IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "...Мисля, че няма да е преувеличено ако определим историята най-вече като история на инфлацията. Инфлация направена от политици и в полза на политици"

Фридрих фон Хайек (8 май 1899 - 23 март 1992)
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
      пак няма да слезе под твоите заветни 1614.
      Нещо си се объркал. На 1614 е последното му скъсяване. А иначе заветните му са под 1400....
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Не се вълнувай излишно, сигурно пак няма да слезе под твоите заветни 1614.

Коментар

• Май пързалката започва .
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Пукккккккк!!!

Коментар

• кап. Бернанке не 'разочарова' в критичния момент и хвърли всички сили да спаси кораба. Ясно се вижда как последните два месеца силата на долара за дефлационен скок беше потушена с цената на милиарди фалшива ликвидност. В такъв пазар ценните метали няма да останат безучастни още много време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller

Ъмбре Ъмбре потапяй капитане
                Докарайте още камъни ..поне до 1620 да слезем

Коментар

• Много им бърка в здравето златцето на всички ъпърчета... Ууууумират си да го плюят! Ама баламите да купуват буклуци на бфб-то вече свършиха. Яжте си лайната сами.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ебал съм го .............У събота ша ода на София да купа на детето маратонки !!! Ша зема ' а си купа и кило - кило и половина злато , па дако е балон . Да ми са маанат ратишките от банката , че Боко европееца ша ма усети и ша ми ги прибере. Ма ша требва да почна да давам рушвети на Схемата - да запре да вик ....Пуууккккккккккк.

Коментар

• Време е да се потапя .

Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                      опа..подводницата..

Коментар

• опа..подводницата..

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Какъв бетон?! Не виждаш ли че катери та пушек се вдига? Аз пак изпуснах момента да си купя злато срещу левовете!
                          странен си Фори ..как изпусна да си купиш ..спряха продажбите на злато или свърши стоката...и чакаш зареждане...Щом според тебе златото ще поскъпва в обозримо бъдеще какво значение има +- 50 долара на унция...всеки свободен лев бам в злато и толкова ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Пуккккккккк!!!
                            шема, нещо много ти е истъняло гласчето... Сигурно щото си платил една шапка пари за суаповото число на късата от половин година насам? И продължаваш да плащаш като изоглав в очакване на чудото...

Закривай всичко и се спасявай докато загубата е все още сравнително малка!

Коментар

• Пуккккккккк!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                За разлика от петрола, златото до тук е бетон. ..
                                Какъв бетон?! Не виждаш ли че катери та пушек се вдига? Аз пак изпуснах момента да си купя злато срещу левовете!

Коментар

Working...
                                X