Last edited by 4un4o; 30.08.2011, 19:36.

Коментар

Да имам сметки в 5 вида валути и непрекъснато ги обменям като през останалото време им начисляват лихва с процент за месечен депозит. Разделил съм лотовете в различни дати за да имам падежи във всяка седмица.ако не мога да продам в момента веднага хеджирам с акаунта и после продавам и двете срещуположни позиции като си гарантирам печалбата натрупана до момента чрез хеджиране с акаунта.
            С 3-4 к евро има ли смисъл да се прави тая въртелешка ?
            Анализи EUR/USD

Коментар

Много се надуваш бре човеко. Ако разговаряш с хората човешки, и зачиташ мнението им никой няма да се чекне с теб. Сега пак се опитваш нещо да се правиш на велик с тези 35$. Какво искаш да ти кажа колко е голяма сметката ми ли? Ами колкото толкова. Смятай процента на доходност. Желев, аз и куп други пишещи са ти виновни, че стратегията ти не работи.
              Не се правя на надут, но когато такива като теб с 35 долара СИГУРНИ се пъчат, а аз се опитвам да изтъргувм 100 пипа движение, дори и със скромните 10 000 долара на марджин, то ти си един ПРОСТ ШОП, КОЙТО ИСКА НЕ ТОЙ ДА Е ДОБРЕ, А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОКОЛО НЕГО ДА СА ЗЛЕ.

Това явно си ти - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!! БЕДЕН, НО ГОРДО ОЗЛОБЕН В БЕДНОТИЯТА СИ!!?!!!!
              Last edited by anon6706; 30.08.2011, 19:18.

Коментар

Чунчо за целта предполагам ,че трябва да имаш сметки в различните валути и кинтите ги префърляш от едната в другата ,така ли е ?
                Да имам сметки в 5 вида валути и непрекъснато ги обменям като през останалото време им начисляват лихва с процент за месечен депозит. Разделил съм лотовете в различни дати за да имам падежи във всяка седмица.ако не мога да продам в момента веднага хеджирам с акаунта и после продавам и двете срещуположни позиции като си гарантирам печалбата натрупана до момента чрез хеджиране с акаунта.

Коментар

Започваш да ми ставаш симпатичен. Кажи ми тогава, за какъв ЧЕП се заяждаш с мен??!!!
                  Разбрал, неразбрал или отчасти разбрал (дълги, къси, скъсени, удължени и т.н.) - защо се заяждаш??!! За 35 ДОЛАРА ли??!! или заради някакви твои криворазбрани принципи?
                  Много се надуваш бре човеко. Ако разговаряш с хората човешки, и зачиташ мнението им никой няма да се чекне с теб. Сега пак се опитваш нещо да се правиш на велик с тези 35$. Какво искаш да ти кажа колко е голяма сметката ми ли? Ами колкото толкова. Смятай процента на доходност. Желев, аз и куп други пишещи са ти виновни, че стратегията ти не работи.

Коментар

Ами за два месеца съм добавил 35$ от спекула Отделно като затворят реалната обмяна в 16.00 си пускам понякога дълга за да си гарантирам натрупаната печалба. Какво му е лошото.Понякога като стана сутрин то върнало и акаунта свети в зелено. как да не си ги прибере човек. А тези в банката не искат ни такса за прехвърляне ни суап. Така си хеджирам и си скалпя спокойно
                    П.П Миналата година трябваше да ходя в Лондон и си купих 1000 паунда, ама работата се разсъхна и 60 паунда паднаха в торбата за 1 месец и нещо.
                    Започваш да ми ставаш симпатичен. Кажи ми тогава, за какъв ЧЕП се заяждаш с мен??!!!
                    Разбрал, неразбрал или отчасти разбрал (дълги, къси, скъсени, удължени и т.н.) - защо се заяждаш??!! За 35 ДОЛАРА ли??!! или заради някакви твои криворазбрани принципи?

Коментар

• Чунчо за целта предполагам ,че трябва да имаш сметки в различните валути и кинтите ги префърляш от едната в другата ,така ли е ?
                      Анализи EUR/USD

Коментар

Ами сметни 2,4 цента колко % са промяна в курса на евро/долар и ще си отговориш.
                        А и ти говориш за годишен депозит, а дотогава я камилата (Чунчо), я камиларя (ПИБ).
                        Ами за два месеца съм добавил 35$ от спекула Отделно като затворят реалната обмяна в 16.00 си пускам понякога дълга за да си гарантирам натрупаната печалба. Какво му е лошото.Понякога като стана сутрин то върнало и акаунта свети в зелено. как да не си ги прибере човек. А тези в банката не искат ни такса за прехвърляне ни суап. Така си хеджирам и си скалпя спокойно
                        П.П Миналата година трябваше да ходя в Лондон и си купих 1000 паунда, ама работата се разсъхна и 60 паунда паднаха в торбата за 1 месец и нещо.
                        Last edited by 4un4o; 30.08.2011, 18:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                          къс съм!!!!!!
                          обърнах резбата
                          това което го мъчиш ми мяза на флаг.
                          затваряй докато си на+. Гледам, че и обема си вдигнал х2.
                          Внимавай!!!! Влизаш в матрицата!!!!!!!!
                          та викаш да обръщам и аз резбата
                          незнам
                          а флаг де , мечи бял или пак не съм разбрал

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                            далече е тя
                            до тогава я камилата я камиларя , мисля силно ниво е 4477
                            там е за добавка , мечо
                            Ми доооообре тогаз клозе на + 8 пипса ръчно и зяпинг
                            Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Ти със 10 еврака ли цъкаш бре
                              24 пипса ми е спреда за покупка на 1000 долара. по малко не можеш да закупиш. На 1000 долара за една година ми начисляват 27.50 $ лихва и плащам за една обмяна 24 пипса или 2.4 цента..

Коментар

Незнам тези 2.4 цента как ще отразят на лихва от 2.75% примерно? ако можеш сметни.
                                Ами сметни 2,4 цента колко % са промяна в курса на евро/долар и ще си отговориш.
                                А и ти говориш за годишен депозит, а дотогава я камилата (Чунчо), я камиларя (ПИБ).

Коментар

Working...
                                X