IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• баси отвратния рейндж
    поне сигнали читави да даваше
    пиша го дъждовен днес , до отварянето на янките
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
      за нагоре чиче видех фалшивото пробивче, но за мен то не беше сигнал за нагоре...

ето малко "посттравматичен екзорсизъм" от мен...
      Благодаря, че графически си представи доводите. В днешните времена това рядко се случва. По късно на ЛС може да дисконтираме.
      В момента нямам сили за чертане. Само ще кажа, че окото ми видя възможност за дълги в 8:58. Успях да реализирам +14, което не е за хвалене. + за мен е че успях да превключа в режим на къси пасове. Часовата за сега не ме предразполага към държене по-дълго на дълги.

Коментар

• Добър ден на спекулантите
        Дайте малко идеи за франка. Много апетитен изглежда, но и рисков. Какви са Ви идеитЕ?

Коментар

• Тия педрунгели ИП като се вдигне малко волатилноста и започват да подават котировките с 1 мин закъснение или изобщо спират когато си поискат. Егати и шибаняците.

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
            ..... а преди това за нагоре.
            за нагоре чиче видех фалшивото пробивче, но за мен то не беше сигнал за нагоре...

ето малко "посттравматичен екзорсизъм" от мен...
            Attached Files
            The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              и аз му се точех за надолу
              здравият разум обаче надделя
              Какъв разум. Това е БОЖЕСТВЕНИЯ момент във форекса.

Коментар

...а така хубаво го бяха нарисували за надоле.. - мамка им и измекяри...
                ..... а преди това за нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                  Изразено математически изглежда горе-долу по този начин : 1+0=0
                  Има и една друга формула.
                  1 до много нули става огромна цифра.(сила) и се получава онова с количествените натрупвания на Йоската

Коментар

и аз му се точех за надолу
                    здравият разум обаче надделя
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      choppy market
                      не е за баране в момента
                      The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Дааа,но за целта требе да умееш да търгуваш у рейндж.На мене ми дай тренд,най-добре мечи,че е по-бърз.Да се люснем 2-3 фигури надоле,па тогаз глей батя ти Пенчев къв е ухилен до уши!
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Пенчев в тия 200 пипса къде ги цитираш мое да се изкарат добри кинти
                          Анализи EUR/USD

Коментар

• Здрасти значи!
                            Има един хубав народен израз:,,Не му стига вътъка."Ни за нагоре,ни за надоле.Такова явно е и желанието на толкова симпатичните ми чайници,не знам защо.Ще трябва някоя наистина разтърсваща новина,за да изкара двойката от лятната сиеста.Аз съм зрител и бих търгувал в по-средносрочен план при пробив на 4550 или на 4350,по средата е мъгла,работа за нюйоркски скалпери-пивопиячи.
                            Успешен ден и внимавайте,има мъртво вълнение и на морето,и тука.
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнение
                              Добро утро, ... стопиран рано рано
                              choppy market
                              не е за баране в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                "С какъвто се събереш такъв ставаш"
                                Изразено математически изглежда горе-долу по този начин : 1+0=0

Коментар

Working...
                                X