Жълтото потъва!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ да стигне дотам теб не те топли. Ти си продал злато и си купил акции. Квото и да стане, дет се вика, се в г.... Ако златото падне до там то ще има истински погром на световните фондови пазари, а избушляка софикс сигурно ще е направил ново рекордно дъно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ да стигне дотам теб не те топли. Ти си продал злато и си купил акции. Квото и да стане, дет се вика, се в г.... Ако златото падне до там то ще има истински погром на световните фондови пазари, а избушляка софикс сигурно ще е направил ново рекордно дъно!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЗлото до края на седмицата под 1550 $ ???Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПогледнато чисто на Графиката на Златото (на свещичките)...изглежда, че започва голямата пързалка.
Умната!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от MullerНяма това го дъвчат от 2010 тази година пак го пораздухаха,а по умните нещо правили с ренген
.Нехомогенности в кюлче се установяват с уред за 5 унции злато,с обучението.А..... на марионетно правителство може да се "продадат" и само сандъчетата
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеВ обзоримо бъдеще ще се вдигне много шум
Кюлчето е било купено на 23 март 2012 г. от агент за продажба на скрап (на скъпи метали) в едно градче във Великобритания.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
В обзоримо бъдеще ще се вдигне много шум, а дори и на тебе Фори не пожелавам да се сдобиеш от това:
http://strogosekretno.com/204/18/%D0...%B2%D0%B0.htmlЗнанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНа 1400 $ ще съм над 10 000 $ на печалба
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеп.с. нещо почваш да ставаш нервенСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
На 1400 $ ще съм над 10 000 $ на печалба.
п.с. нещо почваш да ставаш нервен
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНещо си се объркал. На 1614 е последното му скъсяване. А иначе заветните му са под 1400....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар