IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Пак глупости... Нали когато са си купували златото те са платили с книжните пари! Тези книжни пари са вече в "системата" или там каквото имаш предвид, но тези книжки вече не са техни. Те са на този който им е продал златото... Тоест те вече са горещ картоф и се прехвърлят от ръце на ръце... Па ше видим накрая кой ще остане с кърпичката... Пускам, пускам кърпичка...
    Е па нали точно това ти "редим".
    За тях "хартишки", за мен "ПАРИ". Аз точно "хартишките" се опитвам да им взема..... мене злато ми не требе.....щот съм прост....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Глупости на търкалета!!!
      Купувайки физическо злато, те вече са си дали парите на такива като мен (парите им са влезли в СИСТЕМАТА) и от мен зависи дали ще успея да им ги взема.
      Пак глупости... Нали когато са си купували златото те са платили с книжните пари! Тези книжни пари са вече в "системата" или там каквото имаш предвид, но тези книжки вече не са техни. Те са на този който им е продал златото... Тоест те вече са горещ картоф и се прехвърлят от ръце на ръце... Па ше видим накрая кой ще остане с кърпичката... Пускам, пускам кърпичка...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
        В БФБ-то нямат никакъв хоризонт, само лоши спомени
        А ако погледа ти е вторачен в хладилника, значи хептен си я оплескал финансово
        Думата ХЛАДИЛНИК е синоним на настоящето, а не на ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ. Затова и написах думата с главни букви.

....но пък може и да си прав - сега ще хвърля поглед какво има в него.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Но и те нищо не го правят това злато освен да си го гледат Изведнъж от пари, които могат да носят доходи, се превръщат в парче метал, което трупа разходи - защото все пак трябва да го съхраняват някъде на сигурно място.
          Грешиш - когато цената избие тавана и всичко стане супер евтино спрямо златото, капиталите отново ще се върнат в индустрията и производството, защото цената на труда ще е смешно ниска. Тогава балона ще се спука, но ... дотогава има дълъг път.
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Хвърлям...ако падне под 1613 ще говорим ..дотогава бира
            Не виждам какво имам да "говоря" с теб под или над определена цена на златото.

Скучен (в смисъл - еднообразен) си ми......

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Изведнъж от пари, които могат да носят доходи
              Пак нищо не си разбрал... Парите не трябва да носят доходи! Само тогава са истински пари. Само при истинските пари рискът е нулев. А нулевият риск пък не трябва да носи носи доход!

Инвестираният капитал трябва да носи доход... Който иска да печели, нека си инвестира капитала, да рискува, па ако е рекъл Господ да печели съобразно риска който е поел!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ами бягай в БеФеБе-то, що пишеш тук?! Те там имат същите хоризонти..... за разлика от моя ХЛАДИЛНИК.
                В БФБ-то нямат никакъв хоризонт, само лоши спомени
                А ако погледа ти е вторачен в хладилника, значи хептен си я оплескал финансово

Коментар

Ами мен ме вълнува графиката на златото към лева, щото трябва да купувам злато с лихвите от левовите депозити... И за сега не виждам някаква особена надежда да мина с тънка цена... Но дет се казва, надеждата умира последна...

Ти ли се репчеше че живееш в България и че те интересуват само цените в лева? Или това бе другия сладур... равновесенов?
                  Съвсем спокойно може да съм го казал, изглежда ми доста логично. Що теб да не те вълнуват цените в японски йени.

О забравих теб те вълнуват цените в злато - сигурно за това напоседък все инфлация виждаш. Ама то и на мен да ми поскъпва всичко с 20% за една година в левчета и аз ще си мисля че има инфлация

Сега се замислих, то така от твоя гледна точка, дори тоалетната хартия поскъпва спрямо златото. Хахаха
                  Last edited by ravnovesie; 04.05.2012, 17:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                    Забравям, че твоите хоризонти са следващите 4-5 дни, а моите - следващите 4-5 години и оттук идва разминаването
                    Ами бягай в БеФеБе-то, що пишеш тук?! Те там имат същите хоризонти..... за разлика от моя ХЛАДИЛНИК.

Коментар

Страхотна НОВИНА. Как не се бях сетил???!!!!....

Сигурно МЕЧИТЕ пазари ходят надолу.... или се бъркам?

П.П. Хвърляш ли по едно око на графиките?
                      Хвърлям...ако падне под 1613 ще говорим ..дотогава бира
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Пак нищо не си разбрал. Като си купят физическо инвестиционно злато те вече са извън пазарите и извън хартиената пирамида... Не можеш да им вземеш парите по законен начин, като си купят физическо инвестиционно злато. Няма как. Можеш само да ги откраднеш, но затова се лежи в затвора.
                        Глупости на търкалета!!!
                        Купувайки физическо злато, те вече са си дали парите на такива като мен (парите им са влезли в СИСТЕМАТА) и от мен зависи дали ще успея да им ги взема.

А те ще си стоят с кюлчето/монетите в ръце и ще примигват неразбиращо.....

Коментар

Смяташ ли, че "жълтурите" на "деска" си мислят точно това в следващите 4-5 дни?!
                          Аз не мисля, че те го мислят.
                          Забравям, че твоите хоризонти са следващите 4-5 дни, а моите - следващите 4-5 години и оттук идва разминаването

Коментар

П.П. Хвърляш ли по едно око на графиките?
                            Ами мен ме вълнува графиката на златото към лева, щото трябва да купувам злато с лихвите от левовите депозити... И за сега не виждам някаква особена надежда да мина с тънка цена... Но дет се казва, надеждата умира последна...

Ти ли се репчеше че живееш в България и че те интересуват само цените в лева? Или това бе другия сладур... равновесенов?

Коментар

Пак нищо не си разбрал. Като си купят физическо инвестиционно злато те вече са извън пазарите и извън хартиената пирамида... Не можеш да им вземеш парите по законен начин, като си купят физическо инвестиционно злато. Няма как. Можеш само да ги откраднеш, но затова се лежи в затвора.
                              Но и те нищо не го правят това злато освен да си го гледат Изведнъж от пари, които могат да носят доходи, се превръщат в парче метал, което трупа разходи - защото все пак трябва да го съхраняват някъде на сигурно място.

Коментар

Няма лошо да са търтеи, но ги искам на пазарите, че да им взема парите.....

Коментар

Working...
                                X