Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеИнтересно, и късите , и дългите имат основания.
Но от тука аз влизам късо с малко и стоп на 1766.
Мисля ,че риска си струва.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеoще 20 къси на ниво 1747 $.
Стоп на 1827 $
Успех!
п.с. хайде пуккккккк!!!!
Нещата май не се развиват в твоя полза
Коментар
-
Първоначално изпратено от goldy Разгледай мнениекакто кажеш аноне
нема лошо
ама не ни събирай постовете PLS. - ЩЕ ЗАГУБИМ
Ако ще ви преподавам - поне да е платено. Няма нужда да ми се явявате с различни никове.
Дай така да се разберем - щом си плащате редовно тока - тогава си направете ник с ИТН-а и няма да имаме проблем с лекциите.
П.П. За парното да не повдигам въпрос, че явно ви е ударил частичен марджин кол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТова ми дойде изневиделица!!!!!! Отговаряш ми на пост към Селчо!!!???!!
Аз не си спомням да съм писал по твой пост.
П.П. Тук верно сте си клонирали никовете, и ако ви събера постовете - току-виж сте ме надминали.
Идеята, Голди ,е да пишеш от един и същи ник и да си отстояваш позициите.
Явно ти си поредният трол в темата и най-интересното - неповикан.
Егати - и тук се напълни със смешници.....
нема лошо
ама не ни събирай постовете PLS. - ЩЕ ЗАГУБИМ
Коментар
-
Първоначално изпратено от goldy Разгледай мнениеAnone - сметката за тока - днес си я платих задно с тази за водата - верно че топлото го отказах - ама това решение е по-скоро под давление на медиите - не финансово
както и да е - относно троленето - Да не съм goldy - друг съм
ама този който съм - е регистриран тук далеч преди теб - а ти имаш 50 Х бройката на моите постове - та за ТРОЛЕНЕТО - зависи от гледната точка
а защо пиша от друг ник - ами просто от Суеверие- докато не се изпълни това което съм си поставил като ЦЕЛ - няма да пиша с истинския си ник
Просто е
И ДА - ПРАВ СИ - Да Сме Живи и Здрави - за Да Можем Дълго да се Радваме на Плодовете на Нашия Труд
Аз не си спомням да съм писал по твой пост.
П.П. Тук верно сте си клонирали никовете, и ако ви събера постовете - току-виж сте ме надминали.
Идеята, Голди ,е да пишеш от един и същи ник и да си отстояваш позициите.
Явно ти си поредният трол в темата и най-интересното - неповикан.
Егати - и тук се напълни със смешници.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
Затова повтарям - Да сме живи и здрави и не на последно място - да можем да си плащаме сметките за тока
както и да е - относно троленето - Да не съм goldy - друг съм
ама този който съм - е регистриран тук далеч преди теб - а ти имаш 50 Х бройката на моите постове - та за ТРОЛЕНЕТО - зависи от гледната точка
а защо пиша от друг ник - ами просто от Суеверие- докато не се изпълни това което съм си поставил като ЦЕЛ - няма да пиша с истинския си ник
Просто е
И ДА - ПРАВ СИ - Да Сме Живи и Здрави - за Да Можем Дълго да се Радваме на Плодовете на Нашия Труд
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеВ оригинал - "Qvuos Deus vult perdere, prius de mental" .
Учил съм МАЙ???2 семестъра Латински - но не го знаех как звучи на този уж "мъртъв език"
Last edited by goldy; 21.02.2012, 23:06.
Коментар
Коментар