IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Чул те аллах, Хасане... А дано пък утре да взема най-сетне да се отърва от тия левчета!
    Нещо ти бях писал началото на февруари.
    Кажи сега-колко процента е от 1800 до 1600? Благодаря

Коментар

Чул те аллах, Хасане... А дано пък утре да взема най-сетне да се отърва от тия левчета!
      - А дано да си девствена - и викам и аз на Айшето
      - А дано, ама надали - отговаря ми тя
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Гъсеницата много бързо нещо зе да слиза от прасковата
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Гъсеницата много бързо нещо зе да слиза от прасковата
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
            Млада красива нахакана спекулантка харесват ми такива хора
            Да , харно гадже. Сигурно знае, че техническия анализ е като техниката.. - скука, скука.. Много нули в датата на регистрация обаче - що така. хм.
            "10 окт 2011"

Че дори и не успя да отиде към 1580$ поне , засега. Това злато.. Волфрамово ли е, незнам, ама е като пружината - като го натегнеш - и после чупи пръсти.
            .
            Да видим дoкъде ще се натегне. А и - му е време да поподскача нагоре-надолу . Да се включат спекулант(ки)те на дансинга
            Last edited by verimg; 08.05.2012, 16:47.

Коментар

Приготвил съм тука пачките с левчета и чакам с нетърпение... Чудесно ще е ако си купя златце по на тънко.
              Forex Master ако си се ориентирал към тавекса задръж, защото при тях цените почти не са мръднали ( поне при 10гр. плочки, че са по-лесни за смятане, подозирам, че е възможно и при по-големите да е така). Просто са си увеличили надценката.

20.04.2012 2442лв при 1.485лв/долар 854лв (10гр. плочка)
              08.05.2012 2425лв при 1.505лв/долар 852лв.(10гр. плочка)
              Last edited by Moesia; 08.05.2012, 16:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nicoletta.Ventseslavova Разгледай мнение
                Златото се котира само от долари. Би трябвало да се следват техническите анализи и да се залага на къси позиции.
                Ето ви източник на ежедневно инфо с форекс анализи
                Млада красива нахакана спекулантка харесват ми такива хора

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                  Земи си сребро и не се чуди
                  Сребро 29.5 - сигурен съм, че сега са в обедна почивка
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                    .............та сега седА на една пейка и се чуда .....
                    Само така, баце... Продължавай да се чудиш. Изчакай да си напазарувам.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                      И аз се бех затичал за Тавекса , ама срешнах едни и ми казаха че го дават с подплънки (ВОЛФРАМОВИ)................та сега седА на една пейка и се чуда .....
                      Земи си сребро и не се чуди

Коментар

Приготвил съм тука пачките с левчета и чакам с нетърпение... Чудесно ще е ако си купя златце по на тънко.
                        И аз се бех затичал за Тавекса , ама срешнах едни и ми казаха че го дават с подплънки (ВОЛФРАМОВИ)................та сега седА на една пейка и се чуда .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          Преди няколко месеца отбелязах сигнала за потеглянето му към 1600, мисля че е време да го видим завършено
                          Тръпнем за новата прогноза..Упс - гледам намесили са се про-тата..
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от gradskia_71 Разгледай мнение
                            Искам да попитам,сега златото е свързано с еврото така да се каже.Когато еврото се обезценява и златото пада,а ако еврото изчезне като валута ,със златото какво става?
                            Златото се котира само от долари. Би трябвало да се следват техническите анализи и да се залага на къси позиции.
                            Ето ви източник на ежедневно инфо с форекс анализи

Коментар

• Преди няколко месеца отбелязах сигнала за потеглянето му към 1600, мисля че е време да го видим завършено
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Жълтото потъва!

Коментар

Working...
                                X